Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    06. Svibanj 2018. 08:45

jutro cure
    sad oci otvorila....sanjala da sam rodila i u pm toliko me strah ajme 😯😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Kiwi
    06. Svibanj 2018. 08:55

Pozdrav svima! Moj je termin 14.7. Trece dijete, curica. Mislim da cu odabrati Sv Duh za porod. 

Marijaa30
    06. Svibanj 2018. 08:57

Dobro da vas nisam citala jucer jer bi bila gladna 😋😋😋😋
    A bas sam pripazila jucer. Planiram I danas, al ovisi kaj bu mama skuhala i spekla. A onaj super kornet sam malo odgodila 😋😁
    Uzivajte danas 😃

26.8. Ivan 💙💙

06. Svibanj 2018. 09:31

Jutro curke. Mi na kavicu😁...a poslje kavice po kornet😍😍...ugodnu nedjelju vam svima 😍😍😍😍

bojana27
    06. Svibanj 2018. 09:36

Jel postoji kakav trik da provjerimo same dal smo otvorene ? 😱😑🙈 znam glupa sam ahahah al to sam sanjala pa si razmisljam :D imala sam okrsaj s muzem i sama otisla usisat jer mi je pun k njega i njegovog dede . Uzasno mi je dan poceo !!

06. Svibanj 2018. 09:47

franovamamita

jutro cure
    sad oci otvorila….sanjala da sam rodila i u pm toliko me strah ajme 😯😯

Ne se bojati draga😘😘😘🤗🤗🤗,i ja neku noć rodila i to doma kod mame,u WC u🤣

franovamamita
    06. Svibanj 2018. 09:50

boki ne postoji koliko ja znam ali daj stvarno ti se isto jako opterecujes i to je tesko(znam po sebi)...a otvoriti od jednog usisavanja se neces sigurno...a ove sto te nerviraju posalji znas gdje i skuhaj si kavu lezi na lezaljku opusti se i cao 😙
    ena 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    06. Svibanj 2018. 09:52

kiwi dobro nam dosla 😙😙
    mlady prekrasni ste mi 😙

Rubia
    06. Svibanj 2018. 09:58

Jutro cure... nisam vam dugo pisala ali pratim 😇
    Kod mene pripreme sobe i za koji dan mi postavljaju plakare tako da mogu u veliki shopping i spremanje svega potrebnog...
    Ena divan je krevetic i da znas da sam isti gledala samo sa ravnim stranicama 💙 
    Bas me veseli kad vidim kako vam je malo ostalo.
    Sve ste divne 💙

06. Svibanj 2018. 10:49

Dobro jutro drage moje... da vam se i mi javimo... Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate u vikendu..
    Meni je danas onak..bljak.. Em što imam susjede koji su do pol 4 jutros imali predstavu sa cugom i cajkama... i sad zbog toga razmišljam kak bi bilo dobro malo pokositi dvorište bez obzira kaj smo kosili prije 2 dana 🤔😡
    Em što je moja draga prijateljica u 33.tt završila na hitnoj..izgleda da joj mali želi ranije van.. 
    Ovo će biti jakoooo dug dan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI