Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2018. 18:54

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ma Ena nije da ja tjeram, ali vjeruj nakon ovolikog nerada, stan mi vapi za generalkom, moram sve ocistit, jer ne mogu ti gledati vise.
    A na setnjama svaku vecer jednostavno inzistiram, jer moram vratit kondiciju prije nego krocim u radjaonu, pa nakon 5 koraka se uspusem kao da sam kopala. Atrofirali mi i misici nakon 27tjedana lezanja.
    Franova 😘 i sretno s kucom 😁 ovaj s CUCOM 🤣🤣

Ma znam draga,razumijem te,ja sam puno manje ležala pa sam za ništa kaj se kondicije tiče..još da nemam tih stepenica do wc a kad stalno idem valjda nebi ni hodati mogla više😂😘.

Pa to ti velim, ja ko stara baba danas 🤣🤣🤣🤣
    Samo vicem mozemo malo sporije, ne moze mama tak brzo, mami je sad vec malo tesko 🤣🤣🤣
    Mislim da im je prisjelo kaj sam isla s njima 😂😂😂

Ma nije😀😀😘😘,sigurna sam da im je bilo drago😁😘😘,nisu dugo bili negdje s tobom.

06. Svibanj 2018. 19:28

Da,  nisu bili nigdje sa mnom dugo,  al nisu nikad bili nigdje sa mnom ovakvom tromom 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    06. Svibanj 2018. 19:41

Bas sam komentirala neki dan s MM kako sam postala zadatak iz fizike: 'Tromo tijelo giba se pravocrtno brzinom od 2 km/h...' 

Ako sam ja uspuhana koja sam stalno u muvingu, mogu misliti kako je nakon strogog mirovanja. To cuvanje trudnoce bas umori organizam.

Ja danas cistila stan, praznila jedne, pa punila druge oormare... od iduceg vikenda bi trebala spavati u novom stanu ali jos ovaj stari treba ureiti...

27.6. 💙

06. Svibanj 2018. 19:44

ProudMomy

Da, nisu bili nigdje sa mnom dugo, al nisu nikad bili nigdje sa mnom ovakvom tromom 😂😂😂😂

I to moraju jednom proći😁..prekrasna si na profilnoj😍😍😍ti si meni baš lijepa😍😘🤗

06. Svibanj 2018. 19:45

HappySeal

Bas sam komentirala neki dan s MM kako sam postala zadatak iz fizike: 'Tromo tijelo giba se pravocrtno brzinom od 2 km/h…'

Ako sam ja uspuhana koja sam stalno u muvingu, mogu misliti kako je nakon strogog mirovanja. To cuvanje trudnoce bas umori organizam.

Ja danas cistila stan, praznila jedne, pa punila druge oormare… od iduceg vikenda bi trebala spavati u novom stanu ali jos ovaj stari treba ureiti…

Bravo,vrijedna si bila😍😍

06. Svibanj 2018. 19:52

Happy znaci jos malo na novoj adresi! Jeeej!
    Ne mogu ti ja opisat koliko sam troma nakon tolikog lezanja,  a bas nisam navikla bit staticna. Tak da stvarno jedva cekam otic se prosetat u petak navecer sa svojim deckima.
    Ena hvala ti puno 😘😘😘😘 dobro se drzim za godinu proizvodnje 😂😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    06. Svibanj 2018. 20:31

evo nije jos opremljen jer se sve pere pa smo samo dekicu  i jastucic(tatin iz djetinstva) 😊

06. Svibanj 2018. 20:32

Mladamamica1911

evo nije jos opremljen jer se sve pere pa smo samo dekicu i jastucic(tatin iz djetinstva) 😊

😍😍😍😍Jako je lijepi krevetić😍🤗😘,Bravo☺️

pharmamma
    06. Svibanj 2018. 20:41

Tinchyca i Franova bas ste mi lijepe 😍😍
    Proudy super za izlazak,drago mi je da si uživala ☺️ a ovak kak si opisala sam i ja danas izgledala s nećakom i sekom hahaha polakše,teta ne može tak brzo 😂😂 uz to da sam ja do prije 3 tjedna bila ful u pokretu 🙄
    Mladamamica jeeej za krevetić 😁 bas se vidi da se ljeto i termini opasno bliže 😁😁

06. Svibanj 2018. 21:27

Ajme ženske moje..u kojoj sam sad banani😂😂...stavila danas prati jedine t.traperice koje imam,par majica u koje stanem,tajice...točnije sve u kaj stanem a da mogu ići u tome negdje i da nije zimsko...to je još u mašini,mokro..a sad mi veli dragi da idemo sutra dignuti moj nalaz od brisa na streptokok i na burzu...i shvatim da sam stvarno slon i moram obući opet onu haljinicu od neki dan😂😂,užas,moram pod hitno u shoping po par majica ljetnih,haljinicu i koje pamučne kratke hlače...još ću u spavaćici iz bolnice izaći😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.