confused tebe to bas muci uh..
ena super da ste dobro a otvoris se ti za cas kad krene ali bez zurbe neka nas jos malo ovako na hrpi 😙😙😙
ja odo upaliti prvu masinu baby robice ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo mjerili tlak i kilazu, zasad sam na +10kg. Sad jos cekam uzv pa javim situaciju
Ena ti si maltene zacementirana 😁😁😁, tko bi rekao!
Svim lezalicama i cuvalicama zelim da dogurate ovako daleko, da se mozete svemu tome smijati!
Mozda ce vam zvucati glupo, ali ja iskreno vjerujem da mi je pozitiva u glavi puno pomogla, daleko od toga da ja nisam bila potonula s vremena na vrijeme, ali nikad si nisam dala da bas ono padnem i da budem depresivna s crnim mislima, i fakat mislim da to jako puno znaci, jer na kraju krajeva, nista vise od toga ni ne mozemo napraviti.
Ugl rijesila sam si spavacu sobu, a kad sam usla u djecju, zakljucila sam da cu pricekati svog prvorodjenca kad dodje iz vrtica. Znaci takav je kaos napravio jucer da mi ne pada na pamet da mu ja to spremam. Zajedno cemo, ali sama necu, nema sanse. Lako sutra samo posisam i pobrisem pod, kad su igracke na mjestu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, fakat ides do termina! 😁 i dalje nam je ista dijagnoza, nadam se da cu se i ja smijati s 37 tt i biti na istome, onda moze kad hoce.
Proud, imas pravo, zajedno cistite...ovak bi mu samo uslugu napravila.
26.8. Ivan 💙💙
Evo i uzv,sve super al je Mihael procijenjen na 3920🤔 ,veli dr da je još i manji prosjek uzela.. rekla dr sexajte se da čim prije krene🙈🙈,afi 12, protoci ok...čitam vas pa pišem kad dođem k sebi..
Evo i uzv,sve super al je Mihael procijenjen na 3920🤔 ,veli dr da je još i manji prosjek uzela.. rekla dr sexajte se da čim prije krene🙈🙈,afi 12, protoci ok…čitam vas pa pišem kad dođem k sebi..
Zar nije bio u 36.tt 2850?Ili sam ja krivo zapamtila.Jer ako je nije mogao dobit preko kila za 2 tjedna nikako...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena - super za pregled 😀😀😀
Evo dosla sam doma, sve je super, posteljica mi vise nije na uscu, mirovanje imalo smisla. Podstanarka je velika, kaze dr da ima duge noge 😂 sutra jos idem svom ginekologu da vidi je li dolje sve pod kontrolom.
Uglavnom iz prve ruke znam da dobijaju 30-50 gr.dnevno sada,pa racunaj...To su mi i u rodilistu potvrdili sad kad sam lezala.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bravo cure za preglede🎉 ta amnioskopija vi koje znate jel neugodno,bolno?
Dobro jutro..
Sretno ko ima jos preglede danas..
Ena super za dobre vijesti, a Mihael je pravi decko 😁
Proudy svaka ti cast sto si sve to izdrzala i evo jos malo dosla do punog termina 🤗
Ja se ne budim tako cesto na wc, mozda jednom u noci. Htjela sam vas pitati, znam da ste vec pisale al eto stalno mi je sto misli. Moja princeza je neki dan bas bila aktivna, cijeli dan udara. Odmah cim se probudim. Al sad eto vec 2-3 dana onako slabije, javi se ona tu i tamo al ne stalno. Jel to ok? Da je mirnija tak.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji