Jutro klokanice!
Nove mamice dobrodošle ❤️
Sretno svima na pregledima i pretragama danas 😉
Naspavala se opet nisam,probudila se nakon sat i pol sna i nikako ne zaspati opet..kaj se tiče robe od prije,još uvijek nosim stare tajice,trenirke,majice..trapke nisam isprobavala stare već duže vrijeme,moguće da su mi naknap..sad je glavni problem da mi se majice povlače gore po trbuhu pa dio njih vise ne mogu nositi 🙈 kad smo već kod shoppinga,ja još trebam po grudnjak za dojenje..kako ste vi birale veličinu?broj veće ili?

Za grudnjak cu cekati zadnji mjesec da vidim kakvo ce biti stanje ili poslati MMa u Muller kad krene show. Zasad nosim grudnjake iz svoje 'debele' faze.

27.6. 💙
Jutro cure..ja sam svoje uzela u mulleru,broj koji sad odgovara,u stare ne stanu vise pa se nadam da se nece ispuhat ako cu dojiti☺
Jutro cure..ja sam svoje uzela u mulleru,broj koji sad odgovara,u stare ne stanu vise pa se nadam da se nece ispuhat ako cu dojiti☺
Kolko sam ja kod seke vidla,ne ispušu se kad dojiš nego se pretvore u balone ,napušu tak da bude ti možda i mali😂...ja uzela na placu 2 po 30kn i super su😊
Kolko sam ja kod seke vidla,ne ispušu se kad dojiš nego se pretvore u balone ,napušu tak da bude ti možda i mali😂…ja uzela na placu 2 po 30kn i super su😊
To da,zato mislim da ce odgovarati i dalje,nece valjda i ti postat mali🙈
Jutro!
Evo i mi se naspavali. Nisam jos ni ustala iz kreveta, zapravo.
Mali se isto rasteze u busici.
Ena uzuvaj kod mame, malo se odmiri i opusti, bit ce bolje. Priprema se tijelo i maternica. 😘
Sto se tice grudnjaka za dojenje, ja sam si kupila 2 za sad. Jedan u trenutnoj velicini i jedan broj veci. Nekako po sjecanju od zadnji put, u startu mi je trebao malo veci dok se nije izregulirala ponuda i potraznja, a poslije malko manji.
A spavacice sam ja kupila na borongaju na placu, za sitne pare, a nisu gadne ko ove po ducanima. Sve su mi na kopcanje, jer je prakticno. Meni je to samo za bolnicu jer doma ja to nis ne nosim.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobar dan klokanice😘
Evo da se malo javim, nisam dugo a redovno vas citam.
Drago mi je da ste sve dobro i da je sve u redu sa bebacima. 🤗 Sto sam vidjela na slikama, prekrasne ste vi i vase buse 😍 Moja curka i ja smo dobro. Malo odmaramo, malo radimo, malo uzivamo. Ovaj tjedan imamo dejt i jeeedva cekam. 😍
A bome, jos malo pa smo i mi na redu za real date 😨 Jeste spremne?
Curke koje imaju preglede, sretno i da se vratite sa lijepim vijestima. Citamo se 😚💗

💗Baby E💗
jutro cure
vidim sve ste nesto aktivne danas ja tek ustajem,trema me pere ajme...u 13:30 sam narucena...
sto se tice grudnjaka kupila na trznici...po 30kn a spavacice u pepco 30kn i 50kn...danas nakon pregleda idem do dma kupiti sto mi jos fali...ulosci,gacice,blaznice...malom pelene i tak to....
netko je spomenio da mu je spusten stomak i ja imam taj osjecaj i bas ko sto ivy kaze gore mi sve slobodno

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobrodošle nove cure..
Evo da se nadovežem na jučer... uglavnom, sve je super sa kolegicom, uspjeli su zaustaviti trudove i od jučer je na tokolizi...
Što se tiče grudnjaka.. meni je mm kupio u H&M-u.. 😂😂😂 kaže, tražio sam nekaj sexy..al sam i ovo vidio pa sam usput uzeo.. umrla sam skoro od smijeha 🤣🤣
Ja nisam zasad ni imala pritisak na gornji dio. Meni je konstantno pritisak na sredini trbuha i dolje na mjehur. Tako da ne znam kak će tek biti kad se trbuh krene "spuštati"
Franova sretno na pregledu 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji