Ginic ti treba rec kada krece porodiljni , ja sam predala skupa sa doznakama od 4 mj , jer mi od 2.05 kretao porodiljni :D
Meni krece tek sutra a predala sam doznake za komplikacije 🤔
Moja je do sutra na godisnjem onda svakako nebi stigla predati do 5og ovaj mjesec papire za porodiljnj a 5og mi je bilo jos 48 dana pa nebi ni mogla izvuc doznake za porodiljni ...ili??
Nemojte zamjerit ja sam ovako malo blesava al prvi put se s time bavim pa 😑
E da i danas sam puna pitanja ..😂
Koje sve naknade dobijemo za prvo dijete u gradu Zagrebu ?
Jutro curkee😊
Ja sam bas ne mirno spavala mislim da cu popodne ubit oko na sat vremena jer se osjecam kao da nisam uopce spavala al danas mi je malo bolje ona bol u cucici i svuda al necu se puno hvalit da nebi zacoprala 😊
I jedno pitanjce ako sam ja sad predala za komplikacije a imam oko 47 dana do termina sta cu sad s porodiljnim ?? Ocu doznake za njega predati tek iduci mj ili?
Ja sam doznake odnijela za kompl.,a sutra idem gineg.za otvorit porodiljni da mogu predat
Mislim da svagdje isti daju,grad,zupanija i hzzo samo su cifre koliko daju drugacije
Oooo zivote i taj veliki! 🤭 Ena slikaj ga, majke ti da ga bar vidim! Sladoled, jel! 😂
Franova terminuso, neka ga jos! Stisni noge! 😂
Ej staree, nove curke! 🙋🏻♀️ Ajde sad kad postajemo usporenije, javljajte nam se malo cesce u kokosinjac! 😉😊
Rubia shooooping! 😊
BabyBlue prijateljica dobila trudove ili? Nadajmo se da ce bebili ipak izdrzat jos malo kod mame, a ako i ne danas ipak ni u 33.nebi trebalo biti nekih problema!
Javljaj nam!
Mamica sto se robice tice mislim da ono sto je deblje ne vrijedi kupovat malo. Cisto zbog racunice kad ce bit toliki da nosi. Ak mu vestica prispije u 8.mj…
Dap, dobila trudove i otvorila se 3 prsta... pa sad to pokušavaju zaustaviti.. Ali, svejedno su joj dali inekciju da malom pluća ojačaju..
Nije stvarno čudno kaj se to sve pokrenulo pored troje klinaca od 5, 4 i 3 godine, tempo joj je svaki dan bio maratonski...
Samo da bude sve ok.. 🙏
Jutro curkee😊
Ja sam bas ne mirno spavala mislim da cu popodne ubit oko na sat vremena jer se osjecam kao da nisam uopce spavala al danas mi je malo bolje ona bol u cucici i svuda al necu se puno hvalit da nebi zacoprala 😊
I jedno pitanjce ako sam ja sad predala za komplikacije a imam oko 47 dana do termina sta cu sad s porodiljnim ?? Ocu doznake za njega predati tek iduci mj ili?
Ja sam doznake odnijela za kompl.,a sutra idem gineg.za otvorit porodiljni da mogu predat
I kad ces to predat ?
barbara 😙😙😙😙
babyblue trebala si paliti kosilicu oko 7 😉 a za kolegicu drzim fige da zaustave mada lijeoi su to tjedni i sve moze biti u najboljem redu....saljemo joj pozitivne vibre 😙
e aj da i ja sad pitam,nezaposlena sam i zdrsvstveno imam preko dragoga sta ja trebam i gdje da bih dobivala porodiljnu naknadu preko hzzo?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curkee😊
I kad ces to predat ?
Sutra odmah,usput su mi,ali mislim da je proud il neka od cura spominjala da tri dana daju rok,ne znam detalje bas,pa pitaj proud..franova ja ti ne znam,ali i ne zaposlene dobivaju
A jeste se rastipkale jutros,baš dok ja ne pratim jer lutam po kavana😂😂...strpite se i sve odgovore o porodiljnom i komplikacijama će vam dati naša Proudy čim se vrati iz izlaska 😀.
Barbara slikati ću ti velikog prije nego ću ga liznuti😂😂😘. Susjedima vratiti kad budu najljepše spavali😂🤣...nadam se da bude sve ok s prijateljicom u 33tjednu i bebici😍😘..pozdrav novoj članici ljetnica...neznam dalje,i to sam puno popamtila😂...puse svima,odoh ručati 😘😘
Hej svima!
Ajmo ispocetka.
Mladamamica ako ti porodiljni pocinje u 5.mj, nemas kaj zurit s doznakama, tak i tak ti ga isplacuju u 6.mj
Znaci primjer, sad si odnijela doznake za 4.mj, a npr.7.5. ti pocinje porodiljni. Znaci da ces za 5.mj dobit doznaku za komplikacije do 7.5. i drugu za porodiljni od 7.5. i obje doznake zajedno moras predati na hzzo do 5.6. I u 6.mj ti ide isplata. Nadam se da sam dobro objasnila. Nema nikakvog drugog roka.
Ovaj rok od 3 dana koji J@m@ spominje je za nesto drugo bio, nebitno za ovu pricu.
Ja sam bila na komplikacijama do 15.04., a od 16.04 sam na porodiljnom, obje doznake sam predala prosli petak.
Sto se tice naknada koje dobijemo u Zgu za dijete, imas tu jednokratnu naknadu za dijete od grada, koja za prvo dijete iznosi 1800kn, ali dobijes ju u dvije rate, tokom godinu dana. Bitno je da roditelj koji podnosi zahtjev ima prebivaliste u Zgu duze od 5 godina. Meni je zadnji put muz predavao na sebe, jer sam ja imala prebivaliste u Zg tek 3 godine pa nisam imala pravo. Dobijes i od HZZOa jednokratnu pomoc za opremu za novorodjence, oko 2300kn, bez obzira koje je dijete. To sve rijesis kod prijave djeteta, a novce dobijes s prvom porodiljnom naknadom nakon rodjenja djeteta.
Za ovu od grada se papiri nose nekud, ne znam gdje tocno, moram muza pitat.
Odoh sada po Super Kornet pa u penzionersku setnju po Ribnjaku! Ljubim vas svih 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji