Evo i uzv,sve super al je Mihael procijenjen na 3920🤔 ,veli dr da je još i manji prosjek uzela.. rekla dr sexajte se da čim prije krene🙈🙈,afi 12, protoci ok…čitam vas pa pišem kad dođem k sebi..
Zar nije bio u 36.tt 2850?Ili sam ja krivo zapamtila.Jer ako je nije mogao dobit preko kila za 2 tjedna nikako…
Očito dr moja krivo mjerila,jer mi se činilo malo da je dobio prošli puta,nekih 30ak deka samo...,ova je par puta mjerila..i cca 50,40dug po bedrenoj kosti🙈
Ena,pusti ti te njihove procjene,mog u zadnjeg precijenili skoro 700 gr,taj dan kad sam rodila,rekli da je skoro 3800,a on se za par sati rodio sa 3100 ..
Mamica,super kaj se posteljica povukla!
Proud,tak je-nek malac čisti svoj nered!
Mina,tak i moja...neke dane ispretumba cijeli trbuh,a neke dane imam osjećaj da spava non stop,opće ne mrdne,oim ak ju ja ne pogurkam malo pa se promeškolji.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo i uzv,sve super al je Mihael procijenjen na 3920🤔 ,veli dr da je još i manji prosjek uzela.. rekla dr sexajte se da čim prije krene🙈🙈,afi 12, protoci ok…čitam vas pa pišem kad dođem k sebi..
Zar nije bio u 36.tt 2850?Ili sam ja krivo zapamtila.Jer ako je nije mogao dobit preko kila za 2 tjedna nikako…
Očito dr moja krivo mjerila,jer mi se činilo malo da je dobio prošli puta,nekih 30ak deka samo…,ova je par puta mjerila..i cca 50,40dug po bedrenoj kosti🙈
Onda masala,bit ce veliki momcic 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena bravo za pregled 😊 a Mihael je stvarno veliki dečko 😁 a nista,dobila si uputu od dr,znaš kaj ti je raditi 😁😁 drži se muzica,stepenica i pilates lopte i eto nam prve ljetne bebe...ipak si prva na popisu 😉😉 Iako navodno dosta cestu znaju fuljati s tim procjenama pred kraj
Mamica bravo za pregled,bebu i posteljicu 😊
Mina bitno je da se redovito javlja..i oni su neke dane mirniji,neke aktivniji
Napokon sam se izmigoljila iz kreveta,ali mi se i dalje nis ne da..čudan neki dan
ena super da je on dobro i vjerujem ds si sad malo sokirana velika je razlika od proslog puta ali jos ce ti raditi uzv pa ces vidjeti do kraja kako ce biti 😙😙😙😙
mina bitno da se javlja a jedan dan su aktivniji jedan mirniji jedino ako je sad to skroz velika razlika u pokretima nazovi gina ali vjrrujem da je sve ok☺
mamica super za tebe i bebu manekenku😙😙😙
jama to moras biti otvorena bar prst ds ti moze raditi,a ne boli ako se skroz opustis ako se ukocis zaboli ali i o dr koji radi ovisi ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala vam curke 😀 sutra se nadam da nije doslo do promjene otvorenosti, prije mjeseca dana sam bila uloziva za vrsak prsta.
Mina - moja ti je isto takva, jedan dan je Cro Cop, drugi dan meditira 😂 cesce je Cro Cop 😂
ena super da je on dobro i vjerujem ds si sad malo sokirana velika je razlika od proslog puta ali jos ce ti raditi uzv pa ces vidjeti do kraja kako ce biti 😙😙😙😙
mina bitno da se javlja a jedan dan su aktivniji jedan mirniji jedino ako je sad to skroz velika razlika u pokretima nazovi gina ali vjrrujem da je sve ok☺
jamato moras biti otvorena bar prst ds ti moze raditi,a ne boli ako se skroz opustis ako se ukocis zaboli ali i o dr koji radi ovisi ☺
Tnx draga,olaksanje😊
Super mi je pratnja kaj dolazi sa zenama na preglede - vecinom muski, stari/mladi, zasjednu i ni da bi se pomakli trudnicama u visokom stupnju, jednog sam doslovno morala zamoliti da se digne jer sam nije skuzio, iako sam mu trbuh prakticki u facu nabila.
Dan curke evo i mene snimala za baby bonus ps sam tek sad stigla sve procitat 😁
Enaa super za velikog deckica 😍😍 i nis seksaj se doktorica se mora slusat 😂😂
Proudy nadam se da je prosla glavobolja 😊
Sretno curama koje su na pregledu danas a ostalo sam nazalost zaboravila nemojte zamjert 😑
Hvala vam curke 😀 sutra se nadam da nije doslo do promjene otvorenosti, prije mjeseca dana sam bila uloziva za vrsak prsta.
Mina - moja ti je isto takva, jedan dan je Cro Cop, drugi dan meditira 😂 cesce je Cro Cop 😂
mamica ja sam uloziva za vrh prsta od 12tt ali to je uredan nalaz ako nije prva trudnoca u pitanju tako su meni objasnili☺
jamato moras biti otvorena bar prst ds ti moze raditi,a ne boli ako se skroz opustis ako se ukocis zaboli ali i o dr koji radi ovisi ☺
Tnx draga,olaksanje😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji