Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    07. Svibanj 2018. 09:57

Ena31

J@m@

Jutro cure..ja sam svoje uzela u mulleru,broj koji sad odgovara,u stare ne stanu vise pa se nadam da se nece ispuhat ako cu dojiti☺

Kolko sam ja kod seke vidla,ne ispušu se kad dojiš nego se pretvore u balone ,napušu tak da bude ti možda i mali😂…ja uzela na placu 2 po 30kn i super su😊

To da,zato mislim da ce odgovarati i dalje,nece valjda i ti postat mali🙈

07. Svibanj 2018. 10:15

Jutro!

Evo i mi se naspavali. Nisam jos ni ustala iz kreveta,  zapravo.
    Mali se isto rasteze u busici.
    Ena uzuvaj kod mame,  malo se odmiri i opusti,  bit ce bolje. Priprema se tijelo i maternica. 😘
    Sto se tice grudnjaka za dojenje,  ja sam si kupila 2 za sad. Jedan u trenutnoj velicini i jedan broj veci. Nekako po sjecanju od zadnji put,  u startu mi je trebao malo veci dok se nije izregulirala ponuda i potraznja,  a poslije malko manji.
    A spavacice sam ja kupila na borongaju na placu,  za sitne pare,  a nisu gadne ko ove po ducanima. Sve su mi na kopcanje,  jer je prakticno. Meni je to samo za bolnicu jer doma ja to nis ne nosim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    07. Svibanj 2018. 10:27

Dobar dan klokanice😘
    Evo da se malo javim, nisam dugo a redovno vas citam. 
    Drago mi je da ste sve dobro i da je sve u redu sa bebacima. 🤗 Sto sam vidjela na slikama, prekrasne ste vi i vase buse 😍 Moja curka i ja smo dobro. Malo odmaramo, malo radimo, malo uzivamo. Ovaj tjedan imamo dejt i jeeedva cekam. 😍 
    A bome, jos malo pa smo i mi na redu za real date 😨 Jeste spremne? 
    Curke koje imaju preglede, sretno i da se vratite sa lijepim vijestima. Citamo se 😚💗

💗Baby E💗

franovamamita
    07. Svibanj 2018. 10:32

jutro cure
    vidim sve ste nesto aktivne danas ja tek ustajem,trema me pere ajme...u 13:30 sam narucena...
    sto se tice grudnjaka kupila na trznici...po 30kn a spavacice u pepco 30kn i 50kn...danas nakon pregleda idem do dma kupiti sto mi jos fali...ulosci,gacice,blaznice...malom pelene i tak to....
    netko je spomenio da mu je spusten stomak i ja imam taj osjecaj i bas ko sto ivy  kaze  gore mi sve slobodno 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Svibanj 2018. 11:15

Dobrodošle nove cure.. 
    Evo da se nadovežem na jučer... uglavnom, sve je super sa kolegicom, uspjeli su zaustaviti trudove i od jučer je na tokolizi... 
    Što se tiče grudnjaka.. meni je mm kupio u H&M-u.. 😂😂😂 kaže, tražio sam nekaj sexy..al sam i ovo vidio pa sam usput uzeo.. umrla sam skoro od smijeha 🤣🤣

Tinchyca
    07. Svibanj 2018. 11:16

Ja nisam zasad ni imala pritisak na gornji dio. Meni je konstantno pritisak na sredini trbuha i dolje  na mjehur. Tako da ne znam kak će tek biti kad se trbuh krene "spuštati"  
    Franova sretno  na pregledu 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

07. Svibanj 2018. 11:28

Franova sretno na pregledu!
    Moj trbuh,  i beba,  su spusteni od 28tt,  ali ne mogu rec da mi je gornji dio prazan,  tocno znam gdje su mu ledja,  gdje je guza,  a i nogama me gore lupa. S druge strane stuca skroz dolje u stidnoj kosti. 😁
    Meni je pregled u petak,  tad cu znati i kakav mi je bris na streptokok. Bas me zanima hoce li me slat na jos koji uzv prije poroda ili je to to. U petak smo i na ctgu prvi put.
    I nadam se da sam vratila one 2 kile,  kaj sam zadnji put bila izgubila. Trudim se 🤣🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Svibanj 2018. 11:36
    Samo za mene,dostava u krevet,još vruće školjkice😍😍😋😋
    Samo za mene,dostava u krevet,još vruće školjkice😍😍😋😋

cure sretno na pregledima ,javite se s lijepim vijestima😍..Franovamamita bit će sve ok🤗🤗😍😘,Proudy😍🤗😘🤗.
    Bejb ljepo da si nas se sjetila,super da ste dobro😘.
    Babyblue hvala Bogu da je s kolegicom i bebicom sve dobro ,nek pričeka barem još 4 tjedna😘.
    Sretno i curkama koje idu poharati trgovine,placeve i dm ove😂.
    Moj Mihael je odlučio malo uplašiti mamicu al ipak se umirio i odlučio još ostati 😀😍🤗😘,ne boli više😀.

Tinchyca
    07. Svibanj 2018. 11:55

Ena izludjet će me ove školjkice 🤩 obožavam te suhe kolače kiflice, školjkice, orahe.
    I mi smo ustanovili na zadnjem pregledu da se okrenuo glavicom prema dole. Do sad je bio poprek. Samo neka tako i ostane do kraja.
    Proud kolko se čeka nalaz za streptokok?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

07. Svibanj 2018. 11:56

Malo sam ih srezala,  jer ih ne mogu staviti cijele,  a ne mogu izdrzati da vam ne pokazem 😁 bar malo,  pa vam evo samo busa 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.