hahahahha
Uopće me izgledaš trudno s leđa to meni svi govore 😂😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Izdržim ja sjedeć bez problema tu vožnju a mislim da bi mojoj curici bilo drago. Ide i susjeda a ona je medicinska sestra na hitnoj pa me zeza da će uzet kit za porod, eto barem nešto😂.
Mladamamica ova lubenica izgleda njam a i ti slattka u toj haljinici 😍😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova, 4.,5. i 6. A susjeda mi je neki dan rekla da mi se vidi i od iza da sam trudna. Nek 😁
Makar ta ista susjeda mi je rekla da kaj se cudim sto moram mirovati jer su tu tri banke, a njezina kcer je s 20 godina 6 tjedana lezala u bolnici, do poroda jer se u 31.tt otvorila za prst.
26.8. Ivan 💙💙
Ajme dok vas polovim 🤗 hvala vam na dobrodošlici …bejb23 jako mi je žao i vjerujem da će sve na kraju biti u redu…Proud cestitam na poklonu predobar je 😀…a palacinke mljac mljac..obozavam ih pogotovo sa nutelom 😀 iako mi je na ogtt testu zadnja vrijednost na granici pa moram malo pripazit sa slatkim a slatko obozavam!! Ja sam isto gledala izdajalicu i bocice i dude dr brown al nisam jos sigurna jel cu tu marku kupit..ne znam…mi cemo na sv. Duh na trudnicki tecaj sad u 6 mj jer tamo planiram rodit..ne znam kad da se naručim u TA? moja ginekologica je rekla kad hoću pa nemam pojma 🙄
Mozes mi molim te reci kada je tecaj u 6.mj i jesi se narucila za njega? Ja isto planiram gore u rodiliste.
I da isto pitanje cure kada ste krenule u trudnicku amb? S 37 tj negdje?
Nama je sutra 30 tj! I imam uzv ujutro 😁
12.6. je prvi datum, onda 14., 19. i 21. sva četiri dana je od 15-17 h. Zvala sam još u 4 mj jer sam mislila da će biti i termina i ranije al nije bilo. Br. tel je 3712-196. Mi imamo prekosutra ultrazvuk 😊. Jel ti to prva bebica?
Hvala ti! Je, to nam je prva beba, curica 😍
Maja mršavica samo s bušicom ❤️
Ivy ako ti nije problem izdržati, samo idi 😊 uživat ćete 😊
Mladamamica provocira s lubenicom mljac mljac
Franova 😂😂😂😂
Curke,ako koja kupuje s Asosa,imaju do srijede ujutro 20% na sve 😊 shoppiiiing time 😁😁
Hrpa toga,zapamtila samo palacinke i king,mozeee..joj ja lubenicu nikako ne volim,a mama se u trudnoći sa mnom u njoj gusila.mi smo sterilizator dobili,izdajalicu tommy t.i njihovu bocicu pa ako zatreba uzet cemo vise u hodu,nadam se da nece.nocas i popodne opet zgaravica,mene zbilja ne pusta ni ne stedi😈ivy dajem glas za izlet ako se osjecas dobro👍
Znači ubila sam se sad u ovome. Moj je ovaj s brownijem 😍😍
😋😋😋😋Njamiii
I da sve ste predivne trudnice 😍
Draga stavi ticker ispod ako hoćeš da te možemo lakše pratiti u kojem tjednu si😀.
Klikneš na bilo koji od naših,ideš na pregnancy i slijediš uputstva ,
kad dođeš do kraja izabereš forums,pa ovo pseudo…kopiraš taj kod ispod i zaljepiš u potpis pod svojim profilom,potvrdiš kvačicom i to je to😁
Hvala ti... evo jesam 😊
12.08.2018. ❤
Maja82 i nama je prva bebica i curica ❤ i vidim da si 82 godiste ja sam 83 ..eto skoro smo i isto godiste
Uživajte curke u slasticama 😋
Što mislite o babyono bočicama iz babylanda? Mi smo gratis dobili uz kolica u west gateu na sajmu
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji