Franova i Mladamamica, bas ste lijepe 😀 mali i veliki buso 😍🤗🤗
Ena, fkt jos 11 dana… kolko si ti prelezala?
11tjedana
mladamamica uvijek lijepa sa svojim busom 😙😙 sto se tice poroda to moras sama odluciti...nekad je prirodni oporavak cak tezi od carskog zavisi kako ti se poklopi...a i na indukciju idi samo ako su sigurni da je bebo preveliki ds cekste termin...a gle draga mozda i sve prirodno krene u 37tt 😙😙samo se nemoj sekirsti i pitaj doktore kojs je najbolja opcija i tako napravi ☺
barbara terminuso fit si mi skroz i preslatki buso 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova moja 😊 fitnes mama progutala lopticu 🤗🤩
Mladamamica bas sto ena kaze sumnjam da smo ikad Spremne 🙂 ali najbitnije je kako ti i dok.odlucite. Aj dobro i muz ima pravo glasa! Za oporavak od ovog ili onog poroda nek te posavjetuju iskusne mame 6xmama? ali cini mi se da ni tu nema pravila koji je iskljucivo laksi.. Sve ovisi. U svakom slucaju Noah jos malo stize 🤗
Confused presjeklo me! Ja procitala 3-4 min,5 cm..i kontam TI!! 😁
Jamina princeza samo odradjuje beauty sleep prije D Dejta 🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mladamamica bas sto ena kaze sumnjam da smo ikad Spremne 🙂 ali najbitnije je kako ti i dok.odlucite. Aj dobro i muz ima pravo glasa! Za oporavak od ovog ili onog poroda nek te posavjetuju iskusne mame 6xmama? ali cini mi se da ni tu nema pravila koji je iskljucivo laksi.. Sve ovisi. U svakom slucaju Noah jos malo stize 🤗
Haha,ja bi volila 😁 Al' ne moze priko reda.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
I ja čitam ovo od Confused dva tri puta,gledam joj tjedne dole i onda skužim da je riječ o šogorici😂
Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu
Kolika je bebica?
2150 je
Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu
Kolika je bebica?
2150 je
Jama znaš i sama da ne mogu točno izmjeriti bebu. Moj neno je do 15 tt bio manji onda je dostigao mengu i opet sa 30 tt manji. Ako te tješi moj je sa 35+4 bio 2200 tak da smo negdje. Bitno da je sve ostalo ok. Bila sam kod svoje socijalne i svog privstnog i nitko nije dizao paniku. A kad sam gledala kako mjere točno se skuži da ne mogu točno izmjeriti. Želim ti reći da ukoliko nešto ne valja vjetujem da bi ti rekli. A i dokica mi je objasnila da u jednom tjednu mogu dobiti manje a u drugom više. Npr moj je između 29-33 dobio 400 g a između 33-35.4 650 tak da je to sve relativno.
Šaljem pozitivne vibre 😘😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kolika je bebica?
2150 je
Jeli i do sada bila po mjerama manja ili je ovo prvi put da je gin.to vidio?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused bravo za šogicu evo je već na pola 🎉🎉🎉.
Barbara wow divni ste!
Mladamamica najbolje poslušat doktore i njihovo mišljenje jer oni znaju ipak malo više nego mi, pogotovo ovi iz dežele. Btw slatka ti i busek 😍.
Franova vječito zgodna i ne znam kam taj tvoj + ide jer ga ja ne vidim osim u busiki 😊.
Gledam horor 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@,pa meni se to niš ne vidi premala težina za 35 tjedana...pa ne mogu sve bebe bit Herkulesi.
Mladamamica,ja sam imala carski sa 21 godinu,oporavak mi je bio katastrofalan,2x mi se ta rana otvorila i curila,još dan danas ne mogu ležećki kašljat ili kihat jer me rez presječe da sve zvijezde vidim.Fala,al ne bi fala nikad više...ja sam se za svaki slijedeći porod bojala da ne završim opet na carskom.
Poslije vaginalnih sam imala osjećaj da bi plesala,al to ti isto ovisi od osobe do osobe,nemamo svi isti prag podnošenja boli i to...Za indukciju...hmm...mog su zadnjeg silom istjerali na 37+5 jer sam bila 5 prstiju otvorena a i njega su procjenjivali na 3800 već onda pa kao ajd nek ide van.Poslije sam požalila,iz više razloga:1.rodio se sa 3100,2.dobio takvu žuticu da se mjesec i pol opće nije sam budio za jest,nego sam ja navijala sat svaka 3 sata i hranila ga silom,3.zbog te žutice i spavanja opće nije imao snage za vuć cicu,povuko bi par puta i spavao na njoj kak god ga ja čupkala i vukla za nos i zbog toga nam je i propalo dojenje...Da sam to sve znala sigurno bi im rekla da ga ostave još barem tjedan dana u trbuhu,a njemu bi to sigurno puno značilo jer je očito bio nezrel.Eto-ja bi za indukciju čekala barem proć 38 tjedana.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji