Lijepe moje trudničice😘😘😘😘
Dobro jutro/dan svima!!!!
Svima kojima nisam pozeljela - DOBRODOŠLE😉😁
Onima koje u nestrpljenju čekaju preglede u narednim danima želim svu sreću svijeta...i do termina bezbrižno🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘
Proudy-čestitke na ulasku u finale🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Mi danas opet lagano...uživamo...

6xmama - otkad imas bakteriju? Koju? I ja se s njom odavno borim, nikako da ode 😯
Maja, moj termin je 27.7 😃 gorit ce nam ovo ljeto hahahah
Ja sam za ovih 28 tjedana dobila 5kg, ali na pocetku sam smrsala 2 pa se tjesim da sam sluzbeno dobila samo 3 a kao sto i Ena kaze - dok beba, plodna voda... ma nisam dobila ni 100g hahahahaha 😉😉😉😙

Eh i da, svim mamicama drzim fige za preglede - nek su bebaci zdravi i da bude sve ok 😀

Ej Curke moje! Dobro jutro ili dan. Ena i Proudy čestitke na ulasku u termin. Hrabro ste to sve preživjele. Nove curke dobrodošle i lijepo se ovdje družile i podržavale!!! Sve koje imate danas pregled držim fige da je sve ok. Meni se neka buba zabrinutosti pojavila zbog kilaže, jer sam dobila cca 1 kg u 2 tjedna, pa opet izgubila. Jos nisam dosegnula početnu kilažu od 58,5. A beba uvijek manja za tjedan do 10 dana. Tako da jedva čekam idući uzv da se uvjerim da je ok. Iako osjetim da jače lupa i da je snažnija taj crv sumnje nekako neda mira. 😘😘😘😘😘 svima

jutro
maloprije tek ustali jer sam do nekih 2 bila budna
nivami aaa preslatki steeee 😍
netko je pitao za spavanje pa mene toliko muce bolovi da vec budem isfrustrirana i ljuta i dode mi da placem pa jbt da ne mogu ni spavati bez bolova nije mi jasno 😐
6xmama lijepa je i tvoja busica 😙
maja dobrodosla 😙
tinchy sretno 😙
Draga daj ti na pregledu idućem kad budeš pitaj za te bolove,jer to baš i nije normalno..vjerojatno je kod tebe riječ o disfunkciji simfize(pričala mi Seka o toj takvoj boli da je imala i da se nije mogla ni okretati s boka na bok od boli,ni hodati),iako neznam dal' tu ima pomoći😫
Ctg katastrofa...poslala me dr.da uru prosetam pa se vratim,taman idem ponovo.Drzite mi fige na rukama i nogama 🙏
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
+34☺
Jeeeyyy buhtlica😙❤️😍😍,tvoju bušicu baš volim vidjeti,tak ljepo okrugla😍😍i velika😍😍
Ctg katastrofa…poslala me dr.da uru prosetam pa se vratim,taman idem ponovo.Drzite mi fige na rukama i nogama 🙏
Confused, sta je bilo sa ctg? 😮😮😮

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji