Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    18. Svibanj 2018. 12:35

Confused

J@m@

Confused

J@m@

Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

Kolika je bebica?

2150 je

Jeli i do sada bila po mjerama manja ili je ovo prvi put da je gin.to vidio?

Na početku nesto manja,pa ok ima je,i sad po kilazi sitnija mu se cini

franovamamita
    18. Svibanj 2018. 12:42

ivy ma bas sam se svugdje zdebljala ni u gace kak treba ne stanem 😁😁😁
    jama nemoj se toliko opterecivati mjerama fula se tu dosta...vidjet ces sljedeci put ce biti sve ok...ne mogu ni oni tocno svaki puta izmjeriti bitno da je beba dobro ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Svibanj 2018. 12:42

J@m@

Confused

J@m@

Confused

J@m@

Pregled donekle ok…zatvorena,beba dobro,ali po tezini nasprem tjedana manja je..danas radio bris na strept.,dopler dobar,ctg ali bezuspješno,nismo uspjeli,spavala je,tako da sam sad malo u bedu i nadam se da je samo sitnija,a ne nesto drugo.u srijedu naručena za TA na pregled,uzv,dopler i ctg pa nakon toga njemu

Kolika je bebica?

2150 je

Ma neznam kolko to mogu točno vidjeti,meni je ispalo sad zadnje da je u 16 dana dobio kilu i trideset,nemoguće,tak da neko je fulao,ili ova prije ili sad..po nekim njihovim tablicama nije ti niš puno manja bebica i da je tak😘🤗

Confused
    18. Svibanj 2018. 12:59

J@m@

Confused

J@m@

Confused

J@m@

Kolika je bebica?

2150 je

Uzmi to s rezervom. Meni su za mlađu cijelu trudnoću govorili da je manja beba,imala sam manje plodne vode pa zato. Rođena je u 38 plus 6 teška 3 530, znači sasvim normalno dijete odnosno normalne kilaže.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mamica1985
    18. Svibanj 2018. 13:16

Jama - bitno da ste i ti i bebica dobro, a kaj se kilaze tice, slusala sam svoju cimericu iz rodilista koja je tad rodila 5.dijete - kaze: na 40+0 procijenjena beba na 4200g, rodjena na 41+3 sa 3150g 😂😂😂 bitno da se sve razvija od organa i svega kako treba, ima cijeli zivot za debljati se  😁
    Ja sam gledala danas horor i sjetila se svog prvog poroda i kako sam u izgonu vikala maaaaars vaaaaan 😂😂😂😂😂😂 

6xmama
    18. Svibanj 2018. 13:17

mamica1985

Jama - bitno da ste i ti i bebica dobro, a kaj se kilaze tice, slusala sam svoju cimericu iz rodilista koja je tad rodila 5.dijete - kaze: na 40+0 procijenjena beba na 4200g, rodjena na 41+3 sa 3150g 😂😂😂 bitno da se sve razvija od organa i svega kako treba, ima cijeli zivot za debljati se 😁
    Ja sam gledala danas horor i sjetila se svog prvog poroda i kako sam u izgonu vikala maaaaars vaaaaan 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 umirem ovo jos nisam cula-mars van, ahahaha 🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    18. Svibanj 2018. 13:23

6xmama

mamica1985

Jama - bitno da ste i ti i bebica dobro, a kaj se kilaze tice, slusala sam svoju cimericu iz rodilista koja je tad rodila 5.dijete - kaze: na 40+0 procijenjena beba na 4200g, rodjena na 41+3 sa 3150g 😂😂😂 bitno da se sve razvija od organa i svega kako treba, ima cijeli zivot za debljati se 😁

😂😂😂😂😂😂 umirem ovo jos nisam cula-mars van, ahahaha 🤣🤣🤣

Placem 😂😂😂😂😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

18. Svibanj 2018. 13:24

mamica1985

😂😂😂😂🙃🙃🙃😂😂😂😂😂

Confused
    18. Svibanj 2018. 13:26

Proudy di si?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

bojana27
    18. Svibanj 2018. 13:30

Ja sam rodila prvo na carski , digla se bez problema , drugi dan setala po bolnici , i potpisala bi uvijek carski 😁😁 i da , doma nisam nikog imala tko bi mi pomagao sve sam sama 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.