Joj ja sutra imam pregled, znaci da me veceras ocekuje mucenje sa cucom! Uzas!
Ivy, bravo, mi smo iskopai jos dvije kutije robe, ne znam od kud mi toliko, sutra cemo jos to oprat, a u nedjelju ce mi mama doc peglat sve to. Ne bi joj u kozi bila.
Ja sam svoje mucenje rijesila,isto ujutro pregled,jedva čekam da ju vidim...sretno ti sutra i veceras,bet masakra☺
Majda na vručine se navikneš. Ja bila 2 put trudna 30+ u ljetnim mjesecima i nije mi bilo tako strašno. Iskreno mislim da mi je sada puno nepodnošljivije nego tada na + 35.
Ena pitala si za pupak. Ja ima bruh na pupku i moj kad ležim je uvučen a kad se dignem ne ispupčen 😂.
Nemojte nikog masakrirat zbog hrkanja koji udarac pod rebra ili čepići za uši.
Ja u subotu imam svadbu i ne znam kaj ću imati. Niš mi ne stoji i osjećam se ko kit 😒🐋🐡...
Nek su čučice sredene za preglede 😂. Sretno sutra i veselimo se lijepim vijestima 💕💕💕.
Laku noć 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretno svima na pregledima sutra, čekamo lijepe vijesti, popila sam svoju dozu mg i normića pa ću ubrzo u carstvo snova...laku noć😍😘🤗
sretno cure vama koje sutra imste preglede 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Joj ja sutra imam pregled, znaci da me veceras ocekuje mucenje sa cucom! Uzas!
Ivy, bravo, mi smo iskopai jos dvije kutije robe, ne znam od kud mi toliko, sutra cemo jos to oprat, a u nedjelju ce mi mama doc peglat sve to. Ne bi joj u kozi bila.
Na svu sreću,uspjela sam to danas sama odraditi 😂😂 sutra idem ponoviti briseve da vidimo jel ona beštija od ureaplasme nestala
Ivy bravo za robicu ☺️☺️
Dobro si me sjetila, moje nalaze od briseva tih doktorica nema, to je tek prošli put skužila, ja mislim da me nije ni slala to radit?? Jel moguće? Samo sam jednom na početku išla radit na bračak, za papu i još nešto🤔
Oni ti se najcesce rade oko 35 tjedna ako nisi prije.
Ja cu sutra pitat za sebe hoce mi to napraviti. Pa si pitaj doktoricu u pon.
Oko 35.tj bi se trebao napraviti bris na streptokok..a mislim da ove na clamidiu,gardnerellu,ureaplasmu,mycoplasmu i gljivice obično rade kad je trudnoća u planu ili tijekom prvih mjeseci..ali za streptokok ju svakako podsjeti
Pa baš za ureaplasmu i mycoplasmu je rekla da joj fale nalazi😱 i to mislim da nisam radila( jel te to slao u bolnicu radit ili ginić radi?), pitam jer mi je i ona radila briseve neke na početku skroz
Radila sam ih u bolnici..rečeno mi je da može uzeti bris i u ambulanti,ali onda bih to morala sama nositi u labos
Jutro zenske! Sretno svima na pregledima. Ja sam bas lose spavala sinoc, vrtila se i muce me grcevi u nogama. Danas punih 28 🥂
Jutro cure 😃 prvo vadenje krvi obavljeno, nije ta glukOza tak strasna, podnosljiva je... Za sad 😋
Nego, popila sam magnezij natrag navecer, al noga mi je opet bila nemirna. Tak dugo dok je kolko tolko podnosljivo bum trpila.
26.8. Ivan 💙💙
Ajđe vidi raanobudnih trudnica ujutro!
Mamica bušika je lijepa bez obzira na nespavanje. I ja sam loše spavala sanjala sam da me bole i svrbe cike i tak sam ih čohala u snu da sam se zbudila čohajuć ih 🙄. Jer su me izgleda za fakat svrbile.
Macica ah te nemirne noge kažu da je normalno u trudnoći. Probaj se istezati prije spavanja + magnezij pa možda pomogne. Sretno na ogttu.
Sretno djevojke na pregledima 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji