Sretno na pregledu, tko ima popodne!
Na proljetnicama je sad bas fora, vise manje, sve u terminu, i nitko se ne drzi reda vise, svakak dolaze bebe 😁.
Bas me zanima kako ce ovdje biti sad kad krene i tko ce na kraju prvi!
Ajmo neku kladionicu tko bi mogao prvi 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja necu sigurno 🤣🤣🤣
Evo recimo ja prognoziram cak Ivy 😁 (sad ce me ubit)
Hm...mogla bi ti,znam da ne želiš još ali 4cm je fajn otvor😍😁🙈
Na proljetnicama je sad bas fora, vise manje, sve u terminu, i nitko se ne drzi reda vise, svakak dolaze bebe 😁.
Ja necu sigurno 🤣🤣🤣
Hm…mogla bi ti,znam da ne želiš još ali 4cm je fajn otvor😍😁🙈
E pa bas zato i ja mislim da ce ona prva.Ja sam toliko otvorena dosla rodit mlađu ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja necu sigurno 🤣🤣🤣
Dakle, umirem 😂😂😂😂.
Proud toliko si zgodna danas da ti opraštam ovu prognozu. Iako u zadnje vrijeme si mislim kak bum ja brzo rosila i kak su fulali u procjeni bebe pa je sve moguće 😂. Ali molim dogovor jer ovaj vikend moramo premjestiti djecu u našu sobu a našu u njihovu sobu jer im kupujemo "prave" krevete.
Bojana hobice su zakon a i tvoja djevojčica je preslatka i jako mi liči na tebe.
Ena super i za taj kao prdt, možda doktor ima malo deblje prste 😂.
Jama super za pregled i držimo fige za petak ako sam dobro zapamtila.
Franova nadam se da je glava bolje.
Ostalo sam zaboravila kavu nisam pila od jučer da bus ne mora stajati svakih 15 minuta pa niš ne mogu zapamtiti.
Mi smo na putu kući, nisam se porodila 😂.
Ljubimo vas moja curka i ja iz busa ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja se i dalje drzim svoje prognoze-Proud u petak ostaje u Petrovoj 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja necu sigurno 🤣🤣🤣
Dakle, umirem 😂😂😂😂.
Proud toliko si zgodna danas da ti opraštam ovu prognozu. Iako u zadnje vrijeme si mislim kak bum ja brzo rosila i kak su fulali u procjeni bebe pa je sve moguće 😂. Ali molim dogovor jer ovaj vikend moramo premjestiti djecu u našu sobu a našu u njihovu sobu jer im kupujemo "prave" krevete.
Bojana hobice su zakon a i tvoja djevojčica je preslatka i jako mi liči na tebe.
Ena super i za taj kao prdt, možda doktor ima malo deblje prste 😂.
Jama super za pregled i držimo fige za petak ako sam dobro zapamtila.
Franova nadam se da je glava bolje.
Ostalo sam zaboravila kavu nisam pila od jučer da bus ne mora stajati svakih 15 minuta pa niš ne mogu zapamtiti.
Mi smo na putu kući, nisam se porodila 😂.
Ljubimo vas moja curka i ja iz busa ❤️
😔Doktorica je i ima prstiće ko slane štapiće debljine 🤔🤣🤣,super za izletić da je dobro prošao i da se nisi porodila 😉😘,sad kad dođeš doma prvo kavica😘
Ja isto mislim da je proudy prva 😁
Nemogu ja ic rodit dok ne cujem od nje da je aleks tuu 😁
😂😂😂 ah... Proud hoces ti kladionicu otvarati.... Ja isto mislim da si ti prva...🙈🙈🙈
cure, molim vas smirite me. dobrano sam pala na guzicu. tako dobrano da imam masnicu. bila sam na uzv prije 2 tjedna pa ne mogu ići opet. pala sam oko 1. mazala sam trbuh biobazom i oko 2 legla i smirila se. osjećam bebine pokrete, ali me svejedno strah. 28 + 2 sam.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
cure, molim vas smirite me. dobrano sam pala na guzicu. tako dobrano da imam masnicu. bila sam na uzv prije 2 tjedna pa ne mogu ići opet. pala sam oko 1. mazala sam trbuh biobazom i oko 2 legla i smirila se. osjećam bebine pokrete, ali me svejedno strah. 28 + 2 sam.
Ako mene pitas ja bi isla na hitnu, stovise ja sam zbog takvog pada isla na hitnu. Bolje provjeriti nego se ubiti od brige!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aknes,ak si pala na rit, nemas beda... Ja sam u prvoj trudnoci po riti na ledu pala vani desetak stengi, bila sam 6mj trudna, nis mi nije bilo osim kaj sam si natukla rit 😁. Da si pala na trbuh je vec nekaj drugo, ovak ne bu nis, ne brini...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji