Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2018. 19:48

Meni i mom je isto žao da nismo ranije, al stigne se još. Ja ću evo prvo s 29 i 2 mjeseca otprilike. 
    Aaaa ledeni vjetar ❤️❤️ doduše, sad sam evo kod svekrve pojela zadnji komad 😁
    6xmama sad sam mužu rekla da stiže šesto dijete  rekao je svaka čast, tako treba 😀

mina04
    12. Svibanj 2018. 19:55

Pozdrav drage moje..
    Tinchyca kolac ti je 😍😍
    Mi sutra pripremamo rostilj, a seka ce donesti ledeni vjetar jedva cekam. Iako su me ovi na Vuk Vrhovcu spotali zbog kg, ne mogu si pomoci. Ovo mi je prvi mjesec u ovih 6 da nirmalno jedem 😆
    Proudy sad sam bas jako uzbudena i emotivna kad se vi tako sve blizite kraju, imam osjecaj da ce i moje brzo doci. Seka mi je danas donjela robice 3 pune vrece, ne mogu se nagledati. Bila sam jucer u Kiku, i kupila majcice i plisane kombinezone po 8 il 17 kn. Taman za zimu da imamo. Muz mi je rekao da sam pola ducana kupila, e a puna velika vreca sve skup 150kn. Zao mi je samo sto je bilo i skafander za 25kn al od 2-4 mj, meni treba veci.
    6×mamma kad sam rekla muzu koje sad nosis, on odusevljen kaze tako cemo i mi 😅 a sta Bog da bit ce. 
    Ja cu svoju prvu princezu rodit sa 25 i skoro po 😁 planirali smo i ranije al zbog svega nismo uspjeli.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mya
    12. Svibanj 2018. 20:17

ivymicek

Super ste teme prošle od strija, kolača, starosti 😂😂😂. Sve po redu tako treba.
    Najvažnije od svega Proud ajme! Držim fige da bude kao i s maksom krenulo tek za 10 dana i da ćeš stići generalku napraviti (samo ću te podsjetit na dogovor s Enom o kladionici koja bu prije kad pređete 40+ 😂) Pratimo te.
    Tinchy žao mi je zbog cijevi ali trenutno radiš moju najnajnajnajdražu slasticu 🤤😍😍😍😍. Dođem ili pošalji.
    Ja sam prvo rodila sa 29.5, drugo sa 31.5 a treće ću sa 35 aman taman jer je MM rekao da zatvara butigu 😂.
    Jama i ja imam dana kad se ne mogu dić i niš mi se neda a možda te lovi i neka prehlada pa ti samo odmaraj.
    Mi smo cijeli dan u pokretu, tek smo sada stigli kući. Moji sinusi su danas malo bolje nadam se da će uskoro proć.
    Strije eh da svako dijete ostavilo svoj trag. S Lukom su mi cicke popucale, s ninom malo bedra a s Vidom koža oko pupka.
    Bez obzira na tegobe nadam se da uživate u vikendu 😊.
    Ljubim vas a sad idem svoje probat nagovoriti na kupanje…

Ocito je bilo do vremena i te sparine sve dok nije kisa pala i rashladila,tako da sam odmah dobila se..mi ne zalimo,prije nam nije bilo u planu i bas kad smo pozeljeli dogodilo se..rodit cu sa 29,5 par godina pauze pa dalje😁makar bi on odmah nakon godine,ali ne,ne,prerano mi je☺

6xmama
    12. Svibanj 2018. 20:33

Cokica,Mina24 lijepo mi je čut kad je neko oduševljen,obično nailazim na negativan stav okoline-onak ili me pitaju "jel to bilo namjerno",pa valjda misle da smo ludi ili nas gledaju kao budale kojima se djeca dogode jer se ne znaju pazit...valjda ljudi misle da si lud il bedast ak hoćeš puno djece 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    12. Svibanj 2018. 20:33

Moj je, kad su nam rekli da vjerojatno stiže curka, rekao da onda odmah mora dobiti bracu 😂😂😂 s njegove strane se samo cure rađaju tak da bi dečko bio glavna maza u familiji 😁 al lako njemu reci,ne treba on biti trudan i rađati 😂🙈

franovamamita
    12. Svibanj 2018. 20:52

vecer evo maloprije dosli kuci samo lutamo ja i klinac danas nismo bili doma 3 sata sveukupno 😂😂😂
    6×mama ja se odusevim kad vidim veliku obitelj s normalnim uvjetima i odgojenom djecom 😊 veliko je bogatstvo imati bracu i sestre to je najveci poklon koji mozes pruziti svom djetetu ali i velika zrtva vjerujem,bravo mama ❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Svibanj 2018. 20:58

franovamamita

vecer evo maloprije dosli kuci samo lutamo ja i klinac danas nismo bili doma 3 sata sveukupno 😂😂😂
    6×mamaja se odusevim kad vidim veliku obitelj s normalnim uvjetima i odgojenom djecom 😊 veliko je bogatstvo imati bracu i sestre to je najveci poklon koji mozes pruziti svom djetetu ali i velika zrtva vjerujem,bravo mama ❤

Na ovo mogu jedino potpis staviti ,slažem se😘,eto ja imam veliku obitelj s mamine i tatine strane ,jedna baka ih je rodila 9ero,druga 5ero 😀 i obiteljska okupljanja su oduvijek bila veselje😁

Mya
    12. Svibanj 2018. 21:02

Muz je bas htio prvo pa curica,da bude njegova princeza..nama je predivno vidjet vece obitelji,gdje su djeca lijepo odgojena i zbrinuta..mi papali pizzu i sad radim mjesta za mcflurry od jagode i pred tv

Mya
    12. Svibanj 2018. 21:08

Svi ga vec u megicu znaju i pitaju kaj mi se jos nije zgadio😋😁

12. Svibanj 2018. 21:21

J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka ...rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg...i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.