uuuuuuu hvala za cice cure nije ih inace nikad bas bilo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
marija narsvno jos visnje slazem se 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
uuuuuuu hvala za cice cure nije ih inace nikad bas bilo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
marija narsvno jos visnje slazem se 😁
Jel čučica spremna za pregled?🤣🤣ja čekam srijedu za prvi dejt u Ta
Evo meee!
Prezivjela svoju prvu duzu setnju!
Boli me...sve me boli! Al vrijedilo je 😍😍😍😍
Bas sam sretna i bas mi je to trebalo. Sad cu lakse izgurat do cetvrtka, a onda akcija!
Generalka, setnja svaku vecer dok gospodin ne krene van!
Da ne imenujem sve busice su divne!
Franova bome krasan je i onaj momcic kaj je upao u kadar 😍😍
Mladamamica jeeeej za kinderbet!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo meee!
Prezivjela svoju prvu duzu setnju!
Boli me…sve me boli! Al vrijedilo je 😍😍😍😍
Bas sam sretna i bas mi je to trebalo. Sad cu lakse izgurat do cetvrtka, a onda akcija!
Generalka, setnja svaku vecer dok gospodin ne krene van!
Da ne imenujem sve busice su divne!
Franova bome krasan je i onaj momcic kaj je upao u kadar 😍😍
Mladamamica jeeeej za kinderbet!
Bravo draga za uspješnu šetnju,vjerujem da si uživala i to zasluženo 😍🤗😘...a nemoj ga tjerati od četvrtka 😂😂,nek chilla još tjedan dva tri u Bushu😁😍😘,ja svom pričam da se ne žuri,nek on samo uživa i da ga čuvam unutra😂😂
proud bas mi je drago zbog tebe 😙😙😙😙
ena ma nije spremna sad cu uskoro poceti valjda do sutra zavrsim 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma Ena nije da ja tjeram, ali vjeruj nakon ovolikog nerada, stan mi vapi za generalkom, moram sve ocistit, jer ne mogu ti gledati vise.
A na setnjama svaku vecer jednostavno inzistiram, jer moram vratit kondiciju prije nego krocim u radjaonu, pa nakon 5 koraka se uspusem kao da sam kopala. Atrofirali mi i misici nakon 27tjedana lezanja.
Franova 😘 i sretno s kucom 😁 ovaj s CUCOM 🤣🤣
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma Ena nije da ja tjeram, ali vjeruj nakon ovolikog nerada, stan mi vapi za generalkom, moram sve ocistit, jer ne mogu ti gledati vise.
A na setnjama svaku vecer jednostavno inzistiram, jer moram vratit kondiciju prije nego krocim u radjaonu, pa nakon 5 koraka se uspusem kao da sam kopala. Atrofirali mi i misici nakon 27tjedana lezanja.
Ma znam draga,razumijem te,ja sam puno manje ležala pa sam za ništa kaj se kondicije tiče..još da nemam tih stepenica do wc a kad stalno idem valjda nebi ni hodati mogla više😂😘.
Ma znam draga,razumijem te,ja sam puno manje ležala pa sam za ništa kaj se kondicije tiče..još da nemam tih stepenica do wc a kad stalno idem valjda nebi ni hodati mogla više😂😘.
Pa to ti velim, ja ko stara baba danas 🤣🤣🤣🤣
Samo vicem mozemo malo sporije, ne moze mama tak brzo, mami je sad vec malo tesko 🤣🤣🤣
Mislim da im je prisjelo kaj sam isla s njima 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji