Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    16. Svibanj 2018. 11:48

Mladamamica1911

Dan curke evo i mene snimala za baby bonus ps sam tek sad stigla sve procitat 😁
    Enaa super za velikog deckica 😍😍 i nis seksaj se doktorica se mora slusat 😂😂
    Proudy nadam se da je prosla glavobolja 😊
    Sretno curama koje su na pregledu danas a ostalo sam nazalost zaboravila nemojte zamjert 😑

aaaaaaa super draga koja tema? ☺

mamica1985

Super mi je pratnja kaj dolazi sa zenama na preglede - vecinom muski, stari/mladi, zasjednu i ni da bi se pomakli trudnicama u visokom stupnju, jednog sam doslovno morala zamoliti da se digne jer sam nije skuzio, iako sam mu trbuh prakticki u facu nabila.

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    16. Svibanj 2018. 12:00

franovamamita

Mladamamica1911

Dan curke evo i mene snimala za baby bonus ps sam tek sad stigla sve procitat 😁
    Enaa super za velikog deckica 😍😍 i nis seksaj se doktorica se mora slusat 😂😂
    Proudy nadam se da je prosla glavobolja 😊
    Sretno curama koje su na pregledu danas a ostalo sam nazalost zaboravila nemojte zamjert 😑

aaaaaaa super draga koja tema? ☺

mamica1985

Super mi je pratnja kaj dolazi sa zenama na preglede - vecinom muski, stari/mladi, zasjednu i ni da bi se pomakli trudnicama u visokom stupnju, jednog sam doslovno morala zamoliti da se digne jer sam nije skuzio, iako sam mu trbuh prakticki u facu nabila.

da nasade se tamo ko idioti uh popizdim i jos bez srama sjede

Neki ulosci za cipele za olaksavanje napetosti i otoka u nogama 😂

bojana27
    16. Svibanj 2018. 12:08

Jutro trudnice :) kako ste ? 😍 ja vise nemam volje ni za jest,ni za pit 🙈 sve mi se smucilo i zgadilo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Jedino bi jos jagode mogla mozda , al mislim da bi me zgaravica raskopala 🤷🏻‍♀️ 

6xmama
    16. Svibanj 2018. 12:11

Bojana,kak si zgodnaaa...i lijepa buška 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

hope123
    16. Svibanj 2018. 12:20

Bokic mame ;) ne znam jel.mogu ovdje postaviti pitanjce :) jel ima koja da ce roditi u Vinogradskoj? Zanima me jel dobro da imam tobu za radaonu i torbu za bolnicu ili je dovoljni sve u jednom.. termin nam je 14.6. :) hvaaalaaa

6xmama
    16. Svibanj 2018. 12:25

hope123

Bokic mame ;) ne znam jel.mogu ovdje postaviti pitanjce :) jel ima koja da ce roditi u Vinogradskoj? Zanima me jel dobro da imam tobu za radaonu i torbu za bolnicu ili je dovoljni sve u jednom.. termin nam je 14.6. :) hvaaalaaa

Ja ti rađam u Vinogradskoj...Ne treba ti torba za rađaonu,ne daju ti niš tam unosit eventualno flašicu s vodom.Spremiš jednu torbu i onda ti ju babice stave u posebni ormar pod ključem koji su ispred rađaone i poslije kad rodiš i ideš na odjel za 2 h ti ju uzmu skupa s tobom.

16. Svibanj 2018. 12:27

Ena bome,  masala djecak! 😂😂😂😂 primi se muza,  nemoj da vise dijete dobiva na tezini 😁.
    Mamica i ja sam ti ko Franova uloziva bila od 10tt,  rekli su da je to za drugorotku normalno.
     Ivy,  dosao mi je paketic! Ti si ludaaaaa 😂😂😂😂😂! Tak sam se smijala kad sam otvorila,  da je to cudo,  nisam ni vidjela ventile od ovoga ostalog! 😘😘😘😘
    Mladamamica,  jel to prvo snimanje bilo? 😉 Bas super!
    Bas dobro da sam odlucila da necu krs od malca pospremat,  pa se mogu odmarat danas 😂😂,  nisam dugo!
    U subotu imamo rostilj i cijelodnevno druzenje s frendovima na viksi,  bas se veselim! Ja si sve planiram,  kao necu rodit jos mjesecima! 
    Sad govorim frendici,  hocemo drugi tj na kavu,  veli ona pa to ne ovisu o meni,  nemremo se za tak daleko dogovarat! A ja si kontam,  a zasto? Hahaha veli ona kak si glupa 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Svibanj 2018. 12:27

6xmama

hope123

Ja ti rađam u Vinogradskoj…Ne treba ti torba za rađaonu,ne daju ti niš tam unosit eventualno flašicu s vodom.Spremiš jednu torbu i onda ti ju babice stave u posebni ormar pod ključem koji su ispred rađaone i poslije kad rodiš i ideš na odjel za 2 h ti ju uzmu skupa s tobom.

Kaj ti ni mobitel ne daju?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    16. Svibanj 2018. 12:30

Proudy 😂😂
    Franova - Da, rekao mi je dr da je to ok nalaz za drugorotkinju pa se ni ne brinem, nadam se samo da se ne povecava.
    Bome ja sam danas bas gladna, sve me sram kaj sam vec natrpala u sebe.

6xmama
    16. Svibanj 2018. 12:30

Ja svoj nisam nosila jer je muž imao svoj a bio je sa mnom cijelo vrijeme...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.