Dobro jutro. Ja spavala ok do pol 5 i odonda neće san na oke 😂. Valjda uzbuđenje. Klinci doručkuju pa u vrtić a mužić i ja u TA. Čekala budem samo se nadam ne predugo 😊.
Želim vam svima lijep dan bez boljki i neraspoloženja. Osmijeh na lica!
Bojana baš si slatka tjudnica 💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke kolko ste dobre i vezane za svoje roditelje ? Ja sam dijete rastavljenih roditelja i svasta je tu bilo..a s mamom sam bas bliska i uzasno mi tesko pada sta je na sezoni bas sada , trebala je na dan dva doc u 6 mj ali je nece pustit gazda ipak :/ bas sam sad u komi , kud me zgaravica muci tud mi i ona to javila ..bas sam lose nekako ..il je takav sugavi dan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bas mi je zao Bojana! Ja sam isto uzasno vezana za mamu, moji su isto rastavljeni. Mislim da je to sasvim normalno 😁 Znam koliko znaci imati mamu uza sebe tijekom ovih mjeseci trudnoce.. nadam se da se mozete cuti sto vise sada, a i da ce ti nakon poroda moci biti uz tebe i uskociti! Drz se!

Jutro klokanice😘🤗. Bojana žao mi je zbog situacije,proći će sezona pa će i mama doći a onda se možete nauživati zajedno😘.
Sretno cure koje imaju preglede danas,čekamo izvješća tj dobre vijesti😍😘🤗.
Ostale cure želim vam lijep i ugodan,miran dan bez bolova,lažnjaka i živčanih muževa😘😘🤗
Jutro zenske 👋🏻👋🏻
Zelimo vam predivan dan danas ❤️
Zaboravila napisati,slatki ste ti i bušo😍😍🤗🤩
Jutro cure,ja prijavljujem nikakvo spavanje,zgaravica cijelu noc,stane pa opet,izludila me,kao nikad😩 sretno na pregledima,mi pop samo do sestre na ctg posto je u petak spavala,nikako ju razbudit
Jutro zenske! Ja isto nikakvo spavanje, od 3h do 5h sam sjedila u boravku i blejala u prazno. Na svadbi u subotu bilo super, ali sam se cijelu nedjelju oporavljala, nema kaj me nije bolilo.
Drzim fige da vam dan bude bez tegoba, muz i ja sad doruckujemo i u Ikeu po namjestaj pa u drugi ducan po bijelu tehniku. 😀
Confused - obavezno zovi dr, meni ovo zvuci kao neki upalni proces.
Ena - ja se vec ponadala da je krenuo malac 😀
Proudy - drago mi je da napokon uzivas u ovoj trudnoci, evo zelim da malac izdrzi do 40+0 da gustas sto vise. 😀
Ja imam sutra i prekosutra trudnicki u svom DZ

Hvala drage moje ❤️❤️ Evo ja se po prvi put narucila u TA , 6.06 , i to dva dana prije nego sta bi kao trebala valjda me nece zezat radi toga 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Jutro klokanice 😘 evo mene budne od 7,ali nisam stigla odmah tipkati..a nisam se ni naspavala bas..
Confused javi se dr, bolje da provjeris
Bojana lijepa trudnica ❤️ Bas mi je zao zbog mame, ali znam da ćeš ti to izgurati 😘 a onda kad se vrati ćete nadoknaditi sve propušteno ❤️
Sretno na pregledima danas,čekamo lijepe vijesti 😊😊
Kod mene danas popodne pohod u DZ zbog porodiljnog...već znam da ću čekati bar sat vremena

Jutro curke!
Bojana i ti i buša lijepi! 😊
Confused odi kod dr obavezno.
Mi danas imamo puna 33 tjedna! Sutra otvaram porodiljni i u četvrtak TA i uzv. Do četvrtka sam na iglama. Nadam se da se bebač udebljao bar pol kile... polako si spremam torbu za bolnicu.
6xmama razmišljam si dal da si uzmem za vinogradsku manji tvrdi kofer ili manju sportsku torbu? Kofer je mrvicu veći od torbe. Jel ima mjesta da se gurne ispod kreveta? Pošto nemaju ormare

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bojana, lijepi buško ❤️
Tinchica, ja ti furam kofer onaj na kotačiće, srednje veličine, možeš ga bez beda stavit i ispod kreveta i iznad uzglavlja onak uspravno... Rekla bi da je cak i pralticnije negp torba jer ti stvari sve ne stanu u ormaric pa ti kofer posluzi ko mini ormar.
Ja si nisam nekaj bas ni sa mamom a ni sa svekrvom, meni niko ne pomaze kad rodim...mi smo prepusteni sami sebi i tak je bilo svaki put.. Nit mi je ko ikad cuvao djecu od njih, sve smo se sami snalazili.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji