Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    13. Svibanj 2018. 09:19

Evo švrljam po vijestima na internetu,ovo morate pogledat....Odo u Zurich rodit 
    https://super1.net.hr/emocije/mame-iz-siska-splita-cakovca-zagreba-i-zuricha-snimale-su-obroke-u-rodilistu-pa-pogledajte/

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    13. Svibanj 2018. 09:21

jutroo...jedva gledam..Sretan Majcin dan ljepotice 😙😙😙
    proud ma pojela komad korice i popila mineralne smirilo se kasnje....a ovo za ventil pitaj ju zast nije rekla bar...a mozda nije ni skuzila,mozda ispalo kad jd prestala koristiti..
    ena trebala si ici a tebe nek vrati kad ne mozes vise...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

13. Svibanj 2018. 09:26

Dobro jutro drage mamice.. Sretan Majčin dan 🌹 😘😘
    Da se nadovežem na temu od jučer, saznala sam da sam trudna dan prije 30. rođendana 😂 i nadam se da ćemo do 35e imati barem još jedno..
    Mi se spremamo otići do Lesnine, navodno su neki popusti na baby stvari i onda u Mc Cafe na grande kavicu 🤗😄😍 

franovamamita
    13. Svibanj 2018. 09:26

6xmama lijepo sam se nasmijala eh gdje smo mi od takve klope,nazalost...ali ja nisam izbirljiva kad sam gladna daj bilo sta...ali prosle god na ginekologiji kad sam lezala u osijeku bilo je horora za rucak samo takvih...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

13. Svibanj 2018. 09:34

franovamamita

jutroo…jedva gledam..Sretan Majcin dan ljepotice 😙😙😙
    proud ma pojela komad korice i popila mineralne smirilo se kasnje….a ovo za ventil pitaj ju zast nije rekla bar…a mozda nije ni skuzila,mozda ispalo kad jd prestala koristiti..
    ena trebala si ici a tebe nek vrati kad ne mozes vise…

Hi hi,no sikiriki,imam ja zato vjenčanu kumu pa idem s njom na kavicu😀😍😘,kad hoću teško me kaj može spriječiti😂😂

13. Svibanj 2018. 09:43

Evo i mene!
    Vec ves objesila da se susi!
    Danas je rostilj za rucak,  jedva cekam!
    Ivy,  ako slucajno ne nabavim,  spas si mi! 😘
    Ja sam prvog rodila sa 29,  u 30oj,  isto sam kasno pocela!
    Ovog radjam u 35oj,  u 12mj sam napunila 34.
    Sretan vam majcin dan svima! Mene moje dijete probudilo sa crtezom i pusicom,  ne mogu vjerovat da nije zaboravio.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    13. Svibanj 2018. 10:56

Dobro jutro! Sretan vam majčin dan! 🤗🌹
    Mi isto danas imamo roštilj, dolaze mi sestre.
    Malo cemo se svi druziti i uzivati. Ja se vec par dana osjecam bas onak slabo, ne znam jel se mala dize pa mi pritisce zeludac il sta. Onak uopce nemam snage i srce mi bas jako lupa. Jel moguce da mi klavocin nije sjeo dobro ovaj put? 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

13. Svibanj 2018. 11:18

Jutroo, ja evo tek pijem kavu 😀 dugo se gledao eurosong pa se dugo i spavalo. I da, sretan vam majčin dan 🌹🌷 
    A mi smo danas na okruglih 26tt 😁

Marijaa30
    13. Svibanj 2018. 11:30

Bok cure 😀 sretan Majcin dan 😍🤗
    Cokica i meni je po uzv danas puni 26tt, a po menstruaciji dolazi u srijedu. Inace je mojoj mami bio termin 22.8., a brata je rodila 18.8. Bas cemo vidjeti 😀 rekla sam od 10.8. ima dozvolu za van, prije nikako 😅
    Isla sam sad ujutro u n.yorker, takko i c&a; sve skupa 30 min., tolko mi je doktorica dala da hodam ujutro i navecer...uglavnom, trebala sam nove, vece grudnjake, barem 90b il 90c. Nema u ni jednom ducanu. Morat cu do h&m otici, al mi je dalje. To ce me morati neko voziti. Nebrem vjerovati da nema velicina.

26.8. Ivan 💙💙

Confused
    13. Svibanj 2018. 11:38

Hello drage moje,sretan majcin dan ❤
    Ja prijavljujem proljev 3 puta od jutros 😤
    Kicma standardno boli.Isli smo na selo,dok sam vozila bilo je dobro,ali na pola puta smo se ja i muz zamjenili jer je mladoj bila muka i htjela je sidit sa mnom i onda je i mene izmucilo do kraja voznje.Sad mi je pritisak u glavi i jos uvijek muka,a bebica je dosta mirnija nego inace,jos od sinoc.Sutra sam popodne kod gin pa cemo vidit jel ima kakvih promjena.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI