Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2018. 09:34

franovamamita

jutroo…jedva gledam..Sretan Majcin dan ljepotice 😙😙😙
    proud ma pojela komad korice i popila mineralne smirilo se kasnje….a ovo za ventil pitaj ju zast nije rekla bar…a mozda nije ni skuzila,mozda ispalo kad jd prestala koristiti..
    ena trebala si ici a tebe nek vrati kad ne mozes vise…

Hi hi,no sikiriki,imam ja zato vjenčanu kumu pa idem s njom na kavicu😀😍😘,kad hoću teško me kaj može spriječiti😂😂

13. Svibanj 2018. 09:43

Evo i mene!
    Vec ves objesila da se susi!
    Danas je rostilj za rucak,  jedva cekam!
    Ivy,  ako slucajno ne nabavim,  spas si mi! 😘
    Ja sam prvog rodila sa 29,  u 30oj,  isto sam kasno pocela!
    Ovog radjam u 35oj,  u 12mj sam napunila 34.
    Sretan vam majcin dan svima! Mene moje dijete probudilo sa crtezom i pusicom,  ne mogu vjerovat da nije zaboravio.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    13. Svibanj 2018. 10:56

Dobro jutro! Sretan vam majčin dan! 🤗🌹
    Mi isto danas imamo roštilj, dolaze mi sestre.
    Malo cemo se svi druziti i uzivati. Ja se vec par dana osjecam bas onak slabo, ne znam jel se mala dize pa mi pritisce zeludac il sta. Onak uopce nemam snage i srce mi bas jako lupa. Jel moguce da mi klavocin nije sjeo dobro ovaj put? 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

13. Svibanj 2018. 11:18

Jutroo, ja evo tek pijem kavu 😀 dugo se gledao eurosong pa se dugo i spavalo. I da, sretan vam majčin dan 🌹🌷 
    A mi smo danas na okruglih 26tt 😁

Marijaa30
    13. Svibanj 2018. 11:30

Bok cure 😀 sretan Majcin dan 😍🤗
    Cokica i meni je po uzv danas puni 26tt, a po menstruaciji dolazi u srijedu. Inace je mojoj mami bio termin 22.8., a brata je rodila 18.8. Bas cemo vidjeti 😀 rekla sam od 10.8. ima dozvolu za van, prije nikako 😅
    Isla sam sad ujutro u n.yorker, takko i c&a; sve skupa 30 min., tolko mi je doktorica dala da hodam ujutro i navecer...uglavnom, trebala sam nove, vece grudnjake, barem 90b il 90c. Nema u ni jednom ducanu. Morat cu do h&m otici, al mi je dalje. To ce me morati neko voziti. Nebrem vjerovati da nema velicina.

26.8. Ivan 💙💙

Confused
    13. Svibanj 2018. 11:38

Hello drage moje,sretan majcin dan ❤
    Ja prijavljujem proljev 3 puta od jutros 😤
    Kicma standardno boli.Isli smo na selo,dok sam vozila bilo je dobro,ali na pola puta smo se ja i muz zamjenili jer je mladoj bila muka i htjela je sidit sa mnom i onda je i mene izmucilo do kraja voznje.Sad mi je pritisak u glavi i jos uvijek muka,a bebica je dosta mirnija nego inace,jos od sinoc.Sutra sam popodne kod gin pa cemo vidit jel ima kakvih promjena.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

13. Svibanj 2018. 11:42

Marijaa29

Cokica i meni je po uzv danas puni 26tt, a po menstruaciji dolazi u srijedu. Inace je mojoj mami bio termin 22.8., a brata je rodila 18.8. Bas cemo vidjeti 😀 rekla sam od 10.8. ima dozvolu za van, prije nikako 😅
    Isla sam sad ujutro u n.yorker, takko i c&a; sve skupa 30 min., tolko mi je doktorica dala da hodam ujutro i navecer…uglavnom, trebala sam nove, vece grudnjake, barem 90b il 90c. Nema u ni jednom ducanu. Morat cu do h&m otici, al mi je dalje. To ce me morati neko voziti. Nebrem vjerovati da nema velicina.

Marijaa29, pogledaj si za grudnjake u mulleru, tamo sam si ja našla i ok je. I jedan sam si bila kupila u lidlu, taj mi je još bolji. Ovi za dojenje. Stare više ni ne nosim, smetaju mi žice. Iako, u mulleru mi je falio broj između, na kraju sam uzela 90d, al ajde, ok je.
    Meni je po uzv 26tt, po zadnjoj menstruaciji ne znam točno, al manje. I tako nešto sam i ja rekla, 10.8. može van 😂 da se stignem oporavit, idemo na pir krajem 9.mjeseca 😀

6xmama
    13. Svibanj 2018. 12:01

Kod mene svaki dan nekaj drugo...danas me hebe rez od carskog,majke ti kolko me zateže taj dole mišić prerezani,za popi_dit ...
    Kaj se grudnjaka tiče,ja nosim one sportske sad,to mi je najbolje-fino se rastežu,nema šavova,onak ko topić,super.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    13. Svibanj 2018. 12:02

ajme confused bas te snaslo stakno nesto...odmaraj danas koliko mozes a sutra ces vidjeti sta dr kaze...izdrzi jos malo 😙
    mina meni moj klinjo zna stisnuti zeludac pa mi bas dode zlo...a srce mi se uzlupa isto nekad al sam citala da je to normalno...a tebi moguce tesko pada klavocin na zeludac...
    ja evo na rucku i kavici kod sestre spava mi se jedva gledam moram cu se malo popodne ispruziti ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    13. Svibanj 2018. 12:22

Cokica

Marijaa29

Isla sam sad ujutro u n.yorker, takko i c&a; sve skupa 30 min., tolko mi je doktorica dala da hodam ujutro i navecer…uglavnom, trebala sam nove, vece grudnjake, barem 90b il 90c. Nema u ni jednom ducanu. Morat cu do h&m otici, al mi je dalje. To ce me morati neko voziti. Nebrem vjerovati da nema velicina.

Marijaa29, pogledaj si za grudnjake u mulleru, tamo sam si ja našla i ok je. I jedan sam si bila kupila u lidlu, taj mi je još bolji. Ovi za dojenje. Stare više ni ne nosim, smetaju mi žice. Iako, u mulleru mi je falio broj između, na kraju sam uzela 90d, al ajde, ok je.
    Meni je po uzv 26tt, po zadnjoj menstruaciji ne znam točno, al manje. I tako nešto sam i ja rekla, 10.8. može van 😂 da se stignem oporavit, idemo na pir krajem 9.mjeseca 😀

Meni jos ne smeta zica pa sam htjela kupiti nekog lijepog 🙄
    Vidjet cemo kad ce se malci odlucit van, al velim, ne smije prije 10.8. 🤔🤔
    Confused, nadam se da ce ti danas biti bolje. Uzivajte u druzenjima i nedjeljnom danu 😁😎🤗

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.