❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Njamiii,sad bi ja napunila ove palačinke sa sladoledom i jagodama😋😋😋,njamiii..i prelila čokoladom,sa strane malo šlaga😁.
E curke,meni je buša danas ko da je propala skroz dole,spustila se naočigled,ispod cica mjesta za cijelu ruku položiti,uopće nema trbuha a dole sve nabito🤔,kaj se fakat to toliko spusti ?
Njamiii,sad bi ja napunila ove palačinke sa sladoledom i jagodama😋😋😋,njamiii..i prelila čokoladom,sa strane malo šlaga😁.
E curke,meni je buša danas ko da je propala skroz dole,spustila se naočigled,ispod cica mjesta za cijelu ruku položiti,uopće nema trbuha a dole sve nabito🤔,kaj se fakat to toliko spusti ?
E to isto i ja bas danas gledam...sad cu bas stavit sliku.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo jedna brzinska za 35 tjedana,jeli se i vama cini da mi se trbuh dosta spustio?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Meni su rekli da se malo spustio,kao poceo,a koliko to ide ne znam,nemam iskustva☺
Ja sam se sad toliko najela da jedva disem. Papli rostilj, kruhek s rostilja i salatu od paradajza.
Jos mi M kupio i Super Kornet, pa gledam gdje da i njega sad zguram 😂😂😂😂.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ena pa beba se u vecini slucajeva spusti pred porod,sli kod mene nije bio slucaj...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
confused i meni moj izgleda kao da je spusten a dr mi sad na kontroli rekla da je beba jos jako visoko...
ena pa beba se u vecini slucajeva spusti pred porod,sli kod mene nije bio slucaj…
Toga se i bojim😂😂😂,da je to pred porod😂🤣,nekak mi je danas super,ne boli,ne steže,velim ja dragom da to nije zatišje pred buru,a trbuh je i on komentirao pa pita jel osjećam kakve kontrakcije ili slično😂,Reko ne,osim bebu cijelu skroz oko pupka i 4 prsta iznad najviše. Proudy Slatki kornet uvjek stane😂,Confused slatki ste i ti i bušica ,je,izgleda nisko,bar meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji