Ajme ženske moje..u kojoj sam sad banani😂😂…stavila danas prati jedine t.traperice koje imam,par majica u koje stanem,tajice…točnije sve u kaj stanem a da mogu ići u tome negdje i da nije zimsko…to je još u mašini,mokro..a sad mi veli dragi da idemo sutra dignuti moj nalaz od brisa na streptokok i na burzu…i shvatim da sam stvarno slon i moram obući opet onu haljinicu od neki dan😂😂,užas,moram pod hitno u shoping po par majica ljetnih,haljinicu i koje pamučne kratke hlače…još ću u spavaćici iz bolnice izaći😂
Ja za cudo stanem u stare trenirke a i tajica imam dosta i par haljinica😂😂
Ajme ženske moje..u kojoj sam sad banani😂😂…stavila danas prati jedine t.traperice koje imam,par majica u koje stanem,tajice…točnije sve u kaj stanem a da mogu ići u tome negdje i da nije zimsko…to je još u mašini,mokro..a sad mi veli dragi da idemo sutra dignuti moj nalaz od brisa na streptokok i na burzu…i shvatim da sam stvarno slon i moram obući opet onu haljinicu od neki dan😂😂,užas,moram pod hitno u shoping po par majica ljetnih,haljinicu i koje pamučne kratke hlače…još ću u spavaćici iz bolnice izaći😂
Ma sve je bilo ok do prije cca 2 tjedna,al sad mi se trbuh jako povećao i spustio dole tak da mi je teško u bilo kaj,i tajice me tiskaju 😫
Ma sve je bilo ok do prije cca 2 tjedna,al sad mi se trbuh jako povećao i spustio dole tak da mi je teško u bilo kaj,i tajice me tiskaju 😫
Znaci da ocekujem jos goru situaciju za 2 tjedna 😂😂😂
Znaci da ocekujem jos goru situaciju za 2 tjedna 😂😂😂
Moguće🤔😀😂,trbuh se spušta pred porod pa bi se moglo desiti ☺️...haljinice pamučne su spas 😊
Ajme što ste mi danas aktivne, neka neka samo da vidim što zapamtih 🤔.
Franova vas trohe ste mi top. Ti kao i ja samo lopticu ispred imaš 💕💕💕, prekrasnl.
Tinchyca i pharmama vas dvije totalno fit trudnice ni gram vam se ne vidi sve otišlo u bushek.
Bojana čestitke na maloj prinovi i tebi Ena na zečeku. Moji klinci bi uživali uz toliko živltinja.
Proud go mama go ali od petka molim. Poznato gnježđenje pred porod je aktivno kod tebe. Sad kad sve počistiš i napraviš koji krug imat ćeš taman kondicije da Aleks istisneš van. Btw odlična profilna.
Dobro došla nova mamica, uživaj s nama. Imate li ime?
Happy još malo i novi stan taman da ga čistiš do poroda 😂. Šalim se, uživajte svoji na svome 😊.
Barbara da postoji smrznuta pošiljka sigurno bi ti već kornet poslale ali ovako nema druge nego kad se vratiš da ti jedan sačuvamo u škrinji 😊
Mladamamica krasan krevetić a i fora vam je ovo s tatinim jastukom 💕
Mi smo cijeli dan u akciji pa ne stignem ni čitati ni pisati.
Veselim se pregledima i Trudničkim ambulantama. Ja u četvrtak idem na bris pa ću žicati pregled.
Eto to je to od mene. Idem spavati dok štucko štuca 💕
Laku noć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
🙋🙋 evo mi ka padobranci ulijecemo tek sada😅
Mi smo u 26tt.
Pozz svim ljetnim trbušcicima 😉😉
Pozdrav nove mamice!
Ja stanem u sve svoje, evo neki dan sam za fotkanje cak obukla svoje klasicne trapke, bez bada, ne mogu ih zakopcat od trbuha, al mogu obuci.
Ivy, tocno me puca gnjezdjenje, taman si sve stignem ipak sama, da ne moram placat nekog. 😁
Ja vam kazem idem Proudy jos do termina. 😘
Ena nisi slon, samo si trudnica u visokom stupnju trudnoce.
Ja danas svom muzu objasnjavam da cu mu spakirat sve za bebu za obuci u vreciu i stavit u AS, a u drugu vrecicu sve za mene za obuci, sve to nek uzme i donese kad ide po nas, s tim da mi mora ubacit i tenisice. Veli on daj me nemoj, zaboravit cu 😂😂😂😂😂. Jednu stvar treba dodat i zaboravit ce! 😂😂😂
Mislim da cu u paucama doma iz rodilista. 🤣🤣🤣
Toliko od mene za danas.
Pogledala finale BBa sad mogu ic spavat!
Puse 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, evo da se javim iz labosa, danas kks i ogtt. Izbrojala sam 67 ljudi, od toga 5 nisu penzici, jedno dijete i 3 trudnice
Hej zenske! Sretno svima na pretragama/pregledima danas!
Dobrodosle nove trudnice!
Ja sam jako nestrpljiva, iduci uzv na Merkuru 16.5., a pregled kod mog dr 17.5., ne mogu docekati, imam osjecaj da mi se trbuh spustio kao pred porod pa me malo trta.
Kristina dobro došli! Kaj nosite? Koja je beba?
Mandarina nadam se da trudnice uzimaju prije reda.
Mamica brzo će taj pregled. Ako te tješi moj je jako nisko cijelo vrijeme. Baš sam mužu ječer pričala da mi je od pupka na gpre sve slobodno i da me tu ništa ne lupa.
Mi spavali ok. Ja mislim danas do dma vidjeti kaj mi sve treba za mene ali i za bebu 😊😱
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji