Hej svima!
Ajmo ispocetka.
Mladamamica ako ti porodiljni pocinje u 5.mj, nemas kaj zurit s doznakama, tak i tak ti ga isplacuju u 6.mj
Znaci primjer, sad si odnijela doznake za 4.mj, a npr.7.5. ti pocinje porodiljni. Znaci da ces za 5.mj dobit doznaku za komplikacije do 7.5. i drugu za porodiljni od 7.5. i obje doznake zajedno moras predati na hzzo do 5.6. I u 6.mj ti ide isplata. Nadam se da sam dobro objasnila. Nema nikakvog drugog roka.
Ovaj rok od 3 dana koji J@m@ spominje je za nesto drugo bio, nebitno za ovu pricu.
Ja sam bila na komplikacijama do 15.04., a od 16.04 sam na porodiljnom, obje doznake sam predala prosli petak.
Sto se tice naknada koje dobijemo u Zgu za dijete, imas tu jednokratnu naknadu za dijete od grada, koja za prvo dijete iznosi 1800kn, ali dobijes ju u dvije rate, tokom godinu dana. Bitno je da roditelj koji podnosi zahtjev ima prebivaliste u Zgu duze od 5 godina. Meni je zadnji put muz predavao na sebe, jer sam ja imala prebivaliste u Zg tek 3 godine pa nisam imala pravo. Dobijes i od HZZOa jednokratnu pomoc za opremu za novorodjence, oko 2300kn, bez obzira koje je dijete. To sve rijesis kod prijave djeteta, a novce dobijes s prvom porodiljnom naknadom nakon rodjenja djeteta.
Za ovu od grada se papiri nose nekud, ne znam gdje tocno, moram muza pitat.
Odoh sada po Super Kornet pa u penzionersku setnju po Ribnjaku! Ljubim vas svih 😘😘😘😘😘
Znaci 19.5 ce mi sjest puni iznos komplikacija a 19.6 prvi porodiljni ?
Iii uzivaaaj danaaas💞💞💞
Hej svima!
Ajmo ispocetka.
Mladamamica ako ti porodiljni pocinje u 5.mj, nemas kaj zurit s doznakama, tak i tak ti ga isplacuju u 6.mj
Znaci primjer, sad si odnijela doznake za 4.mj, a npr.7.5. ti pocinje porodiljni. Znaci da ces za 5.mj dobit doznaku za komplikacije do 7.5. i drugu za porodiljni od 7.5. i obje doznake zajedno moras predati na hzzo do 5.6. I u 6.mj ti ide isplata. Nadam se da sam dobro objasnila. Nema nikakvog drugog roka.
Ovaj rok od 3 dana koji J@m@ spominje je za nesto drugo bio, nebitno za ovu pricu.
Ja sam bila na komplikacijama do 15.04., a od 16.04 sam na porodiljnom, obje doznake sam predala prosli petak.
Sto se tice naknada koje dobijemo u Zgu za dijete, imas tu jednokratnu naknadu za dijete od grada, koja za prvo dijete iznosi 1800kn, ali dobijes ju u dvije rate, tokom godinu dana. Bitno je da roditelj koji podnosi zahtjev ima prebivaliste u Zgu duze od 5 godina. Meni je zadnji put muz predavao na sebe, jer sam ja imala prebivaliste u Zg tek 3 godine pa nisam imala pravo. Dobijes i od HZZOa jednokratnu pomoc za opremu za novorodjence, oko 2300kn, bez obzira koje je dijete. To sve rijesis kod prijave djeteta, a novce dobijes s prvom porodiljnom naknadom nakon rodjenja djeteta.
Odoh sada po Super Kornet pa u penzionersku setnju po Ribnjaku! Ljubim vas svih 😘😘😘😘😘
Iii uzivaaaj danaaas💞💞💞
19.5 ces dobit komplikacije za 4.mj.
U 6.mj ces dobit dvije odvojene uplate, par dana komplikacija i dalje porodiljni. 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej svima!
Ajmo ispocetka.
Iii uzivaaaj danaaas💞💞💞
19.5 ces dobit komplikacije za 4.mj.
U 6.mj ces dobit dvije odvojene uplate, par dana komplikacija i dalje porodiljni. 😘😘😘😘
E supeeer puno ti hvalaaa ❤❤❤❤
evo Barbara,moj veliki😍😍😍,ova bočica od Jane ima pola litra,čisto za usporedbu😂😂😋😋
M.lady lijepe i ti i bušica 😍😍
Kiwi dobrodošla ❤️
Nadam se da vas ni susjedi ni članovi obitelji neće ljutiti i da ćete uživati u nedjelji 😘
Proudy ti posebno uzivaj danas 😉
Ja se jedva probudila ujutro jer smo do 2 gledali film i onda još nikako da odspavam u komadu..sad ručak kod sveki i onda odmor ostatak dana
Ena samo ti izazivaj s tim kornetom 😛 sva sreća da ne volim voćne sladolede i vocne preljeve pa se držim ovih manjih sladoleda 😂
Evo i fotkice za puni tjedan, vaga pokazuje +9,5 kg 🙃🤔
Awww😍😍😍😍preslatki ste🤗🤗🤗...i bušica i mamica😘😘🤗🤗..
A vaga ili laže ili je sve u bušicu otišlo😀
Iiiii mi imamo doma prinovu 😍😍 kujica izlegla deckica jednog 😍😍😍😍😍😍 i prosli put kad sam bila sa Sarom trudna isto je izlegla ☺️☺️
E toooo!! Da ga bar gleđem! 😂😂 Dobar je, dobar!
Nego kaka ti je to zelenjava u bocici? 😆
Pharmamma bas ste ce ce!! 🤗😊
Tu smo i sa trbuhom i danima i kilama 🙈
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala vam curke 😘😘 napokon da mi netko ne govori “joj kak ti je mali trbuh” 🙈
Bojana čestitke na prinovi 😉😍
Sortiraj odgovore
Najstariji