ena super da je on dobro i vjerujem ds si sad malo sokirana velika je razlika od proslog puta ali jos ce ti raditi uzv pa ces vidjeti do kraja kako ce biti 😙😙😙😙
mina bitno da se javlja a jedan dan su aktivniji jedan mirniji jedino ako je sad to skroz velika razlika u pokretima nazovi gina ali vjrrujem da je sve ok☺
mamica super za tebe i bebu manekenku😙😙😙
jamato moras biti otvorena bar prst ds ti moze raditi,a ne boli ako se skroz opustis ako se ukocis zaboli ali i o dr koji radi ovisi ☺
Tnx draga,olaksanje😊
Super mi je pratnja kaj dolazi sa zenama na preglede - vecinom muski, stari/mladi, zasjednu i ni da bi se pomakli trudnicama u visokom stupnju, jednog sam doslovno morala zamoliti da se digne jer sam nije skuzio, iako sam mu trbuh prakticki u facu nabila.

Dan curke evo i mene snimala za baby bonus ps sam tek sad stigla sve procitat 😁
Enaa super za velikog deckica 😍😍 i nis seksaj se doktorica se mora slusat 😂😂
Proudy nadam se da je prosla glavobolja 😊
Sretno curama koje su na pregledu danas a ostalo sam nazalost zaboravila nemojte zamjert 😑

Hvala vam curke 😀 sutra se nadam da nije doslo do promjene otvorenosti, prije mjeseca dana sam bila uloziva za vrsak prsta.
Mina - moja ti je isto takva, jedan dan je Cro Cop, drugi dan meditira 😂 cesce je Cro Cop 😂
mamica ja sam uloziva za vrh prsta od 12tt ali to je uredan nalaz ako nije prva trudnoca u pitanju tako su meni objasnili☺
ena super da je on dobro i vjerujem ds si sad malo sokirana velika je razlika od proslog puta ali jos ce ti raditi uzv pa ces vidjeti do kraja kako ce biti 😙😙😙😙
mina bitno da se javlja a jedan dan su aktivniji jedan mirniji jedino ako je sad to skroz velika razlika u pokretima nazovi gina ali vjrrujem da je sve ok☺
mamica super za tebe i bebu manekenku😙😙😙
jamato moras biti otvorena bar prst ds ti moze raditi,a ne boli ako se skroz opustis ako se ukocis zaboli ali i o dr koji radi ovisi ☺
Tnx draga,olaksanje😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sretno curama koje su na pregledu danas a ostalo sam nazalost zaboravila nemojte zamjert 😑
aaaaaaa super draga koja tema? ☺
Super mi je pratnja kaj dolazi sa zenama na preglede - vecinom muski, stari/mladi, zasjednu i ni da bi se pomakli trudnicama u visokom stupnju, jednog sam doslovno morala zamoliti da se digne jer sam nije skuzio, iako sam mu trbuh prakticki u facu nabila.

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
aaaaaaa super draga koja tema? ☺Super mi je pratnja kaj dolazi sa zenama na preglede - vecinom muski, stari/mladi, zasjednu i ni da bi se pomakli trudnicama u visokom stupnju, jednog sam doslovno morala zamoliti da se digne jer sam nije skuzio, iako sam mu trbuh prakticki u facu nabila.
da nasade se tamo ko idioti uh popizdim i jos bez srama sjede
Neki ulosci za cipele za olaksavanje napetosti i otoka u nogama 😂

Jutro trudnice :) kako ste ? 😍 ja vise nemam volje ni za jest,ni za pit 🙈 sve mi se smucilo i zgadilo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Jedino bi jos jagode mogla mozda , al mislim da bi me zgaravica raskopala 🤷🏻♀️

Bojana,kak si zgodnaaa...i lijepa buška

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bokic mame ;) ne znam jel.mogu ovdje postaviti pitanjce :) jel ima koja da ce roditi u Vinogradskoj? Zanima me jel dobro da imam tobu za radaonu i torbu za bolnicu ili je dovoljni sve u jednom.. termin nam je 14.6. :) hvaaalaaa

Bokic mame ;) ne znam jel.mogu ovdje postaviti pitanjce :) jel ima koja da ce roditi u Vinogradskoj? Zanima me jel dobro da imam tobu za radaonu i torbu za bolnicu ili je dovoljni sve u jednom.. termin nam je 14.6. :) hvaaalaaa
Ja ti rađam u Vinogradskoj...Ne treba ti torba za rađaonu,ne daju ti niš tam unosit eventualno flašicu s vodom.Spremiš jednu torbu i onda ti ju babice stave u posebni ormar pod ključem koji su ispred rađaone i poslije kad rodiš i ideš na odjel za 2 h ti ju uzmu skupa s tobom.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji