jutro cure
sad oci otvorila....sanjala da sam rodila i u pm toliko me strah ajme 😯😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav svima! Moj je termin 14.7. Trece dijete, curica. Mislim da cu odabrati Sv Duh za porod.
Dobro da vas nisam citala jucer jer bi bila gladna 😋😋😋😋
A bas sam pripazila jucer. Planiram I danas, al ovisi kaj bu mama skuhala i spekla. A onaj super kornet sam malo odgodila 😋😁
Uzivajte danas 😃

26.8. Ivan 💙💙
Jutro curke. Mi na kavicu😁...a poslje kavice po kornet😍😍...ugodnu nedjelju vam svima 😍😍😍😍
Jel postoji kakav trik da provjerimo same dal smo otvorene ? 😱😑🙈 znam glupa sam ahahah al to sam sanjala pa si razmisljam :D imala sam okrsaj s muzem i sama otisla usisat jer mi je pun k njega i njegovog dede . Uzasno mi je dan poceo !!

jutro cure
sad oci otvorila….sanjala da sam rodila i u pm toliko me strah ajme 😯😯
Ne se bojati draga😘😘😘🤗🤗🤗,i ja neku noć rodila i to doma kod mame,u WC u🤣
boki ne postoji koliko ja znam ali daj stvarno ti se isto jako opterecujes i to je tesko(znam po sebi)...a otvoriti od jednog usisavanja se neces sigurno...a ove sto te nerviraju posalji znas gdje i skuhaj si kavu lezi na lezaljku opusti se i cao 😙
ena 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
kiwi dobro nam dosla 😙😙
mlady prekrasni ste mi 😙

Jutro cure... nisam vam dugo pisala ali pratim 😇
Kod mene pripreme sobe i za koji dan mi postavljaju plakare tako da mogu u veliki shopping i spremanje svega potrebnog...
Ena divan je krevetic i da znas da sam isti gledala samo sa ravnim stranicama 💙
Bas me veseli kad vidim kako vam je malo ostalo.
Sve ste divne 💙

Dobro jutro drage moje... da vam se i mi javimo... Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate u vikendu..
Meni je danas onak..bljak.. Em što imam susjede koji su do pol 4 jutros imali predstavu sa cugom i cajkama... i sad zbog toga razmišljam kak bi bilo dobro malo pokositi dvorište bez obzira kaj smo kosili prije 2 dana 🤔😡
Em što je moja draga prijateljica u 33.tt završila na hitnoj..izgleda da joj mali želi ranije van..
Ovo će biti jakoooo dug dan...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji