Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    29. Travanj 2018. 09:49

jutro 
    pa sta je ovo joooos spavate ? 😁
    aaaaa tako sam opet imala glupe snove uzas 😣
    idem napraviti dorucak sebi i sinu pa cemo van u dvoriste...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    29. Travanj 2018. 10:06

Jutro 😘 ja se probudila u 9 zbog injekcije, pojela pahuljice i vratila se natrag u krevet..nikako se namjestiti tijekom noći,pa pipi svako malo..bas sam za nis 😞

Marijaa30
    29. Travanj 2018. 10:11

Jutro 😃 ja sam cak samo jedanput isla na wc, al nisam se naspavala zbog noge. Opet je bila nemirna 😱😋
    Lezim vani na terasi i upijam mirise jorgovana i rostilja 😋 svi susjedi rostiljaju 😎

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    29. Travanj 2018. 10:24

ni ja vise ne idem cesto na pipi jednom tjekom noci vecinom...uuu macica bas uzivas evo i ja cu sad vani se izvaliti 😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Travanj 2018. 11:40

Helou ženske😁,evo imam internet danas,bumo vidjeli kak dugo 😂. Išla sam do Lidla nakratko i na kavicu s dragim,sad ležeći do ručka koji ne kuham ja😂. Uživajte u vikendu😀javse gušim u smradu pečene janjetine,fuj fuj,želudac mi na pol 12,šogorica pekla u mom stanu jer njima pećnica ne radi🤮🤮

29. Travanj 2018. 16:15

Hej curke moje!
    Evo meni mamita otisla.
    Odradila je bome dobrih 6 sati za peglom,  sve bebino i nase ispeglala. Vidim ja da bi si ja to drugacije,  al jbg ne smijem se buniti.
    Malo cu si ja to po svom presloziti kad budem slagala u ormar i to je to,  al to cu si u srijedu,  kad sam sama. Sad sam samo skolonila u ormar,  nisam si nista sortirala i odvajala.
    Vidi se da vikend,  bas je tiho ovdje. Meni decki spavaju,  ja uzivam i odmaram u miru i tisini.
    Dobila sam poklon paket Saponie,  na nekoj nagradnjaci i bas mi je ti uljepsalo dan,  jedva cekam da mi dodje.
    Puse saljem svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    29. Travanj 2018. 16:20

proud bitno da je opeglano a lako si ti slozis kak hoces 😉 i super za poklon paket ☺
    meni se sladoled jeo nenormalno pa sam sjela u auto i otisla s klincem na slambos..sad opet lezim malo...nekak mi se spava...vani je bas vruce 30 stupnjeva je a navlace se neki oblaci i bit ce kise...

29. Travanj 2018. 16:26

A rekli su za danas i sutra da bi moglo biti kise.
    I da,  fakat je vruce,  uzasno!
    Mi smo porucali,  juhicu,  piletinu i mlince. Popila sam si 2 gutljaja pive,  zivota ti kao da sam bar litru popila.
    Sad tucem po maslinama,  ako mi nesto pase u ovoj trudnoci to su masline,  stucem teglu za pol cuke 😁.
    Franova a ni slatkac ne zvuci lose,  to cu decke napepenalit da mi donesu kad se probude.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Travanj 2018. 16:28

ProudMomy

Hej curke moje!
    Evo meni mamita otisla.
    Odradila je bome dobrih 6 sati za peglom, sve bebino i nase ispeglala. Vidim ja da bi si ja to drugacije, al jbg ne smijem se buniti.
    Malo cu si ja to po svom presloziti kad budem slagala u ormar i to je to, al to cu si u srijedu, kad sam sama. Sad sam samo skolonila u ormar, nisam si nista sortirala i odvajala.
    Vidi se da vikend, bas je tiho ovdje. Meni decki spavaju, ja uzivam i odmaram u miru i tisini.
    Dobila sam poklon paket Saponie, na nekoj nagradnjaci i bas mi je ti uljepsalo dan, jedva cekam da mi dodje.
    Puse saljem svima 😘😘😘😘

Super da je mama sredila veš i čestitke na poklon paketu😀😍🤗..je,tiho je tu vikendom...svi su negdje vani,na roštilju ili u šetnji...ja nisam😂😂,pred Tv sam i tamnim čokoladu,psihičke pripreme za tuširanje navečer i čučofrizuru🤣🤣,sutra u 10 dejt😍😍😍😍

29. Travanj 2018. 16:47

Joj suosjecam s mukom po cucofrizu,  ja sam sad malo mirna,  opet 10. moram priredit cucu za 11. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.