Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    16. Svibanj 2018. 09:16

Jutro cure 😀
    Sretno danas na pregledima! 
    Ami, bas si lijepa i fit trudnica.... mi imamo isti termin, a ja ko da sam vec 9 mj trudna 😅 al imala sam viska od pocetka.
    Ja sam se jedno 4 puta probudila za wc, al hvala Bogu, odma sam zaspala. Pokusavam zaspati na boku, al stalno na ledima probudim, makar sam podlozena s jastucima. A vec me lijevi kuk boli od lezanja. Al nema veze, sve se da izdrzati!
    Confused, mozda je fkt priprema 🤗

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    16. Svibanj 2018. 09:21

baarbaraa29

Juuuutro duplici!
    Nella sam ti uskoci kad stignes! Ko bi nas nekad ziv popamtio! 😄
    6xmama kakav je nalaz bio zadnji puta?
    Uz toliko Utrica i lezanja vjerujem da je moglo samo otic na bolje!
    Ivy ti si onda rekordusa! A ja jos svaki put kad ustanem na wc pijem vode! A po danu valjda cim se nakupi 3,5 kapi trbuh otpada!
    Blackie super za virozu! Sad ce bit lakse camit u bolnici!!
    Tinchy javi nam se!
    I svi koji imaju preglede cekamo najbolje vijesti!

Barbara,zadnji put je bio 35 mm,t oblik...mene ti moj dr ne gleda vaginalno s rukom zbog tog mog grlića jer vele da je on kod mene sav ožiljkast i grozdast,pa ga neće čačkat.Kad sam sa 16 tt bila na hitnoj u Vinogradskoj one su naravno tam išle prčkat,ova dr je silom pogurnula prst u njega i onda veli ja tu mogu uć-pa naravno da možeš kad guraš silom pa taj grlić više ne drži ko kod prvorotke,ne?!I nakon tog pregleda sam krvarila ko živina 3 dana,da sam uložak morala stavljat tak da ovaj moj toniš ne prčka samo dela cervikometriju...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 09:21

baarbaraa29

Juuuutro duplici!
    Ivy ti si onda rekordusa! A ja jos svaki put kad ustanem na wc pijem vode! A po danu valjda cim se nakupi 3,5 kapi trbuh otpada!
    Tinchy javi nam se!

Ma užas, nakon kaj sam se digla treći put rekoh sad brojim. Zadnje dizanje u pola 6 a budenje već u 6:40 😵.
    Nivami ja kuham kelj 😊.
    Znači izudit će me ljudi ovih dana ili mi govore ajme kolika si kaj nisi trebala već roditi ili mi govore ajme koji sitni trbuh kao zar već trebam roditi. Malo me hormoni šoraju pa mi svašta ide na živce. 
    Mamica dobro je za znat, linija 119 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 09:24

6xmama

baarbaraa29

Juuuutro duplici!
    Tinchy javi nam se!

Barbara,zadnji put je bio 35 mm,t oblik…mene ti moj dr ne gleda vaginalno s rukom zbog tog mog grlića jer vele da je on kod mene sav ožiljkast i grozdast,pa ga neće čačkat.Kad sam sa 16 tt bila na hitnoj u Vinogradskoj one su naravno tam išle prčkat,ova dr je silom pogurnula prst u njega i onda veli ja tu mogu uć-pa naravno da možeš kad guraš silom pa taj grlić više ne drži ko kod prvorotke,ne?!I nakon tog pregleda sam krvarila ko živina 3 dana,da sam uložak morala stavljat tak da ovaj moj toniš ne prčka samo dela cervikometriju…

6xmama

baarbaraa29

Juuuutro duplici!
    Tinchy javi nam se!

Barbara,zadnji put je bio 35 mm,t oblik…mene ti moj dr ne gleda vaginalno s rukom zbog tog mog grlića jer vele da je on kod mene sav ožiljkast i grozdast,pa ga neće čačkat.Kad sam sa 16 tt bila na hitnoj u Vinogradskoj one su naravno tam išle prčkat,ova dr je silom pogurnula prst u njega i onda veli ja tu mogu uć-pa naravno da možeš kad guraš silom pa taj grlić više ne drži ko kod prvorotke,ne?!I nakon tog pregleda sam krvarila ko živina 3 dana,da sam uložak morala stavljat tak da ovaj moj toniš ne prčka samo dela cervikometriju…

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    16. Svibanj 2018. 09:26

ivymicek

baarbaraa29

Juuuutro duplici!
    Tinchy javi nam se!

Ma užas, nakon kaj sam se digla treći put rekoh sad brojim. Zadnje dizanje u pola 6 a budenje već u 6:40 😵.
    Nivami ja kuham kelj 😊.
    Znači izudit će me ljudi ovih dana ili mi govore ajme kolika si kaj nisi trebala već roditi ili mi govore ajme koji sitni trbuh kao zar već trebam roditi. Malo me hormoni šoraju pa mi svašta ide na živce.

Nisi jedina,ne kuzim uopce potrebu da komentiraju..cijelu trudnoću nitko nista,sad napadaju,kaj jos nisi rodila,joj jadna ti,kaj te sve ceka,spavaj dok mozes,pa ti samo trbuh imas itd....🙃

16. Svibanj 2018. 09:27

Jutro curkuce! 
    Sretno svima na pregledima danas.
    Danas nisam ustsla rano,  kontam kak nemam jos puno za posoremiti,  pa sam ipak malo odspavala. Sinoc sam od migrene jedva zaspala,  a ustala sam piskiti 4 puta.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    16. Svibanj 2018. 09:31

Jutro klokanice!
    Ami divna bušica 😍 lijepo se zaokružila 
    Ivy suosjećam za pipi-5x od 11 do 3..ne znam vise otkud  😂😂 ali onda do 9 samo jednom
    Curke sretno na pregledima i javite dobre vijesti 😍😍
    Kod mene za dobro jutro krvarenje iz nosa,ali srećom nije pregudo trajalo..nije mi se to već dugo desilo..odoh sad papati i popiti kavicu,a onda bi mogla nastaviti jučerašnje peglanje da riješim sve zaostatke
    Netko je pitao za ručak,danas je gulaš u planu 😊

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 09:31

ProudMomy

Jutro curkuce!
    Sretno svima na pregledima danas.
    Danas nisam ustsla rano, kontam kak nemam jos puno za posoremiti, pa sam ipak malo odspavala. Sinoc sam od migrene jedva zaspala, a ustala sam piskiti 4 puta.

Bitno da je danas bolje 😉 i ja se napiškila noćas 😂. #jošmalo 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Svibanj 2018. 09:33

J@m@

ivymicek

baarbaraa29

Juuuutro duplici!
    Tinchy javi nam se!

Nivami ja kuham kelj 😊.

Nisi jedina,ne kuzim uopce potrebu da komentiraju..cijelu trudnoću nitko nista,sad napadaju,kaj jos nisi rodila,joj jadna ti,kaj te sve ceka,spavaj dok mozes,pa ti samo trbuh imas itd….🙃

Dode mi da im velim ak ne znaš kaj reć bolje šuti ali moraš biti pristojan 😂.
    Pharma i mene ček peglanje  ne da mi se neće nego mi se neće baš jako puno 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    16. Svibanj 2018. 09:40

Pharmamma i meni neku vecer,ali znam da je od alergije,kao svake godine..kisem i smrcam po cijele dane..joj i mene sad pegla ceka,hrpa toga,ne da mi se a idem da sto prije rijesim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.