Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    18. Svibanj 2018. 11:58

Mladamamica,Franova kaj ste zgodne trudniceee 
    Confused,ide to šogici dobro zasad 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

18. Svibanj 2018. 12:03

J@m@

Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

Nek si ti zatvorena i beba dobro,a bebica je vjerojatno samo sitnija ,nemora biti ništa loše😘😘,kod nas ne rade ctg prije 37tjedna, prije ctg-a si popapaj nešto i popi soka da bebicu malo razbudiš,,znam da sad nisi mirna,al brzo će srijeda i vidjet ćeš da bude sve ok😘😘🤗

Confused
    18. Svibanj 2018. 12:03

J@m@

Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

Kolika je bebica?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    18. Svibanj 2018. 12:04

Franova i Mladamamica, bas ste lijepe 😀 mali i veliki buso 😍🤗🤗
    Ena, fkt jos 11 dana... kolko si ti prelezala? 

26.8. Ivan 💙💙

18. Svibanj 2018. 12:06

Marijaa29

Franova i Mladamamica, bas ste lijepe 😀 mali i veliki buso 😍🤗🤗
    Ena, fkt jos 11 dana… kolko si ti prelezala?

11tjedana

franovamamita
    18. Svibanj 2018. 12:08

mladamamica uvijek lijepa sa svojim busom 😙😙 sto se tice poroda to moras sama odluciti...nekad je prirodni oporavak cak tezi od carskog zavisi kako ti se poklopi...a i na indukciju idi samo ako su sigurni da je bebo preveliki ds cekste termin...a gle draga mozda i sve prirodno krene u 37tt 😙😙samo se nemoj sekirsti i pitaj doktore kojs je najbolja opcija i tako napravi ☺
    barbara terminuso fit si mi skroz i preslatki buso 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    18. Svibanj 2018. 12:10

Franova moja 😊 fitnes mama progutala lopticu 🤗🤩
    Mladamamica bas sto ena kaze sumnjam da smo ikad Spremne 🙂 ali najbitnije je kako ti i dok.odlucite. Aj dobro i muz ima pravo glasa! Za oporavak od ovog ili onog poroda nek te posavjetuju iskusne mame 6xmama? ali cini mi se da ni tu nema pravila koji je iskljucivo laksi.. Sve ovisi. U svakom slucaju Noah jos malo stize 🤗
    Confused presjeklo me! Ja procitala 3-4 min,5 cm..i kontam TI!! 😁
    Jamina princeza samo odradjuje beauty sleep prije D Dejta 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Confused
    18. Svibanj 2018. 12:12

baarbaraa29

Mladamamica bas sto ena kaze sumnjam da smo ikad Spremne 🙂 ali najbitnije je kako ti i dok.odlucite. Aj dobro i muz ima pravo glasa! Za oporavak od ovog ili onog poroda nek te posavjetuju iskusne mame 6xmama? ali cini mi se da ni tu nema pravila koji je iskljucivo laksi.. Sve ovisi. U svakom slucaju Noah jos malo stize 🤗

Haha,ja bi volila 😁 Al' ne moze priko reda.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

18. Svibanj 2018. 12:12

baarbaraa29

I ja čitam ovo od Confused dva tri puta,gledam joj tjedne dole i onda skužim da je riječ o šogorici😂

Mya
    18. Svibanj 2018. 12:18

Confused

J@m@

Kolika je bebica?

2150 je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI