Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    28. Travanj 2018. 22:16

Vecer 
    Taman dosla kuci 
    Hvala cure traže godišnjicu😘😘
    Joj sto ne volim rastanke, suza za suzom ide😭

nivami
    28. Travanj 2018. 22:17

Joj mobitela htjela sam napisati za godišnjicu 

29. Travanj 2018. 00:31

Nivami,  kasnim al sretna godisnjica!

Barbara ako koja fotka bude za forum,  stavit cu,  ali to su ti vecinom bile one nude ili polu nude varijante. Obozavam takve slike trudnica,  to mi je bas lijepo,  jedino kaj nije za obiteljski album i pokazivanje okolo 😂😂😂😂😂
    Sutra mi mama dolazi,  jeeeeej! I bome jadna mi majka dok ono sve ispegla.
    Laku noc ljetnice moje 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    29. Travanj 2018. 03:44

😘😘😘😘 hvala curke na lijepim komentarima, baš nam je bilo super. Plesali i papali i uživali. Ranije otišli jer su mi natekle noge pa više nisam mogla 😂😂😂.
    Nivami sretna godišnjica i šmrc za odlazak.
    Ena nedaj se i budi snažna u ratu za internet 💪.
    Proud bravo za fotosesion!!! Divna uspomena bez obzira za čije oći.
    Laku noć vam želim 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    29. Travanj 2018. 09:49

jutro 
    pa sta je ovo joooos spavate ? 😁
    aaaaa tako sam opet imala glupe snove uzas 😣
    idem napraviti dorucak sebi i sinu pa cemo van u dvoriste...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    29. Travanj 2018. 10:06

Jutro 😘 ja se probudila u 9 zbog injekcije, pojela pahuljice i vratila se natrag u krevet..nikako se namjestiti tijekom noći,pa pipi svako malo..bas sam za nis 😞

Marijaa30
    29. Travanj 2018. 10:11

Jutro 😃 ja sam cak samo jedanput isla na wc, al nisam se naspavala zbog noge. Opet je bila nemirna 😱😋
    Lezim vani na terasi i upijam mirise jorgovana i rostilja 😋 svi susjedi rostiljaju 😎

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    29. Travanj 2018. 10:24

ni ja vise ne idem cesto na pipi jednom tjekom noci vecinom...uuu macica bas uzivas evo i ja cu sad vani se izvaliti 😀

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Travanj 2018. 11:40

Helou ženske😁,evo imam internet danas,bumo vidjeli kak dugo 😂. Išla sam do Lidla nakratko i na kavicu s dragim,sad ležeći do ručka koji ne kuham ja😂. Uživajte u vikendu😀javse gušim u smradu pečene janjetine,fuj fuj,želudac mi na pol 12,šogorica pekla u mom stanu jer njima pećnica ne radi🤮🤮

29. Travanj 2018. 16:15

Hej curke moje!
    Evo meni mamita otisla.
    Odradila je bome dobrih 6 sati za peglom,  sve bebino i nase ispeglala. Vidim ja da bi si ja to drugacije,  al jbg ne smijem se buniti.
    Malo cu si ja to po svom presloziti kad budem slagala u ormar i to je to,  al to cu si u srijedu,  kad sam sama. Sad sam samo skolonila u ormar,  nisam si nista sortirala i odvajala.
    Vidi se da vikend,  bas je tiho ovdje. Meni decki spavaju,  ja uzivam i odmaram u miru i tisini.
    Dobila sam poklon paket Saponie,  na nekoj nagradnjaci i bas mi je ti uljepsalo dan,  jedva cekam da mi dodje.
    Puse saljem svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI