Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    11. Svibanj 2018. 17:54

ivymicek

Jooj vi o porodima i pucanjima 😱😱😱😱. Ajme 6x mama kad si napisala da ti je treći bio relativno težak mam me panika ulovila 😵.
    Ja ne smijem jagode jer dobijem alergiju a trešnjice ne volim.
    Ostalo sam zaboravila.
    Ubijaju me sinusi pa sam otišla kod doktorice. Svašta mi je nešto prepisala. Pa se inhaliraj pa se kapaj. A ni torbu nisam složila. Ena baš kak veliš samo bih ležala i čmrljila jer mi se niš neda.
    Hvala curke na komplimentima 😘😘.
    Tinchyca baš mi je žao što si imala loša iskustva bez obzira na sve oni bi barem trebali imati dozu suosjećanja. 💕

Nije bio težak,bio je najlakši ,došla sam u rodilište u pol 10,a u 10 do 10 rodila-dobro da nisam u u autu,al je mali bio glavat,pa eto pukla međica 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

11. Svibanj 2018. 18:15

Baš čitam ovo za odbijenja probijanja vodenjaka i nekaj si razmišljam..
    Mislim da bi pristala na sve, reži, radi kaj hoćeš..ali života ti, nemoj mi vakum predlagati..to mi je nekako uhhh..

ivymicek
    11. Svibanj 2018. 18:22

6xmama

ivymicek

Jooj vi o porodima i pucanjima 😱😱😱😱. Ajme 6x mama kad si napisala da ti je treći bio relativno težak mam me panika ulovila 😵.
    Ja ne smijem jagode jer dobijem alergiju a trešnjice ne volim.
    Ostalo sam zaboravila.
    Ubijaju me sinusi pa sam otišla kod doktorice. Svašta mi je nešto prepisala. Pa se inhaliraj pa se kapaj. A ni torbu nisam složila. Ena baš kak veliš samo bih ležala i čmrljila jer mi se niš neda.
    Hvala curke na komplimentima 😘😘.
    Tinchyca baš mi je žao što si imala loša iskustva bez obzira na sve oni bi barem trebali imati dozu suosjećanja. 💕

Nije bio težak,bio je najlakši,došla sam u rodilište u pol 10,a u 10 do 10 rodila-dobro da nisam u u autu,al je mali bio glavat,pa eto pukla međica

Moji su svi glavati, tata im je glavat 😂. Ajd dobro sad me utješi 😊. Ok krenut ranije da ne rodim u autu 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 18:40

ja cijeli dan u pokretu ili sjedim ima da platim nocas 😁kasnije vam se uslikam nisam sad doma jos. ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    11. Svibanj 2018. 18:43

Uff uff ovo su već ozbiljne teme 😱 prvo danas frendica na kavi priča o svom porodu,sad i vi tu..ne znam jel mi bolje da znam čim vise ili da nemam pojma što me čeka 🙈

Poslala mama novu dozu vitamina 😊 uspjela je napuniti valjda najveću zdjelu koju posjeduje 😂

11. Svibanj 2018. 18:45

Jao Pharma bubreg bi prodala za zdjelicu sada 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Svibanj 2018. 18:53

Njamiii trešnjice😋😋😋,moje nebudu tak brzo. Samo uživaj ,sad bude bebo poludio od sreće 😂😂
    Franovamamita uživaj aj jbmu moraš i odmoriti malo 😘.

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 19:25

aaaaaasa tresnjeeeee obozaaaaavam 😊😊
    ena ma isti klinac sve me boli lezala sjedila hodala pa onda kak mi dode...a evo sad cu odmarati do sutra...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

11. Svibanj 2018. 19:29

franovamamita

aaaaaasa tresnjeeeee obozaaaaavam 😊😊
    ena ma isti klinac sve me boli lezala sjedila hodala pa onda kak mi dode…a evo sad cu odmarati do sutra…

Ja bum sutra probala malo više hodati bar po stanu nešto čistiti malo jer od ovog ležanja nebu niš😂🤣,digla sam se ispeći jaja kad je dragi došao s posla i prigrijati mu juhu,mislila sam da bu mi sve dole otpalo,jedva dočekala leći opet😏

11. Svibanj 2018. 19:40

Sve me više strah kad čitam o svemu tome, pucanja, vakum... 
    Mene lijepo dragi vodio u grad, neki piknik tj festival pive i roštilja, ajmo ga tako nazvat. Lijepo pojela čiz, prošetala gradom i sad odmor na kauču 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI