Dobro jutro drage klokanice! Evo da se prikljucim napokon.. svako malo bi vas citala, saznala sam puno korisnih stvari i za rodiliste i za robicu i za super kornet 😂 Prva mi je trudnoca, sa 36 godina napokon! Cekamo curicu, zvat ce se Rita, a termin je 31.7 - zbilja usred ljeta 😁 Sad sam 28 tj i ugl sad sve ide ok, na pocetku sam mirovala, curka je veca bila tjedan dana na uzv zadnjem prije 2 tj, a i ja sam dobila 8 kg pa sad pazim setam i tak.. ici cu roditi na Sv. Duh. Svima drzim fige 😘
Dobro došla Maja 82!I ti nosiš curku-nekak mi se čini puno curica ove godine,sve kaj znam većina curke nosi...
Nek bude i dalje sve ok!
Ja se moram pohvalit,ja sam zasad u plusu 2 kg,s tim da ležim...al opće mi se ne jede,slatko pogotovo-čokolade nisam okusila otkad sam trudna,nejdu mi takve stvari u ovoj trudnoći.Al mi ide recimo špek,puno salate bi jela i mliječne stvari.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro drage klokanice! Evo da se prikljucim napokon.. svako malo bi vas citala, saznala sam puno korisnih stvari i za rodiliste i za robicu i za super kornet 😂 Prva mi je trudnoca, sa 36 godina napokon! Cekamo curicu, zvat ce se Rita, a termin je 31.7 - zbilja usred ljeta 😁 Sad sam 28 tj i ugl sad sve ide ok, na pocetku sam mirovala, curka je veca bila tjedan dana na uzv zadnjem prije 2 tj, a i ja sam dobila 8 kg pa sad pazim setam i tak.. ici cu roditi na Sv. Duh. Svima drzim fige 😘
Dobrodošla nam 😁,urednu trudnoću do kraja ti želim i ugodno druženje s nama😀😊.,čestitke na princezi😍,bit će znači Lavica(meni je ročkas dan prije tvog termina😁)
Dobro došla Maja 82!I ti nosiš curku-nekak mi se čini puno curica ove godine,sve kaj znam većina curke nosi…
Nek bude i dalje sve ok!
Ja se moram pohvalit,ja sam zasad u plusu 2 kg,s tim da ležim…al opće mi se ne jede,slatko pogotovo-čokolade nisam okusila otkad sam trudna,nejdu mi takve stvari u ovoj trudnoći.Al mi ide recimo špek,puno salate bi jela i mliječne stvari.
I ja te moram pohvaliti ,slatka bušica i super linija😍😍,bi hi,meni se jede sve,slatko,slano..😂😂i vidi se na meni,u plusu sam 11kg🙃(al tješim se kao beba ima 3kg,pa posteljica,plodna voda..🙃🙃😂😂😂)
jutro
maloprije tek ustali jer sam do nekih 2 bila budna
nivami aaa preslatki steeee 😍
netko je pitao za spavanje pa mene toliko muce bolovi da vec budem isfrustrirana i ljuta i dode mi da placem pa jbt da ne mogu ni spavati bez bolova nije mi jasno 😐
6xmama lijepa je i tvoja busica 😙
maja dobrodosla 😙
tinchy sretno 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Lijepe moje trudničice😘😘😘😘
Dobro jutro/dan svima!!!!
Svima kojima nisam pozeljela - DOBRODOŠLE😉😁
Onima koje u nestrpljenju čekaju preglede u narednim danima želim svu sreću svijeta...i do termina bezbrižno🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘
Proudy-čestitke na ulasku u finale🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Mi danas opet lagano...uživamo...
6xmama - otkad imas bakteriju? Koju? I ja se s njom odavno borim, nikako da ode 😯
Maja, moj termin je 27.7 😃 gorit ce nam ovo ljeto hahahah
Ja sam za ovih 28 tjedana dobila 5kg, ali na pocetku sam smrsala 2 pa se tjesim da sam sluzbeno dobila samo 3 a kao sto i Ena kaze - dok beba, plodna voda... ma nisam dobila ni 100g hahahahaha 😉😉😉😙
Eh i da, svim mamicama drzim fige za preglede - nek su bebaci zdravi i da bude sve ok 😀
Ej Curke moje! Dobro jutro ili dan. Ena i Proudy čestitke na ulasku u termin. Hrabro ste to sve preživjele. Nove curke dobrodošle i lijepo se ovdje družile i podržavale!!! Sve koje imate danas pregled držim fige da je sve ok. Meni se neka buba zabrinutosti pojavila zbog kilaže, jer sam dobila cca 1 kg u 2 tjedna, pa opet izgubila. Jos nisam dosegnula početnu kilažu od 58,5. A beba uvijek manja za tjedan do 10 dana. Tako da jedva čekam idući uzv da se uvjerim da je ok. Iako osjetim da jače lupa i da je snažnija taj crv sumnje nekako neda mira. 😘😘😘😘😘 svima
Sortiraj odgovore
Najstariji