Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    13. Svibanj 2018. 14:50
    sladoled i jagode 😊
    sladoled i jagode 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    13. Svibanj 2018. 15:09

Da ne bi izgubili koju kilu😋😋😋

13. Svibanj 2018. 15:23

Njamiii,sad bi ja napunila ove palačinke sa sladoledom i jagodama😋😋😋,njamiii..i prelila čokoladom,sa strane malo šlaga😁.
    E curke,meni je buša danas ko da je propala skroz dole,spustila se naočigled,ispod cica mjesta za cijelu ruku položiti,uopće nema trbuha a dole sve nabito🤔,kaj se fakat to toliko spusti ?

Confused
    13. Svibanj 2018. 15:27

Ena31

Njamiii,sad bi ja napunila ove palačinke sa sladoledom i jagodama😋😋😋,njamiii..i prelila čokoladom,sa strane malo šlaga😁.
    E curke,meni je buša danas ko da je propala skroz dole,spustila se naočigled,ispod cica mjesta za cijelu ruku položiti,uopće nema trbuha a dole sve nabito🤔,kaj se fakat to toliko spusti ?

E to isto i ja bas danas gledam...sad cu bas stavit sliku.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    13. Svibanj 2018. 15:29

Evo jedna brzinska za 35 tjedana,jeli se i vama cini da mi se trbuh dosta spustio?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Mya
    13. Svibanj 2018. 15:31

Ena31

Meni su rekli da se malo spustio,kao poceo,a koliko to ide ne znam,nemam iskustva☺

13. Svibanj 2018. 15:33

Ja sam se sad toliko najela da jedva disem. Papli rostilj,  kruhek s rostilja i salatu od paradajza.
    Jos mi M kupio i Super Kornet,  pa gledam gdje da i njega sad zguram 😂😂😂😂.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    13. Svibanj 2018. 15:34

ena pa beba se u vecini slucajeva spusti pred porod,sli kod mene nije bio slucaj...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    13. Svibanj 2018. 15:35

confused i meni moj izgleda kao da je spusten a dr mi sad na kontroli rekla da je beba jos jako visoko...

13. Svibanj 2018. 15:40

franovamamita

ena pa beba se u vecini slucajeva spusti pred porod,sli kod mene nije bio slucaj…

Toga se i bojim😂😂😂,da je to pred porod😂🤣,nekak mi je danas super,ne boli,ne steže,velim ja dragom da to nije zatišje pred buru,a trbuh je i on komentirao pa pita jel osjećam kakve kontrakcije ili slično😂,Reko ne,osim bebu cijelu skroz oko pupka i 4 prsta iznad najviše. Proudy Slatki kornet uvjek stane😂,Confused slatki ste i ti i bušica ,je,izgleda nisko,bar meni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.