Mene ti pošalju na indukciju jer dođem tipa 5 prstiju otvorena,pa kao nema se kaj čekat to je već na pol gotovo ...tak su i taj pu drito iz trudničke u rađaonu,bez trudova,prekinuli vodenjak u pol 1,pa se i dalje niš nije događalo,u pol dva prištekali drip,u 2 je bilo gotovo
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma nije da ja ne mogu, mogu ja, al ovaj se buni, on bi valjda lezao 😂😂😂😂.
Je je, sad je bolje, smirio se, zivcanjak moj!
6xmama ja ti se bojim doc na porod ko crkotina, zato sam odmah krenula hodat, da vratim snagu koliko toliko. Od 10tt do 37tt sam ja lezala, pa atrofirali mi misici vec!
Proud, fakat ti se divim. Ja se sad izlezavam 3 tjedna, a ne moram strogo mirovati. Bole me kosti, tj lijevi bok. Al nema veze, znam da cu izdrzati jer na kraju dolazi ono najljepse
26.8. Ivan 💙💙
Jooj vi o porodima i pucanjima 😱😱😱😱. Ajme 6x mama kad si napisala da ti je treći bio relativno težak mam me panika ulovila 😵.
Ja ne smijem jagode jer dobijem alergiju a trešnjice ne volim.
Ostalo sam zaboravila.
Ubijaju me sinusi pa sam otišla kod doktorice. Svašta mi je nešto prepisala. Pa se inhaliraj pa se kapaj. A ni torbu nisam složila. Ena baš kak veliš samo bih ležala i čmrljila jer mi se niš neda.
Hvala curke na komplimentima 😘😘.
Tinchyca baš mi je žao što si imala loša iskustva bez obzira na sve oni bi barem trebali imati dozu suosjećanja. 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kaj mislite jel se može odbiti prokidanje vodenjaka, ako nije indukcija? Jer mi na drugom porodu nisu probili vodenjak nego je puko pri izlasku nine van i mogu reći da su mi trudovi do pred izgon bili full podnošljivi. Pa bih htjela i ovaj put tako.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kaj mislite jel se može odbiti prokidanje vodenjaka, ako nije indukcija? Jer mi na drugom porodu nisu probili vodenjak nego je puko pri izlasku nine van i mogu reći da su mi trudovi do pred izgon bili full podnošljivi. Pa bih htjela i ovaj put tako.
Mozes odbiti. I ja o tome razmisljam jer ja s vodenjakom nisam ni znala da imam trudove, samo sam ih na ctgu gledala. Tek na suho su me poceli rokat. Jedino kaj vjerojatno ne bi tak brzo rodila bez toga, nego bi to jos koji dan potrajalo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mozes odbiti. I ja o tome razmisljam jer ja s vodenjakom nisam ni znala da imam trudove, samo sam ih na ctgu gledala. Tek na suho su me poceli rokat. Jedino kaj vjerojatno ne bi tak brzo rodila bez toga, nego bi to jos koji dan potrajalo.
Tak su i meni prvi put. 5 cm otvoren bez trudova. Nakon prokidanja vodenjaka + dripa + epi rodila za 11h. Ali kad je bila indukcija bez prirodnih trudova. A s ninom sam imala svoje trudove koje sam osjećala ali nisu bili strašni i relativno sam brzo rodila 😊 pa bih si to nekak željela i ovaj put 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jooj vi o porodima i pucanjima 😱😱😱😱. Ajme 6x mama kad si napisala da ti je treći bio relativno težak mam me panika ulovila 😵.
Ostalo sam zaboravila.
Ubijaju me sinusi pa sam otišla kod doktorice. Svašta mi je nešto prepisala. Pa se inhaliraj pa se kapaj. A ni torbu nisam složila. Ena baš kak veliš samo bih ležala i čmrljila jer mi se niš neda.
Tinchyca baš mi je žao što si imala loša iskustva bez obzira na sve oni bi barem trebali imati dozu suosjećanja. 💕
Nije bio težak,bio je najlakši ,došla sam u rodilište u pol 10,a u 10 do 10 rodila-dobro da nisam u u autu,al je mali bio glavat,pa eto pukla međica
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Baš čitam ovo za odbijenja probijanja vodenjaka i nekaj si razmišljam..
Mislim da bi pristala na sve, reži, radi kaj hoćeš..ali života ti, nemoj mi vakum predlagati..to mi je nekako uhhh..
Ostalo sam zaboravila.
Nije bio težak,bio je najlakši,došla sam u rodilište u pol 10,a u 10 do 10 rodila-dobro da nisam u u autu,al je mali bio glavat,pa eto pukla međica
Moji su svi glavati, tata im je glavat 😂. Ajd dobro sad me utješi 😊. Ok krenut ranije da ne rodim u autu 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ja cijeli dan u pokretu ili sjedim ima da platim nocas 😁kasnije vam se uslikam nisam sad doma jos. ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji