Ma dobro da sam otisla, fakat mi je i zubarka ok, rekla mi je da me nece za nista narucivat kad nikad ne znam di cu bit, pa kad god sta trebam, samo da zvrcnem ili odmah dodjem i primit ce me. Tak da je super da sam uspjela i to si rijesit.
E sad kad jos tu ne bi cekala satima bilo bi super!
Jel velika gužva? Joj,ja se užasavam odlaska u TA kad slušam tj čitam vas kolko se čeka…
Sad su pocele dolazit zenske, pa se skupilo.
Al fascinantno mi je kako su me narucili u 11.40, a od 11.30 do 12.00 ne radi ni jedan doktor, to je rupa izmedju jutarnje i popodnevne smjene. Al ajd nemoj doc na vrijeme, ko za vraga bi taj dan radili i u toj rupi.
🤯😡😡🤯...ajde sad ćeš ti 😘
Vidim da je Happy pitala za AS, djeluje veliko, ali obavezno AS za izlazak i uvijek u voznji. Koliko god se cinilo veliko ili neudobno za malu bebu, beba je u jajteu u tzv fetus polozaju, na taj polozaj je navikla u trbuhu, tak da...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super za bebice i preglede ❤️☺️☺️
Proud odlično da je tak brzo sredila zub..sretno s čekanjem,nadam se da si sad već na redu 😊
Ena mislim da za ctg nećeš dugo čekati,ali uzv i pregledi-čini mi se potpuno druga priča..ja sam danas bar 45 min čekala za bris,a bila prva na redu 😕

Proud ti bus poslije poroda na staroj tezini odma 😃 super za zub, sad mozes biti mirna.
J@m@, super za pregled, tebe i bebu! Ja cu danas zvati za 4d.
Cure mene bole noge ko da sam kopala cijelo jutro.

26.8. Ivan 💙💙
Proud odlično da je tak brzo sredila zub..sretno s čekanjem,nadam se da si sad već na redu 😊
Ena mislim da za ctg nećeš dugo čekati,ali uzv i pregledi-čini mi se potpuno druga priča..ja sam danas bar 45 min čekala za bris,a bila prva na redu 😕
A dobro,nekak si mislim da ne budem puno puta morala ići😂,ne planiram kod dugo biti trudna,jedno 3 tjedna i dosta mi bude😂😂,to budem možda 2 puta stigla otići😂🤣
A dobro,nekak si mislim da ne budem puno puta morala ići😂,ne planiram kod dugo biti trudna,jedno 3 tjedna i dosta mi bude😂😂,to budem možda 2 puta stigla otići😂🤣
😂😂😂

Klokanice moje,update s grupe na fejsu..Confused nam je na putu u bolnicu..beba je dobro, ali izgleda da se posteljica ljušti prije vremena..😞 ajmo joj poslati puuuuuno pozitivnih vibri da sve prođe u redu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Klokanice moje,update s grupe na fejsu..Confused nam je na putu u bolnicu..beba je dobro, ali izgleda da se posteljica ljušti prije vremena..😞 ajmo joj poslati puuuuuno pozitivnih vibri da sve prođe u redu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
🤗🤗🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Confused draga drži se,uz tebe smo u mislima i molitvama,bit će sve ok❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Vjerujem i drzim fige da sve prode u najboljem redu🙏🙏🙏🙏
A kolko je confused trudna? Nek samo bude dobro....
Dobila sam nalaz, sve je ok: 4.4. na taste (tak mi je I doma bilo dok nisam pazila), 9.8 poslije 60min, a 7.4 nakon 120 minut.
Sad ne znam, imam cudan osjecaj u pipici, ne znam jel se siri ili sto je... Otkad sam dobila tu dijagnozu sam luda.

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji