Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    28. Travanj 2018. 19:56

Torta je ajmeee 😍 pokazala sam muzu da i ja hocu takvu samo sto tad necu biti trudna ali cu svejedno jesti kao 🐷 
    Ivy ti si svaki dan sve ljepsa i zgodnija, uzivajte u svatovima 😘😘 
    Nivami sretna godisnjica 😘

04.07. Matija 💜

28. Travanj 2018. 19:56

Joooj što mene vesele ti pozitivni testovi☺️😍😍😍,ko da su moji😁😁...al nebi sad sve ispočetka,kad sam već skoro gotova 😂😂. 
    Da Barbara,presretna sam zbog te mrežice😁,još samo na balkonska vrata stana i spavaće sobe  balkonska vrata,onu na magnetić po sredini.
    Ma sve će on to srediti kroz ovih mjesec dana 😁,i lustere kupiti,postaviti,frižider,krevetić složiti😂😂ima posla bome...
    Jesi gledala duhove do kraja sinoć?

baarbaraa29
    28. Travanj 2018. 20:58

Hoce to bit ono "Kad muskarac kaze da ce nesto napravit, napravit ce. Ne moras mu to svakih 6mj.ponavljat!" 😂😂
    Ma nisam jesi luda?! 🙈 I nocas sam sama bas, bas cijelu noc pa nije imalo smisla gledat! 😆 Ali zato imam 3 cipsa za utjehu! Veceras i vi smijete jesti! 😄

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

franovamamita
    28. Travanj 2018. 21:03

vecer
    nivami sretna godisnjica 😙
    barbara evo tsman sam pojela jedan cips 
    mi vec u krevetu jer nocas nisam nist skoro spavala a i fran me bas nazivcirao i bio zlocest pa sam ga otjerala leci...
    e vidjet cete curke kak mala djeca znaju izbaciti iz takta ko veliki uuuuuu

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Travanj 2018. 21:08

baarbaraa29

Hoce to bit ono "Kad muskarac kaze da ce nesto napravit, napravit ce. Ne moras mu to svakih 6mj.ponavljat!" 😂😂
    Ma nisam jesi luda?! 🙈 I nocas sam sama bas, bas cijelu noc pa nije imalo smisla gledat! 😆 Ali zato imam 3 cipsa za utjehu! Veceras i vi smijete jesti! 😄

I ja sam sama,m na fešti...doći će valjda ujutro..čips je na stolu,Tv upaljen tek toliko da nije mrak...još mi nije internet došao pa ako se ne javim sutra nije ništa nego sam potrošila internet na mobu😁,imam u paketu samo jednu gigu a tjedan dana internet zeza već...moram u ponedjeljak zvati i pitati ih zašto plaćam nešto što nemam...Reko m nek ja zovem jer sam opasna kad sam trudna😁😁,šaljem mailove i prigovore😂😂

28. Travanj 2018. 21:15

franovamamita

vecer
    nivami sretna godisnjica 😙
    barbara evo tsman sam pojela jedan cips
    mi vec u krevetu jer nocas nisam nist skoro spavala a i fran me bas nazivcirao i bio zlocest pa sam ga otjerala leci…
    e vidjet cete curke kak mala djeca znaju izbaciti iz takta ko veliki uuuuuu

Ooo znam..po nećacima...oni su jako zločesti i ne slušaju,znao je dragi reći ne želi djecu ak će takvi biti😂😂

nivami
    28. Travanj 2018. 22:16

Vecer 
    Taman dosla kuci 
    Hvala cure traže godišnjicu😘😘
    Joj sto ne volim rastanke, suza za suzom ide😭

nivami
    28. Travanj 2018. 22:17

Joj mobitela htjela sam napisati za godišnjicu 

29. Travanj 2018. 00:31

Nivami,  kasnim al sretna godisnjica!

Barbara ako koja fotka bude za forum,  stavit cu,  ali to su ti vecinom bile one nude ili polu nude varijante. Obozavam takve slike trudnica,  to mi je bas lijepo,  jedino kaj nije za obiteljski album i pokazivanje okolo 😂😂😂😂😂
    Sutra mi mama dolazi,  jeeeeej! I bome jadna mi majka dok ono sve ispegla.
    Laku noc ljetnice moje 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    29. Travanj 2018. 03:44

😘😘😘😘 hvala curke na lijepim komentarima, baš nam je bilo super. Plesali i papali i uživali. Ranije otišli jer su mi natekle noge pa više nisam mogla 😂😂😂.
    Nivami sretna godišnjica i šmrc za odlazak.
    Ena nedaj se i budi snažna u ratu za internet 💪.
    Proud bravo za fotosesion!!! Divna uspomena bez obzira za čije oći.
    Laku noć vam želim 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.