Ena - super za pregled 😀😀😀
Evo dosla sam doma, sve je super, posteljica mi vise nije na uscu, mirovanje imalo smisla. Podstanarka je velika, kaze dr da ima duge noge 😂 sutra jos idem svom ginekologu da vidi je li dolje sve pod kontrolom.

Uglavnom iz prve ruke znam da dobijaju 30-50 gr.dnevno sada,pa racunaj...To su mi i u rodilistu potvrdili sad kad sam lezala.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bravo cure za preglede🎉 ta amnioskopija vi koje znate jel neugodno,bolno?
Dobro jutro..
Sretno ko ima jos preglede danas..
Ena super za dobre vijesti, a Mihael je pravi decko 😁
Proudy svaka ti cast sto si sve to izdrzala i evo jos malo dosla do punog termina 🤗
Ja se ne budim tako cesto na wc, mozda jednom u noci. Htjela sam vas pitati, znam da ste vec pisale al eto stalno mi je sto misli. Moja princeza je neki dan bas bila aktivna, cijeli dan udara. Odmah cim se probudim. Al sad eto vec 2-3 dana onako slabije, javi se ona tu i tamo al ne stalno. Jel to ok? Da je mirnija tak.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Evo i uzv,sve super al je Mihael procijenjen na 3920🤔 ,veli dr da je još i manji prosjek uzela.. rekla dr sexajte se da čim prije krene🙈🙈,afi 12, protoci ok…čitam vas pa pišem kad dođem k sebi..
Zar nije bio u 36.tt 2850?Ili sam ja krivo zapamtila.Jer ako je nije mogao dobit preko kila za 2 tjedna nikako…
Očito dr moja krivo mjerila,jer mi se činilo malo da je dobio prošli puta,nekih 30ak deka samo...,ova je par puta mjerila..i cca 50,40dug po bedrenoj kosti🙈
Ena,pusti ti te njihove procjene,mog u zadnjeg precijenili skoro 700 gr,taj dan kad sam rodila,rekli da je skoro 3800,a on se za par sati rodio sa 3100 ..
Mamica,super kaj se posteljica povukla!
Proud,tak je-nek malac čisti svoj nered!
Mina,tak i moja...neke dane ispretumba cijeli trbuh,a neke dane imam osjećaj da spava non stop,opće ne mrdne,oim ak ju ja ne pogurkam malo pa se promeškolji.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo i uzv,sve super al je Mihael procijenjen na 3920🤔 ,veli dr da je još i manji prosjek uzela.. rekla dr sexajte se da čim prije krene🙈🙈,afi 12, protoci ok…čitam vas pa pišem kad dođem k sebi..
Zar nije bio u 36.tt 2850?Ili sam ja krivo zapamtila.Jer ako je nije mogao dobit preko kila za 2 tjedna nikako…
Očito dr moja krivo mjerila,jer mi se činilo malo da je dobio prošli puta,nekih 30ak deka samo…,ova je par puta mjerila..i cca 50,40dug po bedrenoj kosti🙈
Onda masala,bit ce veliki momcic 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena bravo za pregled 😊 a Mihael je stvarno veliki dečko 😁 a nista,dobila si uputu od dr,znaš kaj ti je raditi 😁😁 drži se muzica,stepenica i pilates lopte i eto nam prve ljetne bebe...ipak si prva na popisu 😉😉 Iako navodno dosta cestu znaju fuljati s tim procjenama pred kraj
Mamica bravo za pregled,bebu i posteljicu 😊
Mina bitno je da se redovito javlja..i oni su neke dane mirniji,neke aktivniji
Napokon sam se izmigoljila iz kreveta,ali mi se i dalje nis ne da..čudan neki dan

ena super da je on dobro i vjerujem ds si sad malo sokirana velika je razlika od proslog puta ali jos ce ti raditi uzv pa ces vidjeti do kraja kako ce biti 😙😙😙😙
mina bitno da se javlja a jedan dan su aktivniji jedan mirniji jedino ako je sad to skroz velika razlika u pokretima nazovi gina ali vjrrujem da je sve ok☺
mamica super za tebe i bebu manekenku😙😙😙
jama to moras biti otvorena bar prst ds ti moze raditi,a ne boli ako se skroz opustis ako se ukocis zaboli ali i o dr koji radi ovisi ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala vam curke 😀 sutra se nadam da nije doslo do promjene otvorenosti, prije mjeseca dana sam bila uloziva za vrsak prsta.
Mina - moja ti je isto takva, jedan dan je Cro Cop, drugi dan meditira 😂 cesce je Cro Cop 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji