Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    07. Svibanj 2018. 08:27

Glukozu sam srknula u gucu, bila je hladna pa je islo. Nisu imali limun, ali je zato moj ostao doma😂

Marijaa30
    07. Svibanj 2018. 08:28

Jutro :)
    dobrodošle nove mamice... ajde malo više podataka, znate li spol, težinu :D :P
    Mladamamica, lijepi krevetić isto, a i jastučić :)
    Ena, ja se tješim da budem trudnica po ljeti i da ću si kupiti haljinice i japanke, nebum se trebala mučiti kaj da si obučem. a i ionak će biti vruće, pretpostavljam, pakleno vruće pa će mi to biti jedini izbor.
    i tako je prošlo mojih 17 dana mirovanja, sutra pregled. nejdem van iz ambulante tak dugo dok mi doktorica točno ne veli kaj smijem raditi. treba mi novi mobitel, htela bi otići za kolica pogledati, trebaju mi veći grudnjaci... brdo  stvari! :P

26.8. Ivan 💙💙

HappySeal
    07. Svibanj 2018. 08:34

I ja stanem u jos vecinu robe otprije, jedino su mi trapke neudobne i trebala bi gumicu a obicne tajice mi idu prek trbuha pa zulja lastika. Sve majice i haljine nosim i dalje. 

Bas se spremam za Zavod za transfuzijskum nadam se zadnji test na antitijela. Dosta mi je vise odlazaka tamo. 

27.6. 💙

Tinchyca
    07. Svibanj 2018. 08:38

Jutro klokanice!
    Dobrodošle nove mame! 😊👍
    Ja sam ko Ena skužila da imam 2-3 haljinice i par trudničkih tajica u koje stanem i da sam uvijek u istome 😆 Morat ću u shopping po koju haljinicu koju i poslije mogu nosit i po spavaćice za bolnicu. Jedna klokanica našla spavaćice na borongaju po 60 kn pa se namjeravam tam zaletit ovaj tjedan. Mužu je gotov godišnji pa od danas opet radi.. Meni već sad dosadno 🙄

💙30.06.2018 💙 Noa💙

07. Svibanj 2018. 08:48

Jutro drage moje😘...evo ja riješila burzu,muž me ostavio kod mamice i otišao radit...putem do burze sam imala bolove nisko dole ko nikad do sad,već sam mislila da je to to,boli pa stane,par minuta ništa pa opet😫...al izgleda da nije,sad sam legla pa je bolje🙂,očito jaako bolne kontrakcije samo ili probava(al nemoram na WC🤔). Sretno svima na pregledima i oggt😘

HappySeal
    07. Svibanj 2018. 09:25

Ja sam nasla spavacice u Devicu. Imaju neki model koji kad se makne masna odmah bace cice na izvolte. Te su 60 kn. I kupila sam dvije 'haljinice' tj. za mene spavacice na snizenju za 15 kn. Isplati se bacit oko. 

Nisam uzimala ove na gumbe jer ne voli kopcanja, a ove samo skinem naramenicu i pici brale.

27.6. 💙

pharmamma
    07. Svibanj 2018. 09:33

Jutro klokanice!
    Nove mamice dobrodošle ❤️
    Sretno svima na pregledima i pretragama danas 😉
    Naspavala se opet nisam,probudila se nakon sat i pol sna i nikako ne zaspati opet..kaj se tiče robe od prije,još uvijek nosim stare tajice,trenirke,majice..trapke nisam isprobavala stare već duže vrijeme,moguće da su mi naknap..sad je glavni problem da mi se majice povlače gore po trbuhu pa dio njih vise ne mogu nositi 🙈 kad smo već kod shoppinga,ja još trebam po grudnjak za dojenje..kako ste vi birale veličinu?broj veće ili?

HappySeal
    07. Svibanj 2018. 09:40

Za grudnjak cu cekati zadnji mjesec da vidim kakvo ce biti stanje ili poslati MMa u Muller kad krene show. Zasad nosim grudnjake iz svoje 'debele' faze.

27.6. 💙

Mya
    07. Svibanj 2018. 09:43

Jutro cure..ja sam svoje uzela u mulleru,broj koji sad odgovara,u stare ne stanu vise pa se nadam da se nece ispuhat ako cu dojiti☺

07. Svibanj 2018. 09:47

J@m@

Jutro cure..ja sam svoje uzela u mulleru,broj koji sad odgovara,u stare ne stanu vise pa se nadam da se nece ispuhat ako cu dojiti☺

Kolko sam ja kod seke vidla,ne ispušu se kad dojiš nego se pretvore u balone ,napušu tak da bude ti možda i mali😂...ja uzela na placu 2 po 30kn i super su😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.