Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    15. Svibanj 2018. 13:15

Pahuljice kud bi ti preko reda? Neda Ena! A Proud pogotovo!
    U finim ste tjednima, ali da, barem jos 1,2 bi bilo odlocno! Drzimo fige!! 
    Jama ma da jedan ni vam ni tam, a dusi lakse!
    Nella 🤗 odma i nama svima lakse kad je on pozitivan, a sad i vidim na kog sam. A i inace sam sva cacina😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    15. Svibanj 2018. 13:18

Jagode jedem,ali sad čekam domaće kod svojih..one nisu tretirane pa se mogu bez problema ubiti u njima 😁
    Pahuljica držimo fige za još koji tjedan..iako si već za tjedan dana u terminu tako da će to sve biti super 😘
    Ja se ipak primila malo čišćenja,ali ubit će me ovo 😩 malo jučer i malo danas i vec me noge rasturaju od penjanja po ljestvama gore dolje 😕 al ajde,do termina stignem sve napraviti 😂😂

6xmama
    15. Svibanj 2018. 13:21

baarbaraa29

6xmama

Jel uzimas kaj tipa Utrogestan il nekaj… Ja vec mj.dana na Utrogestanu 3x2 i ovaj moj mi reko da bar do 34 tt. Ak pomogne neka ga.. Jer u prethodne dvije trudnoce sam se otvarala od 24 tt

Pezice? Ooo ma da! Redovna dneva aparatura! Plus mg, vitamini+omega i od nedavno i zeljezo.
    A ja mislim da me U i spasio tak da mi je on u trudnoci najbolji prijatelj!

Viš mene baš sad zanima jel bu kakve vajde od tog Utrogestana, nisu mi ga u nijednoj trudnoci davali do sad nego samo magnezij i apaurin i mirovanje... Pa sam ja malo prije ove trudnoce čitala više stranih radova o njegovoj dobrobiti za kratki cervix, pa sam ugnjavila dr. da mi ga da 😂. 
    Pahuljica, koji dr. ti je bio?Ja sam pet puta tam rodila, sve ih znam 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

15. Svibanj 2018. 13:47

Ena mozda ne da,  al ja Barbara sve pustam,  meni je sad lepo 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    15. Svibanj 2018. 14:04

ProudMomy

Ena mozda ne da, al ja Barbara sve pustam, meni je sad lepo 😂😂😂😂😂

P(roud) kao #pustenasalanca 😂

Majda23
    15. Svibanj 2018. 14:30

Evo i nas opet, citam vas redovno ali sam lijena pisati 🙈 bili smo jucer u Os na 3D. Naruceni u pola 9, na red dosli poslije pola 1. Jos sam tu noc imala nocne more i nisam mogla spavati tako da sam jucer cijeli dan bila umorna, jos vise zbog tog cekanja. Da bi na kraju zaspala sinoc oko 11 i jutros rano buđenje i na voznju 😕 ali imamo dobre vijesti, beba je odlicno, dokt nije jasno zasto smo uopce dolazili, bubreg se vidi, sve je u redu s oba bubrega, odmah je pogledala sve i pokazala mi. Definitivno je decko u pitanju 😉Cak sam prvi put cula bebine otkucaje 😫 morala sam se suzdrzati da ne placem pred njom od srece. Teski smo 1803 g hahhaha i u cet isto imamo pregled gdje ce nam raditi bris i sve ostalo sta se vec mora. Drago mi je da ste svi u komadu, vama koje imate tegobe zelim brzi oporavak. Saljem vam svima 😘😘 i pozitivne vibre. I obecajem da cu se sada cesce javljati 😊

04.07. Matija 💜

pharmamma
    15. Svibanj 2018. 14:57

Majda odlično za pregled, sad si mirnija i znaš da je sve ok ❤️

Umjesto da čistim ili peglam,ja se zabavljam s ovim 😂😂 pa pošto dugujem sliku još od nedjelje nek se vidi kak smo rasli 😁

baarbaraa29
    15. Svibanj 2018. 15:01

Ajme jesi se nacekala!! Gdje si to isla? Znam da ih puno ide kod Rosse na te 3d,4d, ali ne vjerujem da se toliko ceka! Bitno da je sa frajerom sve dobro, a ti majko zuljaj dupe! 😉
    Al nas ima cijela ceta za cetvrtak! 😊
    Sretno i da, javljaj se 😊😚

franovamamita
    15. Svibanj 2018. 15:45

daaaaaan 
    kreeeepana sam cure hodala po gradu po glupim trgovinama 3 sata...sve me boli...tj peru me kontrakcije sad kad sam napokon se umirila...ali mogu vam reci sto se vise krecem ds me prepone i stidna manje nekako booi ili umisljam...
    sto se tice termina i svega meni je cilj da udemo u 36tt a onda kad hoce neka krene ☺
    sto se tice jagoda i ananasa jedem normalno...u jagodama se ubijam u zadnje vrijeme...a ovo za ananas glupost mozda bih izazvao trudove da pojedes pun kamion 😂😂😂😂
    pharma bas ste lijepo narasli😍😍
    barbara brsvo zs tatinu pozitivu svaaaka mu cast ☺
    majda jako mi je drago da se bubreg lijepo vidio i da je sve ok vjerujem da si sada mirnija...😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

15. Svibanj 2018. 16:00

Pa mene je osobno bilo strah u otvorenu u 30tt bilo cime potict otvaranje i trudove,  pa makar se radilo o ananasu.

Majda ti za 4d cekas ko u TA,  ma i tamo sam prije gotova 😂😂 bitno da je sve ok!

Pharma lijepo ste se zaokruzili vi s vremenom. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.