Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    29. Travanj 2018. 18:45

cucofriz ne spominjite kad je prije tj dana proletilo od sredivanja ahahahahaha moram ju opet srediti do pregleda 07.05.a i noge su vec koma pa jbteeeeee 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Travanj 2018. 18:47

Spakirala sam se uh uh

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Travanj 2018. 18:55

ProudMomy

Spakirala sam se uh uh

Bravo😁😁,sad polako čekanje🙂...al nek se Aleks još malo grije u bušici🤗😘

29. Travanj 2018. 18:56

franovamamita

cucofriz ne spominjite kad je prije tj dana proletilo od sredivanja ahahahahaha moram ju opet srediti do pregleda 07.05.a i noge su vec koma pa jbteeeeee 😂😂😂😂😂

Uf..a na kaj negdi moje noge i ona liče nakon 2 tjedna😂😂😂

Tinchyca
    29. Travanj 2018. 18:57

Ivy prekrasna si! 
    Nivami Sretna godišnjica! 🥂😊
    Danas ponovili jučerašnji roštilj i proslavu ovaj put sa familijom. Šogica napravila oreo cheescake.. U ova 2 dana mi ne gine +3kg. Morat ću ovaj tjedan povrće na pari jesti. Ja idem u srijedu u sunce pa me isto čekaju pripreme 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    29. Travanj 2018. 19:14

Nivami sretna godišnjica 😊
    Proud super za opeglanu robu,nagradu i spremljenu torbu 😁😁 mislim da ću i ja svoju bar djelomičnu spakirati ovaj tj da me ne bi oni nakon kontrole opet ostavili na prisilnom odmoru u bolnici 😂 bolje da to ne ostavljam dragom,mislim da bi prije ja odležala,rodila i vratila se doma nego se on snašao 😂😂😂
    Danas je bas bilo pakleno vruće,isli na ručak i pokazivalo nam 32 u autu 😱 ljudi već hodaju u kratkim hlačama i japankama 😁😁 i taman je za sladoled,pretvorit ću se u njega koliko sam ga već pojela 🙈
    Sretno svima s mukama po cucofrizu..ja imala pripreme za bris za petak,a krajem tjedna mi opet kontrola..sva sreća da još nekako mogu dosegnuti 😂😂

franovamamita
    29. Travanj 2018. 19:48

Ena31

franovamamita

Uf..a na kaj negdi moje noge i ona liče nakon 2 tjedna😂😂😂

ahahahaahahahahah tepih ahahahaahhaahah 

pharma ja inace nisam bas ljubitelj sladoleda a sad me vec mj dana drzi mogu ga jesti kad god danas pojela tri kugle i evo mogla bih sad vec nakon vecere ponoviti😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    29. Travanj 2018. 19:49

tinchy jesi me nasmijala s ovim povrcem na pari ahhaahahahah a i ovaj oreo zvuci mljaaaaaac 😂😂😂

ivymicek
    29. Travanj 2018. 19:52

Proud bravo za torbu i nagradu i mamu koja je sve opeglala...
    Muke po čučofrizu dakle oplakah!
    Tincyca neka si ti uživala, ma to nisu kile to je voda prevruće je da se išta primi sve se otopi 😂.
    Ljubim vas i idem spavati jer jedva gledam. #prestara sam za fešte i tulume. 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    29. Travanj 2018. 20:09

Evo i nas troje od jucer, necakinja imala prvu pricest 😊 trbuh mi bio do zuba koliko smo se najeli rucka i kolaca pojeli 😆 toliko je vruce bilo da nisam ni natikace mogla normalno obuci kako su mi noge natekle.
    Proudy super za opeglan ves, za nagradu i spremnu torbu 👌
    Tinchyca sretan rođendan sa malim zakasnjenjem, torta je odlicno izgledala 😍
    Nivami sretna godisnjica 😘
    Joj ja isto ovih dana mogu pojesti puno sladoleda njami.
    Mladamamica i meni je jucer ujutro potkosulja u kojoj spavam bila sva mokra na lijevoj dojci. Inace mi budu male flekice kako po noci curi, al preksinoc je curilo ko iz kabla. Valjda je to normalno. 
    Zelim vam ugodnu vecer 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.