Ovaj moj meni reko da bar do 34 tt…to sam čula da se treba postepeno skidat.A niš-kopat po pici i dalje,i dostić bar tvojih 37 tt.
Kak je nasa Barbara rekla, ko Pez bomboni 😂😂😂😂 samo sam ih stancala unutra 😂😂😂😂
Ko u juke-box
Je sam kaj nece da peva 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ahahahaha ...slini zato stalno
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ahahahaha…slini zato stalno
Pljuje 😂😂😂😂😂
Umirem 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala cure na iskustvima :) Tinchyca, jako mi je žao zbog tvog iskustva, pretužno je tako nešto čuti :/ Oprosti ako zadirem previše u intimu, no jesu trudnoće tragično završile greškom doktora ili se nešto drugo dogodilo?
Ja sam čula isto jako dobra iskustva za Vinogradsku, ali mi je par frendica rodilo na Sv. duhu i zadovoljne su. Problem je što sam ja već bila u TA na Sv. duhu pa uopće sad ne znam mogu li otići roditi u neku drugu bolnicu
Nisu greškom doktora. Plod je odumro. Ali sam greškom specijalizanta koji nije dobro odradio kiretažu i nije mi prepisao antibiotik i ergometrin dobila upalu maternice i 2 dana nakon morala opet na kiretažu. A da ne kažem prije toga kad sam došla na hitnu zbog smeđeg iscjedka način na koji mi je priopćio lošu vijest o trudnoći bio "niš od toga". Mislim da dosta ovisi o sreći na kog naiđeš i tko te primi.. izuzev ovog specijalizanta drugi su bili ok.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Kako me mali sad izmucio cure moje.
Sjelu na cevape poslije pregleda, pa sam ja zabrijala da hocu jos i po placu prosetat poslije. Ja bi sve i odmah, al mali ne bi. Znaci svaki korak borba, upire se nogama gore da ostajem bez zraka, a dolje zivcano nabija u crerviks, sva sam se preznojila dok sam dosla do auta. Prodavaci na placu su mi nudilu da sjednem, onda znate kak sam izgledala 😂😂😂
Sad smo si ipak legli malo, pa smo si opet dobri 😂😂😂
Micica,ne vjeruješ ti meni kad velim ne odjednom,ja ni nisam tak dugo ležala pa nisam mogla tj nemogu dugo hodati,a i kad su nam objema nisko...neki dan sam htjela KiK,Offertissima pa Lidl ,izašla iz Offertissime i nisam mogla zakoračiti dalje od boli dole,m je valjda mislio da ću roditi na parkingu😂😂
Proud,jel bolje sa kad si malo odmorila?
Ma ti si se super bacila u akciju,ja kad su mi rekli da mogu sad kaj hoću ja sam bila ko crkotina,samo sam gledala di ću i kad ću leć .
Proud,jel bolje sa kad si malo odmorila?
Ma ti si se super bacila u akciju,ja kad su mi rekli da mogu sad kaj hoću ja sam bila ko crkotina,samo sam gledala di ću i kad ću leć.
Znači ko ja,baš sam crkotina,već 2 dana samo ležim jbt ko da moram,spavam danas na rate cijeli dan😂,sad sam po stepenicama otišla do wc i natrag i već me zaboli dole
A sad zadnji put pogotovo...morala ležat od 25-36 tt i onda mi je dr reko veli sad možete kud hoćete,a ja sam čim sam došla doma-legla ...mene ti je isto tolko rasturala stidna kost,ko da mi ju je neko slomio u tisuću komada,jedva sam noge dizala za recimo ić po štengama...katastrofa.Sjećam se dobro da sam na 37+5,kad sam išla na kontrolu u TA rekla doma mužu da ak mi ponude danas da rodim,ja prihvaćam jer ne mogu više trpit tu bol u stidnoj kosti.Na kraju je tak i bilo-rodila taj dan u 2 popodne
A sad zadnji put pogotovo…morala ležat od 25-36 tt i onda mi je dr reko veli sad možete kud hoćete,a ja sam čim sam došla doma-legla…mene ti je isto tolko rasturala stidna kost,ko da mi ju je neko slomio u tisuću komada,jedva sam noge dizala za recimo ić po štengama…katastrofa.Sjećam se dobro da sam na 37+5,kad sam išla na kontrolu u TA rekla doma mužu da ak mi ponude danas da rodim,ja prihvaćam jer ne mogu više trpit tu bol u stidnoj kosti.Na kraju je tak i bilo-rodila taj dan u 2 popodne
😂😂,I ja se u srijedu nebi bunila,al nebum ja još,čekam 40+ 😂😂 pošto me od početka plaše da ću ranije roditi, pa sam rekla sad se mali zainatio i neće htjeti van😂😂
Ma nije da ja ne mogu, mogu ja, al ovaj se buni, on bi valjda lezao 😂😂😂😂.
Je je, sad je bolje, smirio se, zivcanjak moj!
6xmama ja ti se bojim doc na porod ko crkotina, zato sam odmah krenula hodat, da vratim snagu koliko toliko. Od 10tt do 37tt sam ja lezala, pa atrofirali mi misici vec!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji