Ma pise mi u uputama da su osigurani rezervni dijelovi i to posebno pise bas za taj ventilic, jer je to mala zvjezica kao koja ide negdje unutra i bez nje nista ne radi. Ljuta sam jer ne vjerujem da mi ova koza to nije rekla, mogla sam kontaktirat vec Avent na marsu i sve moguce dobavljace i 100 puta sam to vec mogla nabavit.
Jesi bar ubila komarca? 😂😂
Nisam,a pljusnula sam se 876 puta😫i onda čuješ opet zzzzzzzzz 😤😤🤯 ... 😂😂,Sad sam se pokrila nekim pokrivačem laganim. Da,mogla ti je barem reči za to da je izgubila😑
Dobro jutro mamice, sretan nam nas Dan!!! ❤❤
Mene su moje dvije curke probudile u pol 7 kao poklon za Majcin dan 😂😂😂
Lijep dan vam zelim svima!
Ma pise mi u uputama da su osigurani rezervni dijelovi i to posebno pise bas za taj ventilic, jer je to mala zvjezica kao koja ide negdje unutra i bez nje nista ne radi. Ljuta sam jer ne vjerujem da mi ova koza to nije rekla, mogla sam kontaktirat vec Avent na marsu i sve moguce dobavljace i 100 puta sam to vec mogla nabavit.
Jesi bar ubila komarca? 😂😂
Proud ako ne uspiješ viči ja mislim da imam koji viška pa ti pošaljem 😊. Btw dobro jutro klokanice. Ja spavala ok. Nadam se da su vas žgaravice, komarci i ostalo popustili i da ste se naspavali.
Sretan nam! Idem piti kavicu 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro,klokančice!Buduće mame i one koje već jesu sretan vam svima Majčin dan!
Proud,ma za Avent buš nabavila bez frke,al glupo da ti nije rekla ak je i izgubila...ja sam se evo ovaj šesti put odlučila počastit i kupit duplu električnu,možda pomogne.Naime,kod mene sa nijednim dojenje nije uspjelo,valjda iz xy razloga-em imam smrdane hormone(to mi je već i ginić reko da mi štitnjača shebe dojenje),em su moji bili slabi cicavci,nisu htjeli vuć,em taj letdown kod mene ne štima.E sad ću se ko muzara priključit na električnu,pa nek vuče od-do + obloge stavljat tople 15 min prije-možda upali.I baš ću uzet tu duplu jer mi se zadnji put događalo da jednu cicu izdajama iz druge curi,kaplje ko bedasto.Pa nek vuče obadvije
.
Za žgaravicu sam skužila da me pusti kad popijem magnezij ...eto sad ću na kraju pit magnezij zbog žgaravice a ne zbog kontrakcija
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro drage moje 😀😘..sretan vam svima Majčin dan,sadašnje i buduće majke 😘😍.
Mora da sam jako trudna kad me dragi nije na nedjeljnu kavicu poveo😭,a baš bi išla..al kaj će samnom kad nemogu dugo bit onda popijem kavu i ja bi doma a on ima naviku s frendovima popiti bar dvije kave,pa još nešto..i to potraje do cca 13h😢..uživajte u nedjelju,😘🤗😍svima.
Jutro svima 😘😘 prijavljujem nespavanje..pa me bole leđa,pa nisam jučer popila magnezij-eto mi grčeva,pa me boli bok,pa se okrenem desno-počne me lupati jer joj ne paše,pa pi-pi..vas su jučer bas zgaravice napale..mene je samo lagano predvečer..sad se spremam do frendice na kavu,ručak je kod sveki i onda dalje odmor..
Proudy mogu misliti koliko si ljuta jer ti nije rekla..ako slučajno zapne s nabavkom dijela,javi..budemo zvale njihovu predstavnicu 😊
Evo švrljam po vijestima na internetu,ovo morate pogledat....Odo u Zurich rodit
https://super1.net.hr/emocije/mame-iz-siska-splita-cakovca-zagreba-i-zuricha-snimale-su-obroke-u-rodilistu-pa-pogledajte/
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
jutroo...jedva gledam..Sretan Majcin dan ljepotice 😙😙😙
proud ma pojela komad korice i popila mineralne smirilo se kasnje....a ovo za ventil pitaj ju zast nije rekla bar...a mozda nije ni skuzila,mozda ispalo kad jd prestala koristiti..
ena trebala si ici a tebe nek vrati kad ne mozes vise...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro drage mamice.. Sretan Majčin dan 🌹 😘😘
Da se nadovežem na temu od jučer, saznala sam da sam trudna dan prije 30. rođendana 😂 i nadam se da ćemo do 35e imati barem još jedno..
Mi se spremamo otići do Lesnine, navodno su neki popusti na baby stvari i onda u Mc Cafe na grande kavicu 🤗😄😍
6xmama lijepo sam se nasmijala eh gdje smo mi od takve klope,nazalost...ali ja nisam izbirljiva kad sam gladna daj bilo sta...ali prosle god na ginekologiji kad sam lezala u osijeku bilo je horora za rucak samo takvih...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji