Mi smo u 22h krenuli na frigane lignje i pomfri, al restoran kraj nas nije radio 😥😥
Pa smo završili na ovome 😁 sva sreća, pa nam je i to autom 2 minute
😋😋😋😋😋Njamiii ...mislim stvarno..trudnu ženu pred porod tjerati da ovo gleda a ne može toga😂😂🤣😃😃🤣🤣🤣
Ajme meni, bolje da idem spat nego da se patim i gledam ovu tacnu iz Megića 😋😳... Sline mi cure 😅. A žgaravica me tak dere da ću počet rigat vatru 😰... Uzassss.
Laku noć, klokančice, fino papajte i za nas 😘
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ajme meni, bolje da idem spat nego da se patim i gledam ovu tacnu iz Megića 😋😳… Sline mi cure 😅. A žgaravica me tak dere da ću počet rigat vatru 😰… Uzassss.
Laku noć, klokančice, fino papajte i za nas 😘
Ja ponjupala juhu sad,isto žgaravica pere,kad se slegne popijem sodu i spavanja..tj roštiljanje po krevetu😂🤣...laku noć trudničice moje 😘🤗😍
i js prijavljujem zgaravicu 😤😤😤 i mucninu mali mi dode visoko pa me stisne...laku i mirnu noc vam zelim 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Vec sat i pol vrtim se po krevetu,nikako utonut u san,a umorna..sad zgaravica pocela,bit ce veselo večeras😩
uuuuu mene jos ubija bas me jako pece zgsravica
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam tek sad legla. Peglala sam i jos neke sitnice obavljala po stanu.
Na kraju si sad odem jos dezinficirat dudu, izdajalicu i bocice od izdajalice, da imam za svaki slucaj. I skuzim da mi nema jebenog ventila na izdajalici, pazila sam ga uvijek ko oko u glavi, al frendica ocito nije i sad sam ljuta ko puska! Sad sam isla trazit kome i gdje da saljem mail da si to nabavim. I bas sam ljuta sad i necu moc ni zaspat sigurno!
A i spavala sam od 6 do 8 pa mi ni to nece sad puno pomoc!
Franova jesi si kaj popila za zgaravicu?
Sto se mene tice, nema vam bas nista, ispao je jos jedan komadic i to je to, al nije to ni blizu cijeli cep, znam da je zadnji put toga bilo dosta bas.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Na kraju si sad odem jos dezinficirat dudu, izdajalicu i bocice od izdajalice, da imam za svaki slucaj. I skuzim da mi nema jebenog ventila na izdajalici, pazila sam ga uvijek ko oko u glavi, al frendica ocito nije i sad sam ljuta ko puska! Sad sam isla trazit kome i gdje da saljem mail da si to nabavim. I bas sam ljuta sad i necu moc ni zaspat sigurno!
Sto se mene tice, nema vam bas nista, ispao je jos jedan komadic i to je to, al nije to ni blizu cijeli cep, znam da je zadnji put toga bilo dosta bas.
😂😂Ja nemogu spavati ,jedan jebeni komarac me cijelu izbo...sve me svrbi,ak se pokrijem vruće mi je ...točno sam se sviđala,idem vidjet kaj ima i vidim tvoj post u ovo doba ,reko to je to..ajde nek si si nešto napravila,a ovo s izdajalicom neznam kaj da ti velim..osim da sam mislim u Baby centru vidla neku jeftiniju,za oko 140kn(neznam jel bi mogla biti ok ali mrak mi je pao na oči kad sam vidla u ljekarni cifru od 280kn za jeftiniju😏)
😂😂Ja nemogu spavati ,jedan jebeni komarac me cijelu izbo…sve me svrbi,ak se pokrijem vruće mi je …točno sam se sviđala,idem vidjet kaj ima i vidim tvoj post u ovo doba ,reko to je to..ajde nek si si nešto napravila,a ovo s izdajalicom neznam kaj da ti velim..osim da sam mislim u Baby centru vidla neku jeftiniju,za oko 140kn(neznam jel bi mogla biti ok ali mrak mi je pao na oči kad sam vidla u ljekarni cifru od 280kn za jeftiniju😏)
*Sam se scimala*(mob me ispravlja 😏)
Ma pise mi u uputama da su osigurani rezervni dijelovi i to posebno pise bas za taj ventilic, jer je to mala zvjezica kao koja ide negdje unutra i bez nje nista ne radi. Ljuta sam jer ne vjerujem da mi ova koza to nije rekla, mogla sam kontaktirat vec Avent na marsu i sve moguce dobavljace i 100 puta sam to vec mogla nabavit.
Jesi bar ubila komarca? 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji