Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2018. 12:57

pharmamma

Super za bebice i preglede ❤️☺️☺️
    Proud odlično da je tak brzo sredila zub..sretno s čekanjem,nadam se da si sad već na redu 😊
    Ena mislim da za ctg nećeš dugo čekati,ali uzv i pregledi-čini mi se potpuno druga priča..ja sam danas bar 45 min čekala za bris,a bila prva na redu 😕

A dobro,nekak si mislim da ne budem puno puta morala ići😂,ne planiram kod dugo biti trudna,jedno 3 tjedna i dosta mi bude😂😂,to budem možda 2 puta stigla otići😂🤣

pharmamma
    27. Travanj 2018. 13:15

Ena31

pharmamma

Super za bebice i preglede ❤️☺️☺️
    Proud odlično da je tak brzo sredila zub..sretno s čekanjem,nadam se da si sad već na redu 😊
    Ena mislim da za ctg nećeš dugo čekati,ali uzv i pregledi-čini mi se potpuno druga priča..ja sam danas bar 45 min čekala za bris,a bila prva na redu 😕

A dobro,nekak si mislim da ne budem puno puta morala ići😂,ne planiram kod dugo biti trudna,jedno 3 tjedna i dosta mi bude😂😂,to budem možda 2 puta stigla otići😂🤣

😂😂😂

pharmamma
    27. Travanj 2018. 13:42

Klokanice moje,update s grupe na fejsu..Confused nam je na putu u bolnicu..beba je dobro, ali izgleda da se posteljica ljušti prije vremena..😞 ajmo joj poslati puuuuuno pozitivnih vibri da sve prođe u redu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

27. Travanj 2018. 13:45

pharmamma

Klokanice moje,update s grupe na fejsu..Confused nam je na putu u bolnicu..beba je dobro, ali izgleda da se posteljica ljušti prije vremena..😞 ajmo joj poslati puuuuuno pozitivnih vibri da sve prođe u redu ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

🤗🤗🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Confused draga drži se,uz tebe smo u mislima i molitvama,bit će sve ok❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mya
    27. Travanj 2018. 13:50

pharmamma

Vjerujem i drzim fige da sve prode u najboljem redu🙏🙏🙏🙏

Marijaa30
    27. Travanj 2018. 14:03

A kolko je confused trudna? Nek samo bude dobro....
    Dobila sam nalaz, sve je ok: 4.4. na taste (tak mi je I doma bilo dok nisam pazila), 9.8 poslije 60min, a 7.4 nakon 120 minut.
    Sad ne znam, imam cudan osjecaj u pipici, ne znam jel se siri ili sto je... Otkad sam dobila tu dijagnozu sam luda.

26.8. Ivan 💙💙

27. Travanj 2018. 14:11

macica29

A kolko je confused trudna? Nek samo bude dobro….
    Dobila sam nalaz, sve je ok: 4.4. na taste (tak mi je I doma bilo dok nisam pazila), 9.8 poslije 60min, a 7.4 nakon 120 minut.
    Sad ne znam, imam cudan osjecaj u pipici, ne znam jel se siri ili sto je… Otkad sam dobila tu dijagnozu sam luda.

Super za nalaz. Osjećaj u pipici? Kao povezano s pisanjem,peckanje,svrbi? Možda upalica kakva...ili psiha jer razmišljaš o zadnjem nalazu...mislim da je Confused oko 33tjedna ako se ne varam...

27. Travanj 2018. 14:15

Ena31

macica29

Sad ne znam, imam cudan osjecaj u pipici, ne znam jel se siri ili sto je… Otkad sam dobila tu dijagnozu sam luda.

Super za nalaz. Osjećaj u pipici? Kao povezano s pisanjem,peckanje,svrbi? Možda upalica kakva…ili psiha jer razmišljaš o zadnjem nalazu…mislim da je Confused oko 33tjedna ako se ne varam…

Ovaj nakon 60min ti je naknap,do 10 smije biti🙏🤗

pharmamma
    27. Travanj 2018. 14:16

Ena31

macica29

Super za nalaz. Osjećaj u pipici? Kao povezano s pisanjem,peckanje,svrbi? Možda upalica kakva…ili psiha jer razmišljaš o zadnjem nalazu…mislim da je Confused oko 33tjedna ako se ne varam…

Je,u 33.tj je...pretpostavljam da će joj za svaki slučaj dati deksametazon za pluća,ostaviti je par dana pod nadzorom da ovo ne bi napredovalo i još će ona dočekati termin bez problema 😉🙏
    Super za nalaz ☺️ A za ovaj čudan osjećaj,moguće da je upalica ili psiha kako Ena veli 

Yvone
    27. Travanj 2018. 14:20

Hej curke nisam bas u toku.  Malo u gužvi pa ni ne stignem sve redovno popratiti. Po ovih par zadnjih postova vidim da se svasta nešto događa. Super za dobre vijesti s pregleda❤️
    Confused, drži se. Šaljem puno pozitivnih vibri.😘😘😘
    Macica, nalaz secera ti nije bas skroz ok. Jesi se čula s dok.? Nemoj se strašiti jer nije to jako visoko, ali pazi na količinu i slatko. 
    😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.