Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    16. Svibanj 2018. 12:33

Bojana 😍😍 lijepa okrugla bušica ❤️
    Bude nekaj od mene danas,primila se peglanja 😂 jeste da se kuham već nakon 20-tak min,a kao danas je zahladilo..ne znam tko će preživjeti ljeto 

16. Svibanj 2018. 12:36

6xmama,  ma i moj je bio sa mnom,  al opet sam ja htjela svoj! Ja sam se tipkala s curama i mamom do kad sam bila u stanju 😂😂😂😂.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    16. Svibanj 2018. 12:40

ProudMomy

6xmama, ma i moj je bio sa mnom, al opet sam ja htjela svoj! Ja sam se tipkala s curama i mamom do kad sam bila u stanju 😂😂😂😂.

Ja nemam kad tipkat 🤣🤣🤣 to sam ide...vec mi je muz reko da to pri meni ide ko na pokretnoj traci 😂😂😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 12:51

Ena super za pregled a bebo je već pravi macan 😍😍😍. Moguće da su jedna i druga doktorica pogriješile. Samo polako ti i mužić jrenite u akciju a Mihael će sam odlučiti kada je spreman 😊.
    Mamica odlično za posteljicu i za pregled.
    Mina i moj je u tim tjednima znao zekati malo se miče malo ne. Znam da sam ležala i rekla mu ajde molim te pomakni se 😂.
    Proudy kad sam uzela malu kuvertu 😂😂 😘😘😘. A kaj se planova tiče tak sam se i ja predbilježila za izlet sa svojom curkom ali nisam razmišljala da mogu svaki tren roditit pa čak i u Varaždinu gdje i je izlet😂.
    Bojana krasna si, kužim te za žgaravice male obroke i papaj što ti paše. Meni je i mineralna pomagala.
    Franova baby robica ❤️❤️💕💕💕. Kak je to sve malo i slatko.
    Pharma mrzim peglati i meni bude extra vruće.
    Ajme gledam "horore" ima da i ja budem loco kao i ova teta kaj rađa treće 😂.
    Netko je rekao da se boji da će roditi ranije i ja nekad imam osjećaj da ću roditi ranije koliki mi je pritisak u donjem dijelu trbuha.
    Ako sam koga izostavila nek se ne ljuti.
    Ah da Mladamamaica super za baby bonus javi kad da te gledamo 😊.
    Idem si skuhati kavicu pa po kikache 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    16. Svibanj 2018. 12:51

Ja sam bila solo na porodu i tipkala i surfala cijelo vrijeme, osim za vrijeme izgona 😂😂😂

mamica1985
    16. Svibanj 2018. 12:54

ivymicek

Ena super za pregled a bebo je već pravi macan 😍😍😍. Moguće da su jedna i druga doktorica pogriješile. Samo polako ti i mužić jrenite u akciju a Mihael će sam odlučiti kada je spreman 😊.
    Mina i moj je u tim tjednima znao zekati malo se miče malo ne. Znam da sam ležala i rekla mu ajde molim te pomakni se 😂.
    Proudy kad sam uzela malu kuvertu 😂😂 😘😘😘. A kaj se planova tiče tak sam se i ja predbilježila za izlet sa svojom curkom ali nisam razmišljala da mogu svaki tren roditit pa čak i u Varaždinu gdje i je izlet😂.
    Bojana krasna si, kužim te za žgaravice male obroke i papaj što ti paše. Meni je i mineralna pomagala.
    Netko je rekao da se boji da će roditi ranije i ja nekad imam osjećaj da ću roditi ranije koliki mi je pritisak u donjem dijelu trbuha.

Ivy - mene zivcira bas ta zenska kaj radja trece, jedva cekam da rodi 😂

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 12:56

mamica1985

ivymicek

Ivy - mene zivcira bas ta zenska kaj radja trece, jedva cekam da rodi 😂

Oh ne brini i mene živcira 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Svibanj 2018. 13:02

Ja vise ne gledam te horore dok ne rodim 😂😂😂😂
    6xmama e da moj hoce ovi put izletit da ja ne stignem tipkat,  ja bih bila najsretnija 😁.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

hope123
    16. Svibanj 2018. 13:05

6xmama

hope123

Bokic mame ;) ne znam jel.mogu ovdje postaviti pitanjce :) jel ima koja da ce roditi u Vinogradskoj? Zanima me jel dobro da imam tobu za radaonu i torbu za bolnicu ili je dovoljni sve u jednom.. termin nam je 14.6. :) hvaaalaaa

Ja ti rađam u Vinogradskoj…Ne treba ti torba za rađaonu,ne daju ti niš tam unosit eventualno flašicu s vodom.Spremiš jednu torbu i onda ti ju babice stave u posebni ormar pod ključem koji su ispred rađaone i poslije kad rodiš i ideš na odjel za 2 h ti ju uzmu skupa s tobom.

Hvala :)

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 13:05

Mislim da sve žene koje rode kažu. Uspjela sam 😂... Kmeeee

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.