ena pa beba se u vecini slucajeva spusti pred porod,sli kod mene nije bio slucaj…
Toga se i bojim😂😂😂,da je to pred porod😂🤣,nekak mi je danas super,ne boli,ne steže,velim ja dragom da to nije zatišje pred buru,a trbuh je i on komentirao pa pita jel osjećam kakve kontrakcije ili slično😂,Reko ne,osim bebu cijelu skroz oko pupka i 4 prsta iznad najviše. Proudy Slatki kornet uvjek stane😂,Confused slatki ste i ti i bušica ,je,izgleda nisko,bar meni.
e pa nekima bude kao olaksanje kad se spusti ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena pa beba se u vecini slucajeva spusti pred porod,sli kod mene nije bio slucaj…
Toga se i bojim😂😂😂,da je to pred porod😂🤣,nekak mi je danas super,ne boli,ne steže,velim ja dragom da to nije zatišje pred buru,a trbuh je i on komentirao pa pita jel osjećam kakve kontrakcije ili slično😂,Reko ne,osim bebu cijelu skroz oko pupka i 4 prsta iznad najviše. Proudy Slatki kornet uvjek stane😂,Confused slatki ste i ti i bušica ,je,izgleda nisko,bar meni.
e pa nekima bude kao olaksanje kad se spusti ☺
I je jbt,baš olakšanje,jedino kaj je sad dole ko naknap i tiska.nezz kolko se to vidi ovak
Palacinkeeee 😍😍😍 ja se opet davim u trešnjama,pretvorit ću se u njih
Confused lijepa ti i bušica 😍 a sa spuštanjem trbuha nemam iskustva 😕
Ena stvarno se dosta spustio...oooo brzo će prve ljetne bebeee ❤️❤️❤️
ena budi sretna sto se spustio to puno olaksava porod...☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena budi sretna sto se spustio to puno olaksava porod…☺
Jeyyy,ma jesam draga,samo me to podsjetilo da je sve bliže taj dan pa me frkica ipak lovi🤣🙃
Confused, Ena buskice su dole 🤣... Ma to isto moze bit i par tjedana prije poroda da se trbuh spusti, to nis ne znaci.
Najela sam se ko kobila, najvise luka i paradajza 😂-majke ti u ovoj trudnoci bi mogla pojest vagon salate i povrca, sam bi to jela 😮. To bu mala vegetarijanka 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nagurala sam i sladoled, imam filing da ga mogu napipat 😂😂😂😂😂.
Confused ovak dok sjedis meni je malo tesko procijeniti.
Ja ne vidim da moj ide ista nize, kak se spustio tamo u 28.-28. tjednu tak je i sada.
Mi smo si sad svi malo legli odmoriti, pa cemo poslije do citya. Moram velikom djetetu malo oblekicu obnoviti, sve kratke hlace su mu malene. Bas mi je ovu zimu jako izraso, vecinu vrsnjaka je prerasao.
I tak.... Divna nedjelja!
Jos sam zaboravila prijavit Radlee uz rucak, tak mi je sjeo, a onda sam si kontala jebote nece me valjda sad stisnut da moram ic rodit 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, meni se cini nisko dosta.... al cuj, u terminu si 😍
Confused, ne mogu procijeniti jer sjedis, al ak osjecas... ipak si i ti blizu.
Ja sam danas hodala ujutro 20 min, sad popodne 30 min i ko spotrta kanta sam. To mi je sad najvise u ova 3 tjedna. Dalje samo lezim. Valjda nece nastetiti, makar mi je doktorica rekla 30min ujutro, 30 navecer pa se bojim svaki dan tak.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji