Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    12. Svibanj 2018. 21:49

Ena31

ivymicek

Ena31

J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka …rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg…i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂

Ja sam svoji dozi mc-a obavila danas i bome jako dugo nisa mogla ni zinuti 😂😂😂.. volim sve masno i slasno 😂

Morati ću se sutra zadovoljiti hambijem u Meat and eat u West gateu,obećao dragi da ćemo ići,mora si kupiti neku oblekicu a i da vidimo kaj ima u Pepcu novo😁,a mogo bi i slatkač iz Illy-a😋😋

Još nisđo tamo papali ali sam čula da je jako fin 😊. Molim javi dojmove

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    12. Svibanj 2018. 21:52

Evo i mene malo 🤗🤗 cijeli dan lezim, razmisljam o pospremanju al cekam sljedeci petak i kontrolu pa cu vidit sta ce mi rec 😁😁 necu ni torbu jos spremit , nedam se 😆 malu evo muz stavlja spavat , a ja idem gledat zadrugu (nesto kao bb kod nas ) , grmilo je , padala kisa i bas je sugavo nekakvo vrijeme ..ugodna nedjelja svima sutra ❤️

12. Svibanj 2018. 21:53

ivymicek

Ena31

ivymicek

Ena31

J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka …rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg…i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂

Ja sam svoji dozi mc-a obavila danas i bome jako dugo nisa mogla ni zinuti 😂😂😂.. volim sve masno i slasno 😂

Morati ću se sutra zadovoljiti hambijem u Meat and eat u West gateu,obećao dragi da ćemo ići,mora si kupiti neku oblekicu a i da vidimo kaj ima u Pepcu novo😁,a mogo bi i slatkač iz Illy-a😋😋

Još nisđo tamo papali ali sam čula da je jako fin 😊. Molim javi dojmove

Mogu odmah,meni su jako fini😂,papala sam tam sve i svašta za gablec dok sam radila😁

12. Svibanj 2018. 22:57

Mi smo u 22h krenuli na frigane lignje i pomfri, al restoran kraj nas nije radio 😥😥
    Pa smo završili na ovome 😁 sva sreća, pa nam je i to autom 2 minute

12. Svibanj 2018. 23:01

Cokica

Mi smo u 22h krenuli na frigane lignje i pomfri, al restoran kraj nas nije radio 😥😥
    Pa smo završili na ovome 😁 sva sreća, pa nam je i to autom 2 minute

😋😋😋😋😋Njamiii ...mislim stvarno..trudnu ženu pred porod tjerati da ovo gleda a ne može toga😂😂🤣😃😃🤣🤣🤣

6xmama
    12. Svibanj 2018. 23:15

Ajme meni, bolje da idem spat nego da se patim i gledam ovu tacnu iz Megića 😋😳... Sline mi cure 😅. A žgaravica me tak dere da ću počet rigat vatru 😰... Uzassss. 
    Laku noć, klokančice, fino papajte i za nas 😘

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

12. Svibanj 2018. 23:22

6xmama

Ajme meni, bolje da idem spat nego da se patim i gledam ovu tacnu iz Megića 😋😳… Sline mi cure 😅. A žgaravica me tak dere da ću počet rigat vatru 😰… Uzassss.
    Laku noć, klokančice, fino papajte i za nas 😘

Ja ponjupala juhu sad,isto žgaravica pere,kad se slegne popijem sodu i spavanja..tj roštiljanje po krevetu😂🤣...laku noć trudničice moje 😘🤗😍

franovamamita
    12. Svibanj 2018. 23:41

i js prijavljujem zgaravicu 😤😤😤  i mucninu mali mi dode visoko pa me stisne...laku i mirnu noc vam zelim 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    12. Svibanj 2018. 23:51

Vec sat i pol vrtim se po krevetu,nikako utonut u san,a umorna..sad zgaravica pocela,bit ce veselo večeras😩

franovamamita
    13. Svibanj 2018. 01:11

uuuuu mene jos ubija bas me jako pece zgsravica 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI