Ajme, al ste nametale slikicaaa, vise ne zna cije sam sve vidla… Sam sam zapamtila Proud-ti zgledas sve bolje i bolje a ne ko pred porod, Enice-sirotice ja kad vidim tvoj trbuh imam osjecaj da bus pukla 🤣, taj mali mora van pod hitno…
Confused, Pharma lijepe naravno.
😂😂Tak se i osjećam kak ti izgleda🤣🤣,nekak mislim da uzv nije fulal s kilažom😲..nadam se samo da se čučica odcementirala jer ako mi sutra veli za vršak prsta uloživa pozeleniti ću😰
Ubio me prije nekih sat vremena rez od carskog, to me sam copi odjednom takva ostra zatezajuca bol dole cijelom duzinom i onda ko krene natezat s obe stane trbuha sa strane... Trbuh mi je mekan i bebacica se miga tak da znam da nije kontrakcija, al ovo je ubitacno. Popila pola Spasmexa pa je prestalo 😧. Hebo me taj rez i u 4. I 5.trudnoci...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Confused frizura postojana kao i busika! 🙂 Al ova druga slika je ipak posebna 🤗
Pharmamma laste bubi, laste! 😊
6xmama ti si nam sad velicinom curica spram nas 😁
Lijepa!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
pharma slatka busica 😙😙😙
confused preslatke ste mi 😙😙😙
barbara ali nije me bolilo kad mi je bilo muka i uhvsti me boliti na kratko ma ni minutu onako pulsirajuca bol s desne strane glave...umirim se dobro je ako naglo ustanem okrenem se pocne boliti maaa valjda ce proci za koji dan...
sta kuhate pametno danas? ja nista kod mame cu jesti kuha grah i pravi knedle sa sljivama
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama lijepi buso i drsgo mi je da je bol popustila nadam se da nece vise boljeti 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova, da bar, al znam da ce me đubre bolit sad dok ne rodim 😣... I onda kad si neko zeli carski... Ne kuzim to 😑.
Hvala curke 💕
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama slatka bušica ❤️
Bas sam si sva ponosna da bušo naočigled raste i da mi vise ne govore svi kako nemam bas trbuh 😁
Za kuhanje-od jutra mi u glavi onaj Enin pomfri 😁😁 i neki ćevapčići il punjena pljeskavica 😁
pharma slatka busica 😙😙😙
confused preslatke ste mi 😙😙😙
barbara ali nije me bolilo kad mi je bilo muka i uhvsti me boliti na kratko ma ni minutu onako pulsirajuca bol s desne strane glave…umirim se dobro je ako naglo ustanem okrenem se pocne boliti maaa valjda ce proci za koji dan…
sta kuhate pametno danas? ja nista kod mame cu jesti kuha grah i pravi knedle sa sljivama
Ništa,ujutro špek,pašteta i napolitanke,sad je šogica pekla krmenadle na naglo i krumpir, poslje bum pekla jaja i napravim krastavce na salatu..najavila mi se susjeda doći na cugu,ona vino ja kavu,imendan mi je danas 😁🙃 pa da nazdravimo
Sortiraj odgovore
Najstariji