Pozdrav nove mamice!
Ja stanem u sve svoje, evo neki dan sam za fotkanje cak obukla svoje klasicne trapke, bez bada, ne mogu ih zakopcat od trbuha, al mogu obuci.
Ivy, tocno me puca gnjezdjenje, taman si sve stignem ipak sama, da ne moram placat nekog. 😁
Ja vam kazem idem Proudy jos do termina. 😘
Ena nisi slon, samo si trudnica u visokom stupnju trudnoce.
Ja danas svom muzu objasnjavam da cu mu spakirat sve za bebu za obuci u vreciu i stavit u AS, a u drugu vrecicu sve za mene za obuci, sve to nek uzme i donese kad ide po nas, s tim da mi mora ubacit i tenisice. Veli on daj me nemoj, zaboravit cu 😂😂😂😂😂. Jednu stvar treba dodat i zaboravit ce! 😂😂😂
Mislim da cu u paucama doma iz rodilista. 🤣🤣🤣
Toliko od mene za danas.
Pogledala finale BBa sad mogu ic spavat!
Puse 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, evo da se javim iz labosa, danas kks i ogtt. Izbrojala sam 67 ljudi, od toga 5 nisu penzici, jedno dijete i 3 trudnice

Hej zenske! Sretno svima na pretragama/pregledima danas!
Dobrodosle nove trudnice!
Ja sam jako nestrpljiva, iduci uzv na Merkuru 16.5., a pregled kod mog dr 17.5., ne mogu docekati, imam osjecaj da mi se trbuh spustio kao pred porod pa me malo trta.

Kristina dobro došli! Kaj nosite? Koja je beba?
Mandarina nadam se da trudnice uzimaju prije reda.
Mamica brzo će taj pregled. Ako te tješi moj je jako nisko cijelo vrijeme. Baš sam mužu ječer pričala da mi je od pupka na gpre sve slobodno i da me tu ništa ne lupa.
Mi spavali ok. Ja mislim danas do dma vidjeti kaj mi sve treba za mene ali i za bebu 😊😱

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Glukozu sam srknula u gucu, bila je hladna pa je islo. Nisu imali limun, ali je zato moj ostao doma😂

Jutro :)
dobrodošle nove mamice... ajde malo više podataka, znate li spol, težinu :D :P
Mladamamica, lijepi krevetić isto, a i jastučić :)
Ena, ja se tješim da budem trudnica po ljeti i da ću si kupiti haljinice i japanke, nebum se trebala mučiti kaj da si obučem. a i ionak će biti vruće, pretpostavljam, pakleno vruće pa će mi to biti jedini izbor.
i tako je prošlo mojih 17 dana mirovanja, sutra pregled. nejdem van iz ambulante tak dugo dok mi doktorica točno ne veli kaj smijem raditi. treba mi novi mobitel, htela bi otići za kolica pogledati, trebaju mi veći grudnjaci... brdo stvari! :P

26.8. Ivan 💙💙
I ja stanem u jos vecinu robe otprije, jedino su mi trapke neudobne i trebala bi gumicu a obicne tajice mi idu prek trbuha pa zulja lastika. Sve majice i haljine nosim i dalje.
Bas se spremam za Zavod za transfuzijskum nadam se zadnji test na antitijela. Dosta mi je vise odlazaka tamo.

27.6. 💙
Jutro klokanice!
Dobrodošle nove mame! 😊👍
Ja sam ko Ena skužila da imam 2-3 haljinice i par trudničkih tajica u koje stanem i da sam uvijek u istome 😆 Morat ću u shopping po koju haljinicu koju i poslije mogu nosit i po spavaćice za bolnicu. Jedna klokanica našla spavaćice na borongaju po 60 kn pa se namjeravam tam zaletit ovaj tjedan. Mužu je gotov godišnji pa od danas opet radi.. Meni već sad dosadno 🙄

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro drage moje😘...evo ja riješila burzu,muž me ostavio kod mamice i otišao radit...putem do burze sam imala bolove nisko dole ko nikad do sad,već sam mislila da je to to,boli pa stane,par minuta ništa pa opet😫...al izgleda da nije,sad sam legla pa je bolje🙂,očito jaako bolne kontrakcije samo ili probava(al nemoram na WC🤔). Sretno svima na pregledima i oggt😘
Ja sam nasla spavacice u Devicu. Imaju neki model koji kad se makne masna odmah bace cice na izvolte. Te su 60 kn. I kupila sam dvije 'haljinice' tj. za mene spavacice na snizenju za 15 kn. Isplati se bacit oko.
Nisam uzimala ove na gumbe jer ne voli kopcanja, a ove samo skinem naramenicu i pici brale.

27.6. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji