Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Svibanj 2018. 12:54

Ma kakvi,ne žuri se nama😀. Bojana preslatka je curica😍😘🤗.

• NellaM
    23. Svibanj 2018. 13:20

baarbaraa29

NellaM

Pozdrav klokanice drage 🤗 Lijepe vijesti sa pregleda, super za pročitat da sve ide kako treba i da se polako pokreće gdje treba 😃 Da se malo javim, kod nas sve ok osim sto smo opet same jer m na terenu.. inače jučer puni tjedan, ne smijem ni razmišljat koji jer mi to sve nešto brzo leti 😆 A opet jedva čekam da dođe mali mis 😍
    Ajme lijepih trudnica, sve redom divne busice ☺️
    Ivy vi ste mi prepredivni, nek vam bude super dan i izlet 🌞 A Proud bas si woooow, kao da je još par mjeseci pred tobom a ne veliko finale 😍 Ja ti želim sliku za 40., zaslužila si si ispunjenje te želje 😃
    Barbarakako je tata?

Joj i meni lete dani, a vecina kazu da se pred kraj vrijeme uspori! 🙈
    Tata operiran, nadamo se da je najbolnije proslo iako ga ceka jos jedna op. pa rehablitacija pa prilagodba na proteze..ali je pozitivan, a i 5.unuce je dobio prije mjesec i pol, 6.na putu.. Ima za cim imat volju! 😊
    E sutra imam termin u bolnici za Geburtsplanung.. Sta da ocekujem? Moja dr.mi rekla ako me oni ne pregledaju da dodjem njoj, a ja mislila da idem samo na razgovor za pda i tak to😊

Drago mi je jako, neka sto lakše prođe iduća op i oporavak ❤️ A 6 unučadi, nemam rijeci 😍
    Hmmm ja kod svoje idem na preglede do kraja, tamo na ctg i sve..bolnice sam prošli tjedan tri obišla na preporuku hebamme pa ćemo odlučiti u koju se prijaviti ali i onda se samo idem prijaviti nema pregleda.. a prvi puta (sa malenom kad sam se prijavljivala) su mi samo sve podatke uzeli, tipa o trudnoći, klasika o alergijama i to i “željama” (pr tko bi bio sa mnom, za epiduralnu i tako to), to čisto da bude manje gnjavaže i pitanja na dan D 😆

23. Svibanj 2018. 13:26

Hvala vam cure! 
    Sve je to u glavi,  kazem vam,  kako razmisljas tako i zracis na van! A ja se ovih dana doista osijecam odlicno,  pa se to valjda i vidi.
    Evo dosla doma,  nisam danas zaglavila jee moram i rucak skuhat,  pravi rucak,  ne ko jucer improvizaciju. 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

nivami
    23. Svibanj 2018. 13:29

ProudMomy izgledas top 🔝
    Ena malac jos uziva kod svoje mame
    I ja jutros bila do citya na kavu 
    Sad stavila kuhati punjene paprike, pire krumpir cu prije nego M dode i salatu
    Sad odmaram 

• AnaMaria
    23. Svibanj 2018. 13:39

Pozdrav svima..puno stranica za pročitat pa mi nemojte zamjerit što nisam sve popamtila..dobrodošle nove curke..super što su svi pregledi dobro prošli...mi idemo danas i ne mogu dočekat 🤗  i sretno na pregledima i ostalima koji danas idu... tati koji je u bolnici brzi oporavak želim, lijepo je da će uskoro dobit još jedno unuče pa je odmah i pozitivniji..lijep dan vam želim i puno fine papice🌮🌯🍝🍜 🍦🍧🍨🍰🍫☕😋

12.08.2018. ❤

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 13:54

NellaM

Hmmm ja kod svoje idem na preglede do kraja, tamo na ctg i sve..bolnice sam prošli tjedan tri obišla na preporuku hebamme pa ćemo odlučiti u koju se prijaviti ali i onda se samo idem prijaviti nema pregleda.. a prvi puta (sa malenom kad sam se prijavljivala) su mi samo sve podatke uzeli, tipa o trudnoći, klasika o alergijama i to i “željama” (pr tko bi bio sa mnom, za epiduralnu i tako to), to čisto da bude manje gnjavaže i pitanja na dan D 😆

6., meni prvo, a samo 2 kceri, sto znaci da mi se seka ozbiljno bavi problemom nataliteta 😊
    I ja kod svoje apsolutno sve obavljam, ali moguce da misli da ce me zbog cerviksa gledat. Zamolila sam ju za pregled prije sub.jer imam ispit za njem.pa je zato rekla ak te ne pregledaju oni dodji meni.
    "zeljama" 😄 Ja ih upravo tak pod navodnicima i dozivljavam jer planiram reci da pristajem na sve sto ce u tom trenu bit najbolje za oboje. Sta ja znam..oni su doktori. Mozda im previse vjerujem..ne znam.
    Mi u gradu imamo samo jednu 😁 a u ove dalje mi ne pada na pamet ici i vozat se pored ove pod nosom pa sta Bog da!
    Uglavnom sretno nam! ☺️
    Franova probaj se malo izmasirat po vratu. Naci odakle ide bol i stisci! Ja imam tu migrenu od vrata i jos neku..2 vrste uglavnom, i kad me tak boli ili se sama ili muz. Oci ispadaju, ali pomogne u trenu! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mladamamica1911
    23. Svibanj 2018. 13:55

evo moje kozice i integralna rizica su isto gotove😁

baarbaraa29
    23. Svibanj 2018. 13:57

AnaMaria 🤗😚😚😚
    Sretno na pregledu! Cekamo izvjestaj! 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

23. Svibanj 2018. 14:13

Sretno na pregledu,  tko ima popodne!
    Na proljetnicama je sad bas fora,  vise manje,  sve u terminu,  i nitko se ne drzi reda vise,  svakak dolaze bebe 😁.
    Bas me zanima kako ce ovdje biti sad kad krene i tko ce na kraju prvi! 
    Ajmo neku kladionicu tko bi mogao prvi 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja necu sigurno 🤣🤣🤣
    Evo recimo ja prognoziram cak Ivy 😁 (sad ce me ubit)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    23. Svibanj 2018. 14:16

Ja prognoziram da si ipak ti prva ;)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.