Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    11. Svibanj 2018. 15:59

Ovaj moj meni reko da bar do 34 tt ...to sam čula da se treba postepeno skidat.A niš-kopat po pici i dalje,i dostić bar tvojih 37 tt.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

11. Svibanj 2018. 16:07

6xmama

Ovaj moj meni reko da bar do 34 tt…to sam čula da se treba postepeno skidat.A niš-kopat po pici i dalje,i dostić bar tvojih 37 tt.

Kak je nasa Barbara rekla,  ko Pez bomboni 😂😂😂😂 samo sam ih stancala unutra 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    11. Svibanj 2018. 16:13

ProudMomy

Kako me mali sad izmucio cure moje.
    Sjelu na cevape poslije pregleda, pa sam ja zabrijala da hocu jos i po placu prosetat poslije. Ja bi sve i odmah, al mali ne bi. Znaci svaki korak borba, upire se nogama gore da ostajem bez zraka, a dolje zivcano nabija u crerviks, sva sam se preznojila dok sam dosla do auta. Prodavaci na placu su mi nudilu da sjednem, onda znate kak sam izgledala 😂😂😂
    Sad smo si ipak legli malo, pa smo si opet dobri 😂😂😂

Imaš tvrdoglavog malca 🙈😂

Meni dragi neki dan kupio 3 mjerice jagoda,nema vise nijedne 😁 sad čekam da mama pošalje novu turu trešnji 😁 sva sreća da ih moji imaju da mogu guštati jer 40 kn za kilu stvarno nema smisla

6xmama
    11. Svibanj 2018. 16:13

ProudMomy

6xmama

Ovaj moj meni reko da bar do 34 tt…to sam čula da se treba postepeno skidat.A niš-kopat po pici i dalje,i dostić bar tvojih 37 tt.

Kak je nasa Barbara rekla, ko Pez bomboni 😂😂😂😂 samo sam ih stancala unutra 😂😂😂😂

Ko u juke-box 

11. Svibanj 2018. 16:14

6xmama

ProudMomy

6xmama

Kak je nasa Barbara rekla, ko Pez bomboni 😂😂😂😂 samo sam ih stancala unutra 😂😂😂😂

Ko u juke-box

Je sam kaj nece da peva 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    11. Svibanj 2018. 16:18

Ahahahaha ...slini zato stalno 

11. Svibanj 2018. 16:20

6xmama

Ahahahaha…slini zato stalno

Pljuje 😂😂😂😂😂
    Umirem 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    11. Svibanj 2018. 16:39

Mia789

Hvala cure na iskustvima :) Tinchyca, jako mi je žao zbog tvog iskustva, pretužno je tako nešto čuti :/ Oprosti ako zadirem previše u intimu, no jesu trudnoće tragično završile greškom doktora ili se nešto drugo dogodilo?
    Ja sam čula isto jako dobra iskustva za Vinogradsku, ali mi je par frendica rodilo na Sv. duhu i zadovoljne su. Problem je što sam ja već bila u TA na Sv. duhu pa uopće sad ne znam mogu li otići roditi u neku drugu bolnicu

Nisu greškom doktora. Plod je odumro. Ali sam greškom specijalizanta koji nije dobro odradio kiretažu i nije mi prepisao antibiotik i ergometrin dobila upalu maternice i 2 dana nakon morala opet na kiretažu. A da ne kažem prije toga kad sam došla na hitnu zbog smeđeg iscjedka način na koji mi je priopćio lošu vijest o trudnoći bio "niš od toga". Mislim da dosta ovisi o sreći na kog naiđeš i tko te primi.. izuzev ovog specijalizanta drugi su bili ok. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

11. Svibanj 2018. 16:41

ProudMomy

Kako me mali sad izmucio cure moje.
    Sjelu na cevape poslije pregleda, pa sam ja zabrijala da hocu jos i po placu prosetat poslije. Ja bi sve i odmah, al mali ne bi. Znaci svaki korak borba, upire se nogama gore da ostajem bez zraka, a dolje zivcano nabija u crerviks, sva sam se preznojila dok sam dosla do auta. Prodavaci na placu su mi nudilu da sjednem, onda znate kak sam izgledala 😂😂😂
    Sad smo si ipak legli malo, pa smo si opet dobri 😂😂😂

Micica,ne vjeruješ ti meni kad velim ne odjednom,ja ni nisam tak dugo ležala pa nisam mogla tj nemogu dugo hodati,a i kad su nam objema nisko...neki dan sam htjela KiK,Offertissima pa Lidl ,izašla iz Offertissime i nisam mogla zakoračiti dalje od boli dole,m je valjda mislio da ću roditi na parkingu😂😂

6xmama
    11. Svibanj 2018. 16:42

Proud,jel bolje sa kad si malo odmorila?
    Ma ti si se super bacila u akciju,ja kad su mi rekli da mogu sad kaj hoću ja sam bila ko crkotina,samo sam gledala di ću i kad ću leć .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI