💙Bartol💙
Sve novo pobiljezeno! 🤗
Ami25 i tebi samo stomacic iskocio 😊
Da, i ja sve cekam Enu, a nema je!!
Ivy si sigurna da je probava? 🙂 Mozda se Nekom zuri? 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pharma kak se vidi kak je bushek narastao ali samo bushek.
Vidim da su nam pregledi dobro prošli 🎉🎉🎉.
Pahuljica 😱 držim fige za što duži ostanak u bushi.
Proud nadam se da si bolje.
Vidim da se svašta njupalo i da nam je bilo muka, pridružujem se 😊.
Barbara bravo za popis bliže nam se termini ali ovako na papiru izgleda malo scary 😂.
Btw gdjw nam je Ena? Ili sam propustila njezin post. Mene već par sati zateže u donjem dijelu trvuha i malo u leđima. Mislim da me probava muči jer je bebo aktivan
Ako sam što propustila ili krivo skužila isprike jer ste puno pisale.
Noge i guza se srećom ne vide hahaha i celulit kojeg je najednom na izvoz…al otići će i to,nešto samo,nešto uz šetnje i vježbanje 😉
Bome taj celulit naočigled raste u trudnoći. Budemo ga poslje rješavale. Nisam naravno još naglasila koliko ste slatki i ti i trbuščić 😍.
Ami 😍😍😍 mala slatka loptica i slatka buduća mamica 😊.
Noćica ljepotice. Bez nesanica, piškanja, bolova, migrena i kontrakcija. Pišemo se ujutro 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ami preslatka si i ti i buso 😍
ena jbt stvarno jaaaaavi se

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Kaj se desilo pucke😁,samo sam lijena i bezvoljna,onak,bananko ,bez brige...idem spavati,sutra dejt..laku vam i ugodnu noć😘
Kaj se desilo pucke😁,samo sam lijena i bezvoljna,onak,bananko ,bez brige…idem spavati,sutra dejt..laku vam i ugodnu noć😘
Nek si ti dobro. Sutra bu već malo bolje. Možda mužić nije donio slatkač?!
😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy hvala ti😊 Ma prakticirat ću sve sto mogu, odmoći ne može a ako pomogne super!
Baarbaraa ma neka te onda cacine 🤗 Mamima glavna je kod nas Ajde Ajde, brani ti malo svog tatu.. tako da isto kod nas 😆
E ma ne mogu ja vas pratit, puno pisete i onda mi bude bed jer ne mogu sve popamtit.. Al javim se opet sigurno jer kad god dođem pročitam ovdje nes novo i dobroga ili se nasmijem ☺️
Pusa svim klokanicama i lijepo spavajte bez puno namještanja i pipi buđenja 😊😘

Ami,slatka buskica-sve neke fit trudnice 😊.
Ena nam je fakat utihnula 😳 da mozda vec ne tiska 🙄..
Odo spat, jos jedan dan manje lezanja... Laku i mirnu noc vam zelim, tipkamo se sutra 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena, nemoj nas ovak zekat 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji