proud bitno da je opeglano a lako si ti slozis kak hoces 😉 i super za poklon paket ☺
meni se sladoled jeo nenormalno pa sam sjela u auto i otisla s klincem na slambos..sad opet lezim malo...nekak mi se spava...vani je bas vruce 30 stupnjeva je a navlace se neki oblaci i bit ce kise...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
A rekli su za danas i sutra da bi moglo biti kise.
I da, fakat je vruce, uzasno!
Mi smo porucali, juhicu, piletinu i mlince. Popila sam si 2 gutljaja pive, zivota ti kao da sam bar litru popila.
Sad tucem po maslinama, ako mi nesto pase u ovoj trudnoci to su masline, stucem teglu za pol cuke 😁.
Franova a ni slatkac ne zvuci lose, to cu decke napepenalit da mi donesu kad se probude.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke moje!
Evo meni mamita otisla.
Odradila je bome dobrih 6 sati za peglom, sve bebino i nase ispeglala. Vidim ja da bi si ja to drugacije, al jbg ne smijem se buniti.
Malo cu si ja to po svom presloziti kad budem slagala u ormar i to je to, al to cu si u srijedu, kad sam sama. Sad sam samo skolonila u ormar, nisam si nista sortirala i odvajala.
Vidi se da vikend, bas je tiho ovdje. Meni decki spavaju, ja uzivam i odmaram u miru i tisini.
Dobila sam poklon paket Saponie, na nekoj nagradnjaci i bas mi je ti uljepsalo dan, jedva cekam da mi dodje.
Puse saljem svima 😘😘😘😘
Super da je mama sredila veš i čestitke na poklon paketu😀😍🤗..je,tiho je tu vikendom...svi su negdje vani,na roštilju ili u šetnji...ja nisam😂😂,pred Tv sam i tamnim čokoladu,psihičke pripreme za tuširanje navečer i čučofrizuru🤣🤣,sutra u 10 dejt😍😍😍😍
Joj suosjecam s mukom po cucofrizu, ja sam sad malo mirna, opet 10. moram priredit cucu za 11. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cucofriz ne spominjite kad je prije tj dana proletilo od sredivanja ahahahahaha moram ju opet srediti do pregleda 07.05.a i noge su vec koma pa jbteeeeee 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Spakirala sam se uh uh

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Spakirala sam se uh uh
Bravo😁😁,sad polako čekanje🙂...al nek se Aleks još malo grije u bušici🤗😘
cucofriz ne spominjite kad je prije tj dana proletilo od sredivanja ahahahahaha moram ju opet srediti do pregleda 07.05.a i noge su vec koma pa jbteeeeee 😂😂😂😂😂
Uf..a na kaj negdi moje noge i ona liče nakon 2 tjedna😂😂😂
Ivy prekrasna si!
Nivami Sretna godišnjica! 🥂😊
Danas ponovili jučerašnji roštilj i proslavu ovaj put sa familijom. Šogica napravila oreo cheescake.. U ova 2 dana mi ne gine +3kg. Morat ću ovaj tjedan povrće na pari jesti. Ja idem u srijedu u sunce pa me isto čekaju pripreme 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Nivami sretna godišnjica 😊
Proud super za opeglanu robu,nagradu i spremljenu torbu 😁😁 mislim da ću i ja svoju bar djelomičnu spakirati ovaj tj da me ne bi oni nakon kontrole opet ostavili na prisilnom odmoru u bolnici 😂 bolje da to ne ostavljam dragom,mislim da bi prije ja odležala,rodila i vratila se doma nego se on snašao 😂😂😂
Danas je bas bilo pakleno vruće,isli na ručak i pokazivalo nam 32 u autu 😱 ljudi već hodaju u kratkim hlačama i japankama 😁😁 i taman je za sladoled,pretvorit ću se u njega koliko sam ga već pojela 🙈
Sretno svima s mukama po cucofrizu..ja imala pripreme za bris za petak,a krajem tjedna mi opet kontrola..sva sreća da još nekako mogu dosegnuti 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji