Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    06. Svibanj 2018. 09:36

Jel postoji kakav trik da provjerimo same dal smo otvorene ? 😱😑🙈 znam glupa sam ahahah al to sam sanjala pa si razmisljam :D imala sam okrsaj s muzem i sama otisla usisat jer mi je pun k njega i njegovog dede . Uzasno mi je dan poceo !!

06. Svibanj 2018. 09:47

franovamamita

jutro cure
    sad oci otvorila….sanjala da sam rodila i u pm toliko me strah ajme 😯😯

Ne se bojati draga😘😘😘🤗🤗🤗,i ja neku noć rodila i to doma kod mame,u WC u🤣

franovamamita
    06. Svibanj 2018. 09:50

boki ne postoji koliko ja znam ali daj stvarno ti se isto jako opterecujes i to je tesko(znam po sebi)...a otvoriti od jednog usisavanja se neces sigurno...a ove sto te nerviraju posalji znas gdje i skuhaj si kavu lezi na lezaljku opusti se i cao 😙
    ena 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    06. Svibanj 2018. 09:52

kiwi dobro nam dosla 😙😙
    mlady prekrasni ste mi 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Rubia
    06. Svibanj 2018. 09:58

Jutro cure... nisam vam dugo pisala ali pratim 😇
    Kod mene pripreme sobe i za koji dan mi postavljaju plakare tako da mogu u veliki shopping i spremanje svega potrebnog...
    Ena divan je krevetic i da znas da sam isti gledala samo sa ravnim stranicama 💙 
    Bas me veseli kad vidim kako vam je malo ostalo.
    Sve ste divne 💙

06. Svibanj 2018. 10:49

Dobro jutro drage moje... da vam se i mi javimo... Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate u vikendu..
    Meni je danas onak..bljak.. Em što imam susjede koji su do pol 4 jutros imali predstavu sa cugom i cajkama... i sad zbog toga razmišljam kak bi bilo dobro malo pokositi dvorište bez obzira kaj smo kosili prije 2 dana 🤔😡
    Em što je moja draga prijateljica u 33.tt završila na hitnoj..izgleda da joj mali želi ranije van.. 
    Ovo će biti jakoooo dug dan...

Mladamamica1911
    06. Svibanj 2018. 10:52

Jutro curkee😊
    Ja sam bas ne mirno spavala mislim da cu popodne ubit oko na sat vremena jer se osjecam kao da nisam uopce spavala al danas mi je malo bolje ona bol u cucici i svuda al necu se puno hvalit da nebi zacoprala 😊
    I jedno pitanjce ako sam ja sad predala za komplikacije a imam oko 47 dana do termina sta cu sad s porodiljnim ?? Ocu doznake za njega predati tek iduci mj ili? 

bojana27
    06. Svibanj 2018. 10:55

Ginic ti treba rec kada krece porodiljni , ja sam predala skupa sa doznakama od 4 mj , jer mi od 2.05 kretao porodiljni :D 

nivami
    06. Svibanj 2018. 10:58

Jutro 
    Nakon kise danas sunce nadam se popodne nekakvoj setnji i kavi 
    Za dorucak je bila čokoladna krafna i jogurt, a za rucak je juha i rostilj kod svekrve
    Zelim vam svima lijepu i sunčanu nedilju 

baarbaraa29
    06. Svibanj 2018. 11:00

Oooo zivote i taj veliki! 🤭 Ena slikaj ga, majke ti da ga bar vidim! Sladoled, jel! 😂
    Franova terminuso, neka ga jos! Stisni noge! 😂
    Ej staree, nove curke! 🙋🏻‍♀️ Ajde sad kad postajemo usporenije, javljajte nam se malo cesce u kokosinjac! 😉😊
    Rubia shooooping! 😊
    BabyBlue prijateljica dobila trudove ili? Nadajmo se da ce bebili ipak izdrzat jos malo kod mame, a ako i ne danas ipak ni u 33.nebi trebalo biti nekih problema!
    Javljaj nam!
    Mamica sto se robice tice mislim da ono sto je deblje ne vrijedi kupovat malo. Cisto zbog racunice kad ce bit toliki da nosi. Ak mu vestica prispije u 8.mj...

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.