Drage moje,zadnje dvije mokrace su mi izuzetno tamne,s tim da kad se obrisem nije tamno na papiru,od cega bi sas to moglo bit?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Drage moje,zadnje dvije mokrace su mi izuzetno tamne,s tim da kad se obrisem nije tamno na papiru,od cega bi sas to moglo bit?
Možda nisi pila dovoljno vode,pa onda hoće biti tamna ?
Ivymicek bravo za čučicu ,probaj se odmoriti i svakako se javi sutra. Sretno 😍😘
Confused, si pila dosta tekucine danas?Mozda jela nekaj kaj boji urin tipa cikle i sl? Imas kakve druge simptome?
Meni je bila tamna mokraca od ove glupe eserihije koju sam vukla 2 mjeseca, al sam imala i osjecaj peckanja i to ne za vrijeme mokrenja nego posle, ko da me sve peklo dole.. Sad kak jako puno pijem(3l na dan) jer me strah da mi se ne vrati, svijetli je skroz urin... Jutarnji je malo tamniji al to je normalno, jutarnji je najvise koncentriran

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Confused, slazem se s curama, ak nemas drugih smetnji i ovo je izoliran slucaj, moze biti da si premalo vode popila danas.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pila sam dovoljno,a nisam jela ciklu ni nista slicno...cijeli dan imam bolove...vaginalne
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Pila sam dovoljno,a nisam jela ciklu ni nista slicno…cijeli dan imam bolove…vaginalne
A onda bi bilo dobro da sutra nazoveš doktoricu svoju pa ju pitaš ,da ideš urinokulturu napraviti da nije neka od beštija
Curke kolko ste dobre i vezane za svoje roditelje ? Ja sam dijete rastavljenih roditelja i svasta je tu bilo..a s mamom sam bas bliska i uzasno mi tesko pada sta je na sezoni bas sada , trebala je na dan dva doc u 6 mj ali je nece pustit gazda ipak :/ bas sam sad u komi , kud me zgaravica muci tud mi i ona to javila ..bas sam lose nekako ..il je takav sugavi dan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

hej cure :) zavidim na kupanju u morenu i lubenicu. meni se jedu trešnje :(
sutra s mm vraća iz Zg. jedva čekam. :) dan je bio super. bila kod najboljeg frenda na roštilju. kasnije mama dosla pa smo pogledale film.
mrzim što je sutra ponedjeljak :( prebrzo mi je vikend prošao.

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Jutro,cure!
Eto ja već svoju vojsku podizala za školu,obavila Utriće i opet u krevetac .
Confused,bilo bi dobro da odeš gin.,moguće da imaš kakvu upalu,baš ti ne trebaju sad neke bakterije pred porod...
Ivy,sretno danas u TA i da ne čekaš dugo!Javi detalje.
A ja odo zujat po internetu dok se društvo tu ne skupi

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji