Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    16. Svibanj 2018. 07:40

Jutro :)
    Sretno na pregledima danas 😘😘
    Ja se nisam nijednom ustajala za pipi za divno cudo,ali zato me ono drugo probudilo u 6 sati,jbt ko da sam klistir dobila,uzas...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nivami
    16. Svibanj 2018. 07:42

Jutro
    Ja nocas samo jednom na pipi
    Doslo sunce jutros Al je bas zahladilo 
    M je na poslu, malena u skoli, a ja cu oko 9 do citija s kumom na kavu
    Nemam ideje sto danas za rucak, sta se kod vas kuha 

Blackíe
    16. Svibanj 2018. 07:45

Jutro!
    Sretno na pregledima danas 😘
    6xmama kod mene ista stvar s crijevima. I inace tako reagiram na stres. Vec sam nervozna i cekam sutra....
    Ne znam jel od nervoze ali nisam do 3 zaspala. 
    On the bright side, viroza prolazi 😊

17.7. 💝💝

Tinchyca
    16. Svibanj 2018. 07:55

Jutro curke!
    Ami lijepa i ti i buša 😍😍😍
    Curke sretno na pregledima danas! 🤞
    Ja jučer zvala dr. i dala mi uputnicu za vadit jetrene probe da ne bi slučajno bilo nešto, tak da sam sad na putu za ambulantu. Btw cure ako će koja prenijeti i htjet roditi čim prije predlažem zetovu autobusnu liniju 119! Vozač pogodi svaku rupu na cesti i da sam otvorena mislim da bi do kraja trase i rodila 🤣

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mamica1985
    16. Svibanj 2018. 07:58

Tinchyca

Jutro curke!
    Ja jučer zvala dr. i dala mi uputnicu za vadit jetrene probe da ne bi slučajno bilo nešto, tak da sam sad na putu za ambulantu. Btw cure ako će koja prenijeti i htjet roditi čim prije predlažem zetovu autobusnu liniju 119! Vozač pogodi svaku rupu na cesti i da sam otvorena mislim da bi do kraja trase i rodila 🤣

😂😂😂
    Sjetit cu se te linije tamo oko 15.7. 😂😂😂

Mya
    16. Svibanj 2018. 08:44

Jutro svima..malo bolja noc,sa dva pi pia samo☺ sretno cure danas i javite nam novosti sa pregleda

ami25
    16. Svibanj 2018. 09:02

Tinchyca

Jutro curke!

Uvijek je dobro znat koje su opcije ovo me bas nasmijalo 

💙Bartol💙

ami25
    16. Svibanj 2018. 09:05

Jutro curkeee  Ja se ne dizem pipi, začudo mogu izdrzat do jutra al me zato alergija ubija i budi me kašalj a dr mi ne zeli dat nikakve tablete. Kaze fizioloska ili aqua maris druge nema pa eto trpi  al sve cemo izdrzat. Sretno svima na pregledima danas, ima vas puno nadam se sve pozitivnim vijestima 

💙Bartol💙

baarbaraa29
    16. Svibanj 2018. 09:10

Juuuutro duplici!
    Nella sam ti uskoci kad stignes! Ko bi nas nekad ziv popamtio! 😄
    6xmama kakav je nalaz bio zadnji puta?
    Uz toliko Utrica i lezanja vjerujem da je moglo samo otic na bolje!
    Ivy ti si onda rekordusa! A ja jos svaki put kad ustanem na wc pijem vode! A po danu valjda cim se nakupi 3,5 kapi trbuh otpada!
    Blackie super za virozu! Sad ce bit lakse camit u bolnici!! 
    Tinchy javi nam se!
    I svi koji imaju preglede cekamo najbolje vijesti!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Rubia
    16. Svibanj 2018. 09:15

Jutro zgodne mame... 
    Bravo za update spiska, ima vas mnoogo prije mene, nemojte nas zavoraviti 😉
    Ena sretno na pregledu a svim ostalim curama danas, nisam upamtila ko jos ima...
    Noc prodje bez pis pis ali sam zato sanjala da se poradjam sama kod kuce 😩😩😩
    Nivami za rucak danas lazanje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.