Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    21. Svibanj 2018. 20:32

Franova, Mladamamica ❤ hvala  vam cure 😘
    Ivy ako se osjecas dobro, idi. Uzivajte 🤗
    Franova i slika 😂😂😂😂😂 
    Cokica, vec kad si me sjetila bacam se i ja na sladoled. Inace ne bi 😂😂😂😂🙄

💗Baby E💗

bojana27
    21. Svibanj 2018. 20:33

Dobrodosle nove cure :) 
    Sve predivne busice ❤️
    Cekamo daljnje preglede ovaj tjedan , ja idem sutra ali bez uzv-a , i nadam se da ce mi rec da mogu frizeru 😂😂
    Sta se posjeta tice kad se beba rodi , kumovi ce doc jedni i drugi sigurno taj dan kad dodjem doma , tako smo i sa malom ..a krstitke planiramo imat u 7 mj 😊 naravno ako sve prode super na porodu i dodjemo normalno doma ☺️☺️
    Sta se dojenja tice , malu nisam dojila , sad kako ce bit vidit cemo ..za sad nema ni mlijeka ni u tragovima , flasice i dude avent ..isto sam i s prvom sve od aventa koristila pa tako i sada 😁 i uzela sam jedan paket aptamila za svaki slucaj 😊

• mandrina
    21. Svibanj 2018. 20:39

Evo i mene nakon dva tjedna. Pratila sam vas, ali mi se nije dalo pisat, ili sam morala ić nekam kad sam htjela pisat. Sve ste mi jako lijepe na slikama, ali mislim da to nije ni čudno s obzirom da ste tako pozitivne i pune podrške. ja sam danas krenula na tečaj u Merkur, 6x po sat vremena, danas općenito o trudnoći, niš novo, ali ok za ponovit.
    U četvrtak idem na pregled, a sutra je dan za frizera. Veselim se ko malo dijete. Vidim da je Proud glavna u temi sa porodiljnim naknadama, a Ena jedva čeka nove laneklaric
    E da, meni je 39, prvo dijete, cura, čitam vas šta ste sve prošle, pripremile, napravile, a ja sve to nekako polako i budem

• AnaMaria
    21. Svibanj 2018. 21:10

mandrina

Evo i mene nakon dva tjedna. Pratila sam vas, ali mi se nije dalo pisat, ili sam morala ić nekam kad sam htjela pisat. Sve ste mi jako lijepe na slikama, ali mislim da to nije ni čudno s obzirom da ste tako pozitivne i pune podrške. ja sam danas krenula na tečaj u Merkur, 6x po sat vremena, danas općenito o trudnoći, niš novo, ali ok za ponovit.
    U četvrtak idem na pregled, a sutra je dan za frizera. Veselim se ko malo dijete. Vidim da je Proud glavna u temi sa porodiljnim naknadama, a Ena jedva čeka nove laneklaric
    E da, meni je 39, prvo dijete, cura, čitam vas šta ste sve prošle, pripremile, napravile, a ja sve to nekako polako i budem

I ja si mislim ima vremena al tjedni mi lete pa me tu i tamo panika ulovi hocu li sve stići, pa strah od poroda itd...pretpostavljam da je to normalno nama koje prvi put čekamo bebicu ❤

12.08.2018. ❤

• Beyla
    21. Svibanj 2018. 22:01

Pozdrav svima :)  
    Eto moj bebač raste, čitam vas i pratim i veselim se biti aktivnija ovdje kako se približava datum. 

21. Svibanj 2018. 22:11

Beyla

Pozdrav svima :)
    Eto moj bebač raste, čitam vas i pratim i veselim se biti aktivnija ovdje kako se približava datum.

Pozdrav Beyla😃, dobrodošla nam😀...pa bilo je i vrijeme da nam se pridružiš,već si u lijepim tjednima 

ivymicek
    21. Svibanj 2018. 22:27

Pozdrav Beyla i dobrodošla!
    Prvi put trudnice sve ćete stići a ako i nešto nemate taj tren sve je brzo dostupno tako da ne brinete.
    Ja idem na izlet pa što bude možda bude maki Varaždinec. Danas je divlji ovaj moj u bushi u toj mjeri da me boli. Da nisam bila na uzvu danas već bih miskila da nešto nije ok 😂.
    Sretno svima sutra na pregledima.
    Noćica 😴😴😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Svibanj 2018. 22:31

ivymicek

Prvi put trudnice sve ćete stići a ako i nešto nemate taj tren sve je brzo dostupno tako da ne brinete.
    Ja idem na izlet pa što bude možda bude maki Varaždinec. Danas je divlji ovaj moj u bushi u toj mjeri da me boli. Da nisam bila na uzvu danas već bih miskila da nešto nije ok 😂.
    Noćica 😴😴😴😴😴😴

I moj divlja do boli danas ,ko da su se dogovorili 😂...laku noć ljepotice moje😘,idem odčoriti turu na kauču pa selim u sobu jer ako odmah idem gore nebudem mogla zaspati 😊

bejb23
    21. Svibanj 2018. 22:46

ivymicek

Noćica 😴😴😴😴😴😴

Sretan put. Uzivaj. 😘

Laku noc klokanice 🤗

💗Baby E💗

• Beyla
    21. Svibanj 2018. 22:57

Hvala na dobrodošlici :) 

Zasad sam skulirana i ide sve po rasporedu. 
    Zapravo - imam pitanja vezano uz nužnost sterilizatora i grijača bočica - koliko su zapravo nužni? ;)  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.