Bas ste bile vrijedne i ispisale puno stranica danas, a ja nista nisam popamtila osim da je tata dobro, da je Proudy prekrasna 😍 i da su pregledi dobro prosli..
Meni danas i nije bas neki dan 😔 zadnja 2 dana bebu bas slabo slabo osjecam a inace je mali rambo i odem do ginica danas da mi vidi nalaz krvi i spomenem to, pogledao je na uzv i vidi otkucaje ali su bili malo slabiji. Dao mi uputnicu i sad idem na hitnu da me spoje na ctg i pregledaju. Valjda joj se samo spava 😕
Curke koje tek idu, sretno na pregledima 😚
Sretno i javi nam se
I moj bebac je na dane ja kad se umorim onda slabije osjetim Al evo danas je turbo
Aknes ako ćeš biti mirnija,javi se na hitnu..neće škoditi ako provjere
MomToBe vjerojatno su bebi samo pospani dani,ali bolje provjeriti...sretno i javi se
Za kladionicu i ja ulazem na Proud, to je ziherica 😋 koliko god se ona bunila.. Mislim da je bolja kladionica "hoce li Proud roditi u petak ili ju ostave jos koji dan"?
Za pad bi i ja isla provjeriti, mene je svega strah
MomToBe javi za ctg, vjerujem da je i ona malo pospana od ovog vremena.. Sretno!
MomToBe javi se kad zavrsis s ctg-om.Ja imam traume od njega,ali necu te plasit bezveze,kasnije cemo prokomentirat ;) I obavezno nesto slatko pojedi prije. Sretno 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja se cijeli dan bavim krečenjem sobe za bebača. Morat ću sutra još dovršiti popodne kad se vratim sa pregleda.
Proud Zgodna mama 😍 Ja bi se negdje kladila da buš ti ko proljetnica prva došla na red pa Ena.
Bojana imaš slatku kćerkicu!
Ja sutra na pregled u TA u bolnicu i na uzv. Mislite da će i meni radit CTG sutra sa 33+3 ili još neće?
Momtobe ja bi otišla na hitnu, pogotovo ako je inače aktivna beba i sad primjetiš neku razliku. Bit ćeš mirnija.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja se cijeli dan bavim krečenjem sobe za bebača. Morat ću sutra još dovršiti popodne kad se vratim sa pregleda.
Proud Zgodna mama 😍 Ja bi se negdje kladila da buš ti ko proljetnica prva došla na red pa Ena.
Ja sutra na pregled u TA u bolnicu i na uzv. Mislite da će i meni radit CTG sutra sa 33+3 ili još neće?
Momtobeja bi otišla na hitnu, pogotovo ako je inače aktivna beba i sad primjetiš neku razliku. Bit ćeš mirnija.
Kak ste vrijedni🤗,ja se izležavam kod mame. Neznam za ctg,kod nas se od 37tt radi.
Tinchy mislim da cak ni nece, vecina bolnica redovan ctg radi tek tamo od 36 tjedna na dalje ako je sve ok. Meni su ti do predzadnji put samo sa baby watcherom poslusali srce i to je to.
Nadam se da inace ne idete u kladionice, jer se treba kladit na one koji imaju bolji koeficjent 😂😂😂😂😂.
Ja imam najlosiji jer sam najizglednija 🤣🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tinchy mislim da cak ni nece, vecina bolnica redovan ctg radi tek tamo od 36 tjedna na dalje ako je sve ok. Meni su ti do predzadnji put samo sa baby watcherom poslusali srce i to je to.
Nadam se da inace ne idete u kladionice, jer se treba kladit na one koji imaju bolji koeficjent 😂😂😂😂😂.
Ja imam najlosiji jer sam najizglednija 🤣🤣🤣🤣
Je je,al ti si draga ono što bi rekli "zicer" 😁😁 😘,znači siguran pogodak😘🤗
Momtobe sretno i uz vas smo,drzimo fige,biti ce sve u redu,samo je beba mozda pospana
Momtobeja bi otišla na hitnu, pogotovo ako je inače aktivna beba i sad primjetiš neku razliku. Bit ćeš mirnija.
Kak ste vrijedni🤗,ja se izležavam kod mame. Neznam za ctg,kod nas se od 37tt radi.
Da ako je sve u redu,ako nije i sumnjaju,u nesto,onda prije ga rade
Sortiraj odgovore
Najstariji