Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    20. Svibanj 2018. 20:58

Tko nam sve ima preglede idućih dana? 😊 mi imamo dejt u utorak popodne 😍 

20. Svibanj 2018. 21:17

Mi smo otisli na rucak,  pa u city,  pa na kavu,  sad smo doma dosli!
    Toliko se danas dobro osjecam,  kao da nisam trudna! 😁
    Nis me ne boli,  nis me ne stisce,  sve mi je super!
    Ena i Mladamamica jeste bolje?
    Confised ljubomorna sam!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

20. Svibanj 2018. 21:18

Da,lažnjaci,srećom🤣🤣,Ivymicek bolilo je bez razmaka,kaj god da je bilo,kad sam legla još par kontrakcija i to je to🤣... Confused ajde barem je dio dana bio dobar,bit će bolje sutra😘🤗
    Franovamamita super za kavicu i izlazak u grad,uživaj samo😘
    Pharmama bit ćeš bolje volje u utorak😍,opet se mimoilazimo,ja u srijedu ujutro imam dejt😀. A di nam je Proudy?

6xmama
    20. Svibanj 2018. 21:21

Confused, fino si se bućnula, lijepi veliki busko 😘.. 
    Mladamamica, dobro da je proslo i da si sad dobro. 
    Ena,kad krene za praf, bar kod mene onda se fakat i ukakim, tj.ti menstrualni grcevi te krenu tjerat na wc i stvarno imas stolicu svaki put, to ti je to "prirodno ciscenje". 
    Pharma, ja idem u srijedu popodne na 4D,isto jedva cekam 😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

20. Svibanj 2018. 21:21

ProudMomy

Mi smo otisli na rucak, pa u city, pa na kavu, sad smo doma dosli!
    Toliko se danas dobro osjecam, kao da nisam trudna! 😁
    Nis me ne boli, nis me ne stisce, sve mi je super!
    Ena i Mladamamica jeste bolje?
    Confised ljubomorna sam!

😂😂,Dok sam pisala i pitam za tebe eto te😀😘,jesam,sve ok,fejk alarm,malo kontrakcije seruckaju al ne boli onako više ,nezz kaj je to bilo☺️...super da se tak dobro osjećaš😀,i super za lijepo proveden dan s obitelji😍😍😘🤗

pharmamma
    20. Svibanj 2018. 21:22

Ena31

Da,lažnjaci,srećom🤣🤣,Ivymicek bolilo je bez razmaka,kaj god da je bilo,kad sam legla još par kontrakcija i to je to🤣… Confused ajde barem je dio dana bio dobar,bit će bolje sutra😘🤗
    Pharmama bit ćeš bolje volje u utorak😍,opet se mimoilazimo,ja u srijedu ujutro imam dejt😀. A di nam je Proudy?

I to zamisli koliko mimoilazimo..sutra idem do soc gin zbog otvaranja porodiljnog,u uto imam pregled,a u cet i pet dolazim na Bračak na tečaj 😕 znaci svaki dan osim srijede nešto 

20. Svibanj 2018. 21:25

pharmamma

Ena31

Da,lažnjaci,srećom🤣🤣,Ivymicek bolilo je bez razmaka,kaj god da je bilo,kad sam legla još par kontrakcija i to je to🤣… Confused ajde barem je dio dana bio dobar,bit će bolje sutra😘🤗

I to zamisli koliko mimoilazimo..sutra idem do soc gin zbog otvaranja porodiljnog,u uto imam pregled,a u cet i pet dolazim na Bračak na tečaj 😕 znaci svaki dan osim srijede nešto

Ko zna,možda mi Mihael promjeni planove pa se i vidimo 😂😂

pharmamma
    20. Svibanj 2018. 21:38

Ena31

pharmamma

Ena31

Ko zna,možda mi Mihael promjeni planove pa se i vidimo 😂😂

Sad je već sve moguće 😉😉

Mladamamica1911
    20. Svibanj 2018. 22:08

Bolje sam i ja proslo je al je bilo bas neugodno tih pola sata 😕 ja u cetvrtak imam pregledic 😁

ivymicek
    20. Svibanj 2018. 22:28

Dakle čučica sređena, noga na lavabou izdržala.
    Pharma i Confused baš mi žao što ste mi bezvoljne i hormonalne ali proći će i meni samoj je bilo tako cijeli prošli tjedan. Držte se 😘😘😘.
    Baš kak 6xmama veli trud pa čišćenje i meni tak bilo.
    Franova nek si i ti špancirala i uživala bez obzira na rano dizanje.
    Ena a to fakat neugodno 😒, bitno da je prošlo 😊.
    Proud ti fakat koristiš ove dane i uživaš woohoo neka je i tako. Još da se ne otvoriš 1 cm pa da dobiješ gratis tjedan 😊.
    Ja sutra prvi pregled u TA. Frka me gužve ali sam nažicala muža da ide samnom. Cijelo vrijeme mu ponavljam da će mu biti dosadno i ako neće nek me odveze i dode po mene ali kaže da je obećao pa ide 😍😍
    Noćica, lijepo spavajte 😘.
    Ja se nadam da hoću ali kužim da sam napeta zbog pregleda jer me bole ramena. Javim se sutra 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI