Meni suuzeli brisevekad je potvrđena trudnoća i još s 35 tt će uzeti opet na streptokok.
Nego, pomozite meni seljanki.
Koji diokolica se uzima da se iznese beba iz rodilišta? Imam Bebetto murano. Mislim, znam koji je autos jedalica, ali bebe su tako male male, a ona mi se čini mega velika :D
Mi isto imamo bebetto murano 3u1. To jaje autosjedalica ti je za izlazak iz rodilišta. Kao do 12 mj se moze koristiti. Mislim da je fora kaj prilagodiš remenčiće unutra i bitno je da je beba dobro pričvršćena. Ispod mozes staviti još dekicu ili tetru.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke. Mamica1985 😍😍slatka bušica🤗🤩..
Ivymicek kužim te za cike,i meni dođe da ih razderem😂.
Pharmama super za obavljen bris,držimo fige za super nalaze😘.
Losah super za bebača, nek je sve ok🤗😍😘,nemam pojma za kolica,bilo bi najbolje kad bi mogla otići negdje i vidjeti ih,pipnuti,provozati...
Macica jel gotovo ? Ajde jesti nestao😁😘.
Ugodan dan vam svima,meni se čini da ću ko i jučer više spavati nego biti budna,dok dragi ne dođe s posla..nestalo mi svega slatkog,moram naručiti mužiću da kupi😂🤣..
Evo,sve sam napisala,sad vise nemoram cijeli dan. E da,sretno svima na pregledima,čekamo izvjesna😀😍😘🤩🤗☺️
Losah, drago mi je da je s bebicom sve u redu i da mozes normalno sve raditi.
Pharma, nek budu dobri nalazi! Moje ce poslati doktorici poslije 13 sati. Nadam se da budu dobri. Mama mi zna izmjeriti tu I tam secer ujutro i uvijek je oko 4.5, a kak bu sad...valjda bum saznala danas.

26.8. Ivan 💙💙
Pregled obavila,sve super,tlak,ja,beba i jos za malo otvaramo porodiljni☺
Hej cure!
Ja sam jutros ipak zavrsila kod zubara. Probudila me bol u 5, pa u 6, pa u 7, i kad me probudila u 8, reko nista ajmo Mladen, necu se zajebavat. Stavila mi je lijek i sad je super, nis ne boli i odmah mi je lakse i psihicki.
Evo sad cekam u TA. Obavila pisanje, tlak i vaganje, imam kilu manje nego prije 2 tj, i jos mi je skinula kilu zbog tenisica. Hahahhaha reko kak sad to jebemu? Umjesto da sam dobila, ja sam smrsavila. Ajd dobro.
Ugl cekam dalje, javim se!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
J@m@ super za pregled,tebe i bebicu☺️🤗😍😘.
Proudy jbmu i zubiću..ali ajde,barem si riješila,sad si mirna😘,mršavice,ljubomorna sam 😂😂,sretno dalje😘😘
Ma dobro da sam otisla, fakat mi je i zubarka ok, rekla mi je da me nece za nista narucivat kad nikad ne znam di cu bit, pa kad god sta trebam, samo da zvrcnem ili odmah dodjem i primit ce me. Tak da je super da sam uspjela i to si rijesit.
E sad kad jos tu ne bi cekala satima bilo bi super!

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma dobro da sam otisla, fakat mi je i zubarka ok, rekla mi je da me nece za nista narucivat kad nikad ne znam di cu bit, pa kad god sta trebam, samo da zvrcnem ili odmah dodjem i primit ce me. Tak da je super da sam uspjela i to si rijesit.
Jel velika gužva? Joj,ja se užasavam odlaska u TA kad slušam tj čitam vas kolko se čeka...
Jel velika gužva? Joj,ja se užasavam odlaska u TA kad slušam tj čitam vas kolko se čeka…
Sad su pocele dolazit zenske, pa se skupilo.
Al fascinantno mi je kako su me narucili u 11.40, a od 11.30 do 12.00 ne radi ni jedan doktor, to je rupa izmedju jutarnje i popodnevne smjene. Al ajd nemoj doc na vrijeme, ko za vraga bi taj dan radili i u toj rupi.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji