Podigoh i bris za streptokok i negativan je 🎉🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bravo za bris bušasta naša ljepotice😍😍💓💓💓🤰🤰💪💪,samo vas je bušica,sve ostalo fit mamasita 😍😍💓😘😘😘,medeni😍
I moj bris negativan,taman zvala za nalaz :)))
Predivna trudnica 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
I moj bris negativan,taman zvala za nalaz :)))
Predivna trudnica 😘
Jeeeyy,super i za tvoj bris😘
Barbara,mladamamica,franova i ivy jedna ljepša od druge 😍😘❤️ bušice su preslatke ❤️
Ivy i Confused jeeeej za bris 😁😁
Mladamamica i jedno i drugo ima svoje prednosti i mane i ne možeš znati kako ćeš se ti osjećati..moja seka je rodila hitnim carskim,rez je zbog toga ispao veći nego što je uobičajeno,izgubila dosta krvi,ali oporavak ipak nije bio toliko strašan..
Jama nemaš razloga za brigu čim je dopler dobar,a beba tebi aktivna tijekom dana ☺️ samo je malo manja beba..a i greška kod uzimanja mjera je lako moguća 😊
Cure busice su vam preslatke i bravo za briseve..😊😊meni nalaz u utorak gotov..pharmama aktivna je po cijele dane,izbija me udarcima😊
Divne ste mi sve 😁😁
Ma kako oni budu smatrali da je za bebolinca najbolje tako cemo napravit 😁
Ivy,samo trbuh...uvijek me fasciniraju iznova takve fit trudnice jer se ja uvijek sva raskvasim
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdrav zenske..
Sve busice su vam prekrasne, i velike i male..bravo za nalaze, hB da su dobri.
Htjela sam se samo nadovezati kako je moja sogorica u 1 mj rodila momka preko 4 kg, a jakoo je sitna i nije uopce popucala ni nista. Tako da moze i s velikim bebama super proci 😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nevistu odvelo na carski.Nije se beba spustila.Drzite fige da sve prode u redu 🙏🙏🙏🙏
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji