Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    06. Svibanj 2018. 17:28

Slaganje kinbice je krenulooo 😁😁👌

06. Svibanj 2018. 17:43

Mladamamica1911

Slaganje kinbice je krenulooo 😁😁👌

Čekamo fotkice😀😍

franovamamita
    06. Svibanj 2018. 18:12

uuuuuuu hvala za cice cure nije ih inace nikad bas bilo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    marija narsvno jos visnje slazem se 😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

06. Svibanj 2018. 18:16

franovamamita

uuuuuuu hvala za cice cure nije ih inace nikad bas bilo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    marija narsvno jos visnje slazem se 😁

Jel čučica spremna za pregled?🤣🤣ja čekam srijedu za prvi dejt u Ta

06. Svibanj 2018. 18:22

Evo meee!
    Prezivjela svoju prvu duzu setnju!
    Boli me...sve me boli! Al vrijedilo je 😍😍😍😍
    Bas sam sretna i bas mi je to trebalo. Sad cu lakse izgurat do cetvrtka,  a onda akcija!
    Generalka,  setnja svaku vecer dok gospodin ne krene van!
    Da ne imenujem sve busice su divne!
    Franova bome krasan je i onaj momcic kaj je upao u kadar 😍😍
    Mladamamica jeeeej za kinderbet! 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Svibanj 2018. 18:27

ProudMomy

Evo meee!
    Prezivjela svoju prvu duzu setnju!
    Boli me…sve me boli! Al vrijedilo je 😍😍😍😍
    Bas sam sretna i bas mi je to trebalo. Sad cu lakse izgurat do cetvrtka, a onda akcija!
    Generalka, setnja svaku vecer dok gospodin ne krene van!
    Da ne imenujem sve busice su divne!
    Franova bome krasan je i onaj momcic kaj je upao u kadar 😍😍
    Mladamamica jeeeej za kinderbet!

Bravo draga za uspješnu šetnju,vjerujem da si uživala i to zasluženo 😍🤗😘...a nemoj ga tjerati od četvrtka 😂😂,nek chilla još tjedan dva tri u Bushu😁😍😘,ja svom pričam da se ne žuri,nek on samo uživa i da ga čuvam unutra😂😂

franovamamita
    06. Svibanj 2018. 18:29

proud bas mi je drago zbog tebe 😙😙😙😙
    ena ma nije spremna sad cu uskoro poceti valjda do sutra zavrsim 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

06. Svibanj 2018. 18:37

Ma Ena nije da ja tjeram,  ali vjeruj nakon ovolikog nerada,  stan mi vapi za generalkom,  moram sve ocistit,  jer ne mogu ti gledati vise.
    A na setnjama svaku vecer jednostavno inzistiram,  jer moram vratit kondiciju prije nego krocim u radjaonu,  pa nakon 5 koraka se uspusem kao da sam kopala. Atrofirali mi i misici nakon 27tjedana lezanja.
    Franova 😘 i sretno s kucom 😁 ovaj s CUCOM 🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Svibanj 2018. 18:47

ProudMomy

Ma Ena nije da ja tjeram, ali vjeruj nakon ovolikog nerada, stan mi vapi za generalkom, moram sve ocistit, jer ne mogu ti gledati vise.
    A na setnjama svaku vecer jednostavno inzistiram, jer moram vratit kondiciju prije nego krocim u radjaonu, pa nakon 5 koraka se uspusem kao da sam kopala. Atrofirali mi i misici nakon 27tjedana lezanja.

Ma znam draga,razumijem te,ja sam puno manje ležala pa sam za ništa kaj se kondicije tiče..još da nemam tih stepenica do wc a kad stalno idem valjda nebi ni hodati mogla više😂😘.

06. Svibanj 2018. 18:50

Ena31

ProudMomy

Ma Ena nije da ja tjeram, ali vjeruj nakon ovolikog nerada, stan mi vapi za generalkom, moram sve ocistit, jer ne mogu ti gledati vise.
    A na setnjama svaku vecer jednostavno inzistiram, jer moram vratit kondiciju prije nego krocim u radjaonu, pa nakon 5 koraka se uspusem kao da sam kopala. Atrofirali mi i misici nakon 27tjedana lezanja.

Ma znam draga,razumijem te,ja sam puno manje ležala pa sam za ništa kaj se kondicije tiče..još da nemam tih stepenica do wc a kad stalno idem valjda nebi ni hodati mogla više😂😘.

Pa to ti velim, ja ko stara baba danas 🤣🤣🤣🤣
    Samo vicem mozemo malo sporije,  ne moze mama tak brzo,  mami je sad vec malo tesko 🤣🤣🤣
    Mislim da im je prisjelo kaj sam isla s njima 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.