jutro
maloprije tek ustali jer sam do nekih 2 bila budna
nivami aaa preslatki steeee 😍
netko je pitao za spavanje pa mene toliko muce bolovi da vec budem isfrustrirana i ljuta i dode mi da placem pa jbt da ne mogu ni spavati bez bolova nije mi jasno 😐
6xmama lijepa je i tvoja busica 😙
maja dobrodosla 😙
tinchy sretno 😙
Draga daj ti na pregledu idućem kad budeš pitaj za te bolove,jer to baš i nije normalno..vjerojatno je kod tebe riječ o disfunkciji simfize(pričala mi Seka o toj takvoj boli da je imala i da se nije mogla ni okretati s boka na bok od boli,ni hodati),iako neznam dal' tu ima pomoći😫
Ctg katastrofa...poslala me dr.da uru prosetam pa se vratim,taman idem ponovo.Drzite mi fige na rukama i nogama 🙏
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
+34☺
Jeeeyyy buhtlica😙❤️😍😍,tvoju bušicu baš volim vidjeti,tak ljepo okrugla😍😍i velika😍😍
Ctg katastrofa…poslala me dr.da uru prosetam pa se vratim,taman idem ponovo.Drzite mi fige na rukama i nogama 🙏
Confused, sta je bilo sa ctg? 😮😮😮
Ctg katastrofa…poslala me dr.da uru prosetam pa se vratim,taman idem ponovo.Drzite mi fige na rukama i nogama 🙏
Držim fige draga ,ajde pojedi nešto i popi nešto slatko ,bebeki se razbude skroz od toga😘
Uz tebe smo🙏🙏🙏🙏 hvala ena😘
Mommy2be,imam ešerihiju u urinu od cca 13 tt,već sam 3 antibiotika popila-sad da vidim ovu urinokulturu,možda bude treća sreća pa ju je ovaj ubio više...stalnoje bila 10 na 5 ko da nisam niš ni popila...Nalijevam se s vodom i čajem od koprive,sad pijem i D-manozu,možda ju istjeram više...
Ena,pa kilice su ti pravo školski,kaj bi ti,tih 11 i jest sve to kaj si rekla,pa već si u terminu.Meni su ove moječudne jer recimo ja sam u prvoj trudnoći dobila 30 kg ,išla u rodilište ravno sa stotkom
,pa onda u drugoj 18,trećoj 26,četvrtoj 16,petoj 14...a sad ak ovak nastavim bit ću i ja u granicama normalnog
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Držim fige draga ,ajde pojedi nešto i popi nešto slatko ,bebeki se razbude skroz od toga😘
Ma jesam i prije i sad opet,ovaj put ctg tahikardan i tehnicki neispravan,jer mi je bilo lose,pa su me okretali s leda na bok,pa se na boku gubio,ma uzas...Mene kad krene,bas krene 🙅
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji