Jutro cure..ja sam svoje uzela u mulleru,broj koji sad odgovara,u stare ne stanu vise pa se nadam da se nece ispuhat ako cu dojiti☺
Kolko sam ja kod seke vidla,ne ispušu se kad dojiš nego se pretvore u balone ,napušu tak da bude ti možda i mali😂…ja uzela na placu 2 po 30kn i super su😊
To da,zato mislim da ce odgovarati i dalje,nece valjda i ti postat mali🙈
Jutro!
Evo i mi se naspavali. Nisam jos ni ustala iz kreveta, zapravo.
Mali se isto rasteze u busici.
Ena uzuvaj kod mame, malo se odmiri i opusti, bit ce bolje. Priprema se tijelo i maternica. 😘
Sto se tice grudnjaka za dojenje, ja sam si kupila 2 za sad. Jedan u trenutnoj velicini i jedan broj veci. Nekako po sjecanju od zadnji put, u startu mi je trebao malo veci dok se nije izregulirala ponuda i potraznja, a poslije malko manji.
A spavacice sam ja kupila na borongaju na placu, za sitne pare, a nisu gadne ko ove po ducanima. Sve su mi na kopcanje, jer je prakticno. Meni je to samo za bolnicu jer doma ja to nis ne nosim.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobar dan klokanice😘
Evo da se malo javim, nisam dugo a redovno vas citam.
Drago mi je da ste sve dobro i da je sve u redu sa bebacima. 🤗 Sto sam vidjela na slikama, prekrasne ste vi i vase buse 😍 Moja curka i ja smo dobro. Malo odmaramo, malo radimo, malo uzivamo. Ovaj tjedan imamo dejt i jeeedva cekam. 😍
A bome, jos malo pa smo i mi na redu za real date 😨 Jeste spremne?
Curke koje imaju preglede, sretno i da se vratite sa lijepim vijestima. Citamo se 😚💗
💗Baby E💗
jutro cure
vidim sve ste nesto aktivne danas ja tek ustajem,trema me pere ajme...u 13:30 sam narucena...
sto se tice grudnjaka kupila na trznici...po 30kn a spavacice u pepco 30kn i 50kn...danas nakon pregleda idem do dma kupiti sto mi jos fali...ulosci,gacice,blaznice...malom pelene i tak to....
netko je spomenio da mu je spusten stomak i ja imam taj osjecaj i bas ko sto ivy kaze gore mi sve slobodno
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobrodošle nove cure..
Evo da se nadovežem na jučer... uglavnom, sve je super sa kolegicom, uspjeli su zaustaviti trudove i od jučer je na tokolizi...
Što se tiče grudnjaka.. meni je mm kupio u H&M-u.. 😂😂😂 kaže, tražio sam nekaj sexy..al sam i ovo vidio pa sam usput uzeo.. umrla sam skoro od smijeha 🤣🤣
Ja nisam zasad ni imala pritisak na gornji dio. Meni je konstantno pritisak na sredini trbuha i dolje na mjehur. Tako da ne znam kak će tek biti kad se trbuh krene "spuštati"
Franova sretno na pregledu 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Franova sretno na pregledu!
Moj trbuh, i beba, su spusteni od 28tt, ali ne mogu rec da mi je gornji dio prazan, tocno znam gdje su mu ledja, gdje je guza, a i nogama me gore lupa. S druge strane stuca skroz dolje u stidnoj kosti. 😁
Meni je pregled u petak, tad cu znati i kakav mi je bris na streptokok. Bas me zanima hoce li me slat na jos koji uzv prije poroda ili je to to. U petak smo i na ctgu prvi put.
I nadam se da sam vratila one 2 kile, kaj sam zadnji put bila izgubila. Trudim se 🤣🤣🤣🤣
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cure sretno na pregledima ,javite se s lijepim vijestima😍..Franovamamita bit će sve ok🤗🤗😍😘,Proudy😍🤗😘🤗.
Bejb ljepo da si nas se sjetila,super da ste dobro😘.
Babyblue hvala Bogu da je s kolegicom i bebicom sve dobro ,nek pričeka barem još 4 tjedna😘.
Sretno i curkama koje idu poharati trgovine,placeve i dm ove😂.
Moj Mihael je odlučio malo uplašiti mamicu al ipak se umirio i odlučio još ostati 😀😍🤗😘,ne boli više😀.
Ena izludjet će me ove školjkice 🤩 obožavam te suhe kolače kiflice, školjkice, orahe.
I mi smo ustanovili na zadnjem pregledu da se okrenuo glavicom prema dole. Do sad je bio poprek. Samo neka tako i ostane do kraja.
Proud kolko se čeka nalaz za streptokok?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Malo sam ih srezala, jer ih ne mogu staviti cijele, a ne mogu izdrzati da vam ne pokazem 😁 bar malo, pa vam evo samo busa 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji