vecer evo maloprije dosli kuci samo lutamo ja i klinac danas nismo bili doma 3 sata sveukupno 😂😂😂
6×mamaja se odusevim kad vidim veliku obitelj s normalnim uvjetima i odgojenom djecom 😊 veliko je bogatstvo imati bracu i sestre to je najveci poklon koji mozes pruziti svom djetetu ali i velika zrtva vjerujem,bravo mama ❤
Na ovo mogu jedino potpis staviti ,slažem se😘,eto ja imam veliku obitelj s mamine i tatine strane ,jedna baka ih je rodila 9ero,druga 5ero 😀 i obiteljska okupljanja su oduvijek bila veselje😁
Muz je bas htio prvo pa curica,da bude njegova princeza..nama je predivno vidjet vece obitelji,gdje su djeca lijepo odgojena i zbrinuta..mi papali pizzu i sad radim mjesta za mcflurry od jagode i pred tv
J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka ...rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg...i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂
Cokica,Mina24 lijepo mi je čut kad je neko oduševljen,obično nailazim na negativan stav okoline-onak ili me pitaju "jel to bilo namjerno",pa valjda misle da smo ludi ili nas gledaju kao budale kojima se djeca dogode jer se ne znaju pazit…valjda ljudi misle da si lud il bedast ak hoćeš puno djece
Vjerujem da je tako jer nas su za treće mame djece s kojima moji kikachi idu u vrtić u par navrata pitale onak kaj kaj vam se deseilo. Došlo mi je da ih ošinem ali reko bolje prešuti jer takvima kaj god da kažeš ne vrijedi. Broj nije bitan ali meni je lijepo vidjeti veliku obitelj. Gledam svoju mamu kojih je sve skupa 5 i gledam tatu koji je jedinac.
Ja bih rekla majčica da su oni ljubomorni jer to ne mogu i nemaju ni snage ni volje ni ljubavi za to. Tko ih šljivi 😂.
Dakle mužić i ja gledamo Eurosong, volimo 🎉
Jama baš slatko za megić i slatkač, baš kjut 😍

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka …rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg…i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂
Ja sam svoji dozi mc-a obavila danas i bome jako dugo nisa mogla ni zinuti 😂😂😂.. volim sve masno i slasno 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka …rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg…i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂
I onaj tvoj pomfri me onu vecer ubijao,da me ne boli nakon cijelog dana usred noci bi ga isla peci😁
Ja sam svoji dozi mc-a obavila danas i bome jako dugo nisa mogla ni zinuti 😂😂😂.. volim sve masno i slasno 😂
Ja sad samo sladoled njihov mogu,ostalo mi sve smrdi,srecom inace bi bankrotirali☺
I onaj tvoj pomfri me onu vecer ubijao,da me ne boli nakon cijelog dana usred noci bi ga isla peci😁
😂😂Mene je bolilo al je želja bila jača😁😋
Morati ću se sutra zadovoljiti hambijem u Meat and eat u West gateu,obećao dragi da ćemo ići,mora si kupiti neku oblekicu a i da vidimo kaj ima u Pepcu novo😁,a mogo bi i slatkač iz Illy-a😋😋
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji