Cokica, Marijaa kaj ste stroge kad smiju bebachi van 🤣... Meni je termin 11.9.,a dajem joj slobodu da smije vec za Veliku gospu van slobodno 😆
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica, Marijaa kaj ste stroge kad smiju bebachi van 🤣… Meni je termin 11.9.,a dajem joj slobodu da smije vec za Veliku gospu van slobodno 😆
Ma može i 1.8 što se mene tiče 😂 ma kad god, samo nek je sve ok 😁
1.8. je onaj najprvi datum,onda bi bio 37 tjedana, al nek malo poceka... inace 11.8.smo se trebali vjencati, jos su mi govorili zakaj odgadamo 🤣 sam rekla kaj ak bum rodila taj dan 🤣🤣😂
Oko 10.8. moze 🤗
26.8. Ivan 💙💙
Ajooj,curke s boljkama nadam se da će proći čim prije i da bude sve ok, bebači nek svi zasad budu u bušicama,nije im još vrijeme😁,nijedan nema kaj delati vani prije 37+TT .😁😍.
Mi smo kavicu odradili,sad papali juhicu i kuhane govedine,zelja na salatu i malo legli bebo i ja,kasnije u West gate i čestitati mojoj mamici majčin dan pa da odmorimo prije😀.
Sretan vam majcin dan😘 najgora noc i nikakvo spavanje iza nas,samo wc-e,mislim da pet puta i vrtnja,vrucina,zgaravica..rucali i legla ispruzit se malo,sva sam izmucena.nece nasi van sve do ulaska u sigurne tjedne☺ ja sam mislila sad koji dan dude,bočice,izdajalicu i sterilizator dovest u red i do zg-a za vikend sa buducom krsnom kumom posto ima volju kupovat joj
Sretan vam majcin dan😘 najgora noc i nikakvo spavanje iza nas,samo wc-e,mislim da pet puta i vrtnja,vrucina,zgaravica..rucali i legla ispruzit se malo,sva sam izmucena.nece nasi van sve do ulaska u sigurne tjedne☺ ja sam mislila sad koji dan dude,bočice,izdajalicu i sterilizator dovest u red i do zg-a za vikend sa buducom krsnom kumom posto ima volju kupovat joj
Sad čitam ovo i razmišljam kak mi je ovaj opis provedene noći zadnjih nekoliko mjeseci,žgaravice od početka,vrtnja zadnjih 3,4mjeseca,vrućina zadnjih mjesec dana,sve su to čari drugog stanja 😂😂,nije lako ali sve za naše bebice 😍😍,izdržati ćemo,jel da? 😀.
Kaj se tiče kume i kupovine samo naprijed,nek kupuje kad već hoće😀,a i izletić u shoping će vam dobro doći😀😍🤗
Mi se vratili s ručka i toliko sam umorna da jedva gledam...bas mi je neki 😕 dan
Nek samo sve bebice bar čekaju 37+tt...moja slobodno i 40+ da se malo udeblja 😁 samo ne znam tko će to dočekati 🙈
Sad čitam ovo i razmišljam kak mi je ovaj opis provedene noći zadnjih nekoliko mjeseci,žgaravice od početka,vrtnja zadnjih 3,4mjeseca,vrućina zadnjih mjesec dana,sve su to čari drugog stanja 😂😂,nije lako ali sve za naše bebice 😍😍,izdržati ćemo,jel da? 😀.
Kaj se tiče kume i kupovine samo naprijed,nek kupuje kad već hoće😀,a i izletić u shoping će vam dobro doći😀😍🤗
Ulaskom u zadnje tromjesečje zbilja postaje tesko i da,sve cemo mi to,guramo iz dana u dan😁💪
pharma pa sad bih se trebali najvise debljati i ja se nadam da ce i moj poceti,da doguramo do 3kg i sto se mene tice dosta ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji