Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2018. 12:09

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ma dobro da sam otisla, fakat mi je i zubarka ok, rekla mi je da me nece za nista narucivat kad nikad ne znam di cu bit, pa kad god sta trebam, samo da zvrcnem ili odmah dodjem i primit ce me. Tak da je super da sam uspjela i to si rijesit.
    E sad kad jos tu ne bi cekala satima bilo bi super!

Jel velika gužva? Joj,ja se užasavam odlaska u TA kad slušam tj čitam vas kolko se čeka…

Sad su pocele dolazit zenske, pa se skupilo.
    Al fascinantno mi je kako su me narucili u 11.40, a od 11.30 do 12.00 ne radi ni jedan doktor, to je rupa izmedju jutarnje i popodnevne smjene. Al ajd nemoj doc na vrijeme, ko za vraga bi taj dan radili i u toj rupi.

🤯😡😡🤯...ajde sad ćeš ti 😘

27. Travanj 2018. 12:24

Vidim da je Happy pitala za AS,  djeluje veliko,  ali obavezno AS za izlazak i uvijek u voznji. Koliko god se cinilo veliko ili neudobno za malu bebu,  beba je u jajteu u tzv fetus polozaju,  na taj polozaj je navikla u trbuhu,  tak da...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    27. Travanj 2018. 12:35

Super za bebice i preglede ❤️☺️☺️
    Proud odlično da je tak brzo sredila zub..sretno s čekanjem,nadam se da si sad već na redu 😊
    Ena mislim da za ctg nećeš dugo čekati,ali uzv i pregledi-čini mi se potpuno druga priča..ja sam danas bar 45 min čekala za bris,a bila prva na redu 😕 

Marijaa30
    27. Travanj 2018. 12:42

Proud ti bus poslije poroda na staroj tezini odma 😃 super za zub, sad mozes biti mirna.
    J@m@, super za pregled, tebe i bebu! Ja cu danas zvati za 4d.
    Cure mene bole noge ko da sam kopala cijelo jutro.

26.8. Ivan 💙💙

27. Travanj 2018. 12:57

pharmamma

Proud odlično da je tak brzo sredila zub..sretno s čekanjem,nadam se da si sad već na redu 😊
    Ena mislim da za ctg nećeš dugo čekati,ali uzv i pregledi-čini mi se potpuno druga priča..ja sam danas bar 45 min čekala za bris,a bila prva na redu 😕

A dobro,nekak si mislim da ne budem puno puta morala ići😂,ne planiram kod dugo biti trudna,jedno 3 tjedna i dosta mi bude😂😂,to budem možda 2 puta stigla otići😂🤣

pharmamma
    27. Travanj 2018. 13:15

Ena31

pharmamma

A dobro,nekak si mislim da ne budem puno puta morala ići😂,ne planiram kod dugo biti trudna,jedno 3 tjedna i dosta mi bude😂😂,to budem možda 2 puta stigla otići😂🤣

😂😂😂

pharmamma
    27. Travanj 2018. 13:42

Klokanice moje,update s grupe na fejsu..Confused nam je na putu u bolnicu..beba je dobro, ali izgleda da se posteljica ljušti prije vremena..😞 ajmo joj poslati puuuuuno pozitivnih vibri da sve prođe u redu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

27. Travanj 2018. 13:45

pharmamma

Klokanice moje,update s grupe na fejsu..Confused nam je na putu u bolnicu..beba je dobro, ali izgleda da se posteljica ljušti prije vremena..😞 ajmo joj poslati puuuuuno pozitivnih vibri da sve prođe u redu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

🤗🤗🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Confused draga drži se,uz tebe smo u mislima i molitvama,bit će sve ok❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mya
    27. Travanj 2018. 13:50

pharmamma

Vjerujem i drzim fige da sve prode u najboljem redu🙏🙏🙏🙏

Marijaa30
    27. Travanj 2018. 14:03

A kolko je confused trudna? Nek samo bude dobro....
    Dobila sam nalaz, sve je ok: 4.4. na taste (tak mi je I doma bilo dok nisam pazila), 9.8 poslije 60min, a 7.4 nakon 120 minut.
    Sad ne znam, imam cudan osjecaj u pipici, ne znam jel se siri ili sto je... Otkad sam dobila tu dijagnozu sam luda.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI