Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    27. Travanj 2018. 14:22

Joj, daj Boze da izdrzi barem jos 2-3 tjedna....
    Znam za srednji, vidla sam intervale, al briga me....dobar je 😋😁 
    Mozda je psiha jer mi je na pregledu vidla neku zutu sluz pa sam dobila vaginalete geonistin. Jucer sam zadnju potrosila. Ma prestrasena bum ocito do pregleda.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    27. Travanj 2018. 14:24

Yvone

Hej curke nisam bas u toku. Malo u gužvi pa ni ne stignem sve redovno popratiti. Po ovih par zadnjih postova vidim da se svasta nešto događa. Super za dobre vijesti s pregleda❤️
    Confused, drži se. Šaljem puno pozitivnih vibri.😘😘😘
    Macica, nalaz secera ti nije bas skroz ok. Jesi se čula s dok.? Nemoj se strašiti jer nije to jako visoko, ali pazi na količinu i slatko.
    😘😘😘

Doktorica je rekla da je u redu 😱 al svakako cu paziti.

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    27. Travanj 2018. 14:26

Macic nije problem srednji nego zadnji rezultat. Ne smije biti veći od 6,5. Nije to nis tak strašno ali velim pripazi. Ja sam zbog takvog nalazu u 11 tj. Dobila dijagnozu gestacijskog( isto zadnj. Vrijednost 7.4)  
    Za dr tegobe kaj veliš nisam upućena ali meni je jučer i danas strašan pritisak u pipi😀

ivymicek
    27. Travanj 2018. 14:28

Macica super za ogtt
    Jama super za pregled. Confused vibramo pozitivno da sve prode ok i da budete još koji tjedan 2 u 1.
    Proud oću i ja tak da kile idu dolje ali ne moje stalno u olusi. Šalim se, to je od stresa od zuba. Neka si ti to rješila i stavila lijek baš da te ne ulovi na porodu .
    Ostalim curkicama 😘😘😘.
    Slikam se za puni tjedan čim se dignem iz kreveta. Bila sam cijelo jutro kod svojih na poslu, jedno 2i pol sata smo žlabrale umjesto da su radile 😂, pa sam umorna

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    27. Travanj 2018. 14:36

Yvone

Macic nije problem srednji nego zadnji rezultat. Ne smije biti veći od 6,5. Nije to nis tak strašno ali velim pripazi. Ja sam zbog takvog nalazu u 11 tj. Dobila dijagnozu gestacijskog( isto zadnj. Vrijednost 7.4) 
    Za dr tegobe kaj veliš nisam upućena ali meni je jučer i danas strašan pritisak u pipi😀

Meni na nalazu piše da prvi mora biti ispod 5.1,drugi ispod 10,a treći ispod 8.5

Yvone
    27. Travanj 2018. 14:36

Puskam  vas sve 😘😘😘❤️ Držite mi se. 

Yvone
    27. Travanj 2018. 14:40

Pharma tako je. I meni je isto pisalo kod referentnih ali kad sam došla kod dok. Rekla je da nije dobar, nakon 2 sata mora biti ispod 6,5 i poslala me pravac Vuk Vrhovec. Od tada hodočastim tamo svaki mjesec i nosim profile. I oni na V. V i u Petrovoj se drže tih vrijednosti. Mislim da malo pretjeruju, jer su prije nekoliko god mijenjali vrijednosti al ajd ga znaj. 😳

27. Travanj 2018. 14:41

Yvone

Za zadnji meni pise u nalazu da može biti do 7.8al nisam imala problema hb, prvi mi je bio 4.1 drugi 6 i zadnji 5.3...nakon testiranja otišla po colu i kinder jaje😁🙈

pharmamma
    27. Travanj 2018. 14:42

Confused se javila,srećom ipak nije ljuštenje posteljice.. 😊😊 cerviks je omekšan i uloziva je za vrh prsta,danas dobiva deksametazon i ostaje koji dan za svaki slucaj..ali bitno da su vijesti dobre 🙏❤️

27. Travanj 2018. 14:43

pharmamma

Confused se javila,srećom ipak nije ljuštenje posteljice.. 😊😊 cerviks je omekšan i uloziva je za vrh prsta,danas dobiva deksametazon i ostaje koji dan za svaki slucaj..ali bitno da su vijesti dobre 🙏❤️

Ajde super☺️🙏🤞😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.