Cokica,Mina24 lijepo mi je čut kad je neko oduševljen,obično nailazim na negativan stav okoline-onak ili me pitaju "jel to bilo namjerno",pa valjda misle da smo ludi ili nas gledaju kao budale kojima se djeca dogode jer se ne znaju pazit…valjda ljudi misle da si lud il bedast ak hoćeš puno djece
Vjerujem da je tako jer nas su za treće mame djece s kojima moji kikachi idu u vrtić u par navrata pitale onak kaj kaj vam se deseilo. Došlo mi je da ih ošinem ali reko bolje prešuti jer takvima kaj god da kažeš ne vrijedi. Broj nije bitan ali meni je lijepo vidjeti veliku obitelj. Gledam svoju mamu kojih je sve skupa 5 i gledam tatu koji je jedinac.
Ja bih rekla majčica da su oni ljubomorni jer to ne mogu i nemaju ni snage ni volje ni ljubavi za to. Tko ih šljivi 😂.
Dakle mužić i ja gledamo Eurosong, volimo 🎉
Jama baš slatko za megić i slatkač, baš kjut 😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka …rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg…i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂
Ja sam svoji dozi mc-a obavila danas i bome jako dugo nisa mogla ni zinuti 😂😂😂.. volim sve masno i slasno 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ provokacije s McDonald's om😁😋😋😋,al neka …rodit ću i ja već jednom pa ću ići u taj Zg…i prvo u McDonald's na 😂😂Mccountry menu x 2 😂😂
I onaj tvoj pomfri me onu vecer ubijao,da me ne boli nakon cijelog dana usred noci bi ga isla peci😁
Ja sam svoji dozi mc-a obavila danas i bome jako dugo nisa mogla ni zinuti 😂😂😂.. volim sve masno i slasno 😂
Ja sad samo sladoled njihov mogu,ostalo mi sve smrdi,srecom inace bi bankrotirali☺
I onaj tvoj pomfri me onu vecer ubijao,da me ne boli nakon cijelog dana usred noci bi ga isla peci😁
😂😂Mene je bolilo al je želja bila jača😁😋
Morati ću se sutra zadovoljiti hambijem u Meat and eat u West gateu,obećao dragi da ćemo ići,mora si kupiti neku oblekicu a i da vidimo kaj ima u Pepcu novo😁,a mogo bi i slatkač iz Illy-a😋😋
Morati ću se sutra zadovoljiti hambijem u Meat and eat u West gateu,obećao dragi da ćemo ići,mora si kupiti neku oblekicu a i da vidimo kaj ima u Pepcu novo😁,a mogo bi i slatkač iz Illy-a😋😋
Još nisđo tamo papali ali sam čula da je jako fin 😊. Molim javi dojmove
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo i mene malo 🤗🤗 cijeli dan lezim, razmisljam o pospremanju al cekam sljedeci petak i kontrolu pa cu vidit sta ce mi rec 😁😁 necu ni torbu jos spremit , nedam se 😆 malu evo muz stavlja spavat , a ja idem gledat zadrugu (nesto kao bb kod nas ) , grmilo je , padala kisa i bas je sugavo nekakvo vrijeme ..ugodna nedjelja svima sutra ❤️
Još nisđo tamo papali ali sam čula da je jako fin 😊. Molim javi dojmove
Mogu odmah,meni su jako fini😂,papala sam tam sve i svašta za gablec dok sam radila😁
Mi smo u 22h krenuli na frigane lignje i pomfri, al restoran kraj nas nije radio 😥😥
Pa smo završili na ovome 😁 sva sreća, pa nam je i to autom 2 minute
Sortiraj odgovore
Najstariji