Jutro svima i sretno na pregledima 😘😘 ja uspjela obaviti bris i sad jedva čekam doručak 😊
Dobro jutro cure 😍😍 ajme koliko zgodnih trudnica na jednom mjestu 💗.
Mi smo imali pregled ovaj tjedan. i dobili dozvolu za normalan život. 💪💪😍 Sve je super sa bebicom. I ja zatvorena dovoljno plodne vode. Ne može bolje 😀
Htjela sam pitat za savjet ako netko od vas možda zna. Dali ste se susrele sa FOPPAPEDRETTI Myo kolicima. Naišla sam na jedna vrlo povoljna. Pogledala ih i stvarno mi se čine ok. Samo me muči ta ručka kao u Stokke. Uopće ne znam dali to predstavlja problem u vožnji ili ne. Ako može pomoć bila bi jako zahvalna 😁
Jutro zenske! Sretno svima na pregledima. Ja sam bas lose spavala sinoc, vrtila se i muce me grcevi u nogama. Danas punih 28 🥂
Lijepa bušica 😍😍
Meni su uzeli briseve kad je potvrđena trudnoća i još s 35 tt će uzeti opet na streptokok.
Nego, pomozite meni seljanki.
Koji dio kolica se uzima da se iznese beba iz rodilišta? Imam Bebetto murano. Mislim, znam koji je autos jedalica, ali bebe su tako male male, a ona mi se čini mega velika :D
27.6. 💙
Meni suuzeli brisevekad je potvrđena trudnoća i još s 35 tt će uzeti opet na streptokok.
Koji diokolica se uzima da se iznese beba iz rodilišta? Imam Bebetto murano. Mislim, znam koji je autos jedalica, ali bebe su tako male male, a ona mi se čini mega velika :D
E baš to veliko i oni fakat izgledaju jako sitni unutra. Možda imaš i nastavak za novorodence pa onda izgledaju manje nali.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro cure 😍😍 ajme koliko zgodnih trudnica na jednom mjestu 💗.
Mi smo imali pregled ovaj tjedan. i dobili dozvolu za normalan život. 💪💪😍 Sve je super sa bebicom. I ja zatvorena dovoljno plodne vode. Ne može bolje 😀
Htjela sam pitat za savjet ako netko od vas možda zna. Dali ste se susrele saFOPPAPEDRETTI Myo kolicima. Naišla sam na jedna vrlo povoljna. Pogledala ih i stvarno mi se čine ok. Samo me muči ta ručka kao u Stokke. Uopće ne znam dali to predstavlja problem u vožnji ili ne. Ako može pomoć bila bi jako zahvalna 😁
Odlično za normalan život i sve dobre vijesti s pregleda 😊.
Meni su ta kolica jako lijepa ali ne znam ništa o njima. No ako su tebi jednostavna za rukovanje i lijepa ne vidim razlog da ih ne kupiš. Pogotovo ukoliko ima video tutoriala i dosta reviewa 😊. Tak sam ja svoja kupila, prvo sve pogledala pa njih uživo i to je bilo to
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni suuzeli brisevekad je potvrđena trudnoća i još s 35 tt će uzeti opet na streptokok.
Koji diokolica se uzima da se iznese beba iz rodilišta? Imam Bebetto murano. Mislim, znam koji je autos jedalica, ali bebe su tako male male, a ona mi se čini mega velika :D
Mi isto imamo bebetto murano 3u1. To jaje autosjedalica ti je za izlazak iz rodilišta. Kao do 12 mj se moze koristiti. Mislim da je fora kaj prilagodiš remenčiće unutra i bitno je da je beba dobro pričvršćena. Ispod mozes staviti još dekicu ili tetru.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke. Mamica1985 😍😍slatka bušica🤗🤩..
Ivymicek kužim te za cike,i meni dođe da ih razderem😂.
Pharmama super za obavljen bris,držimo fige za super nalaze😘.
Losah super za bebača, nek je sve ok🤗😍😘,nemam pojma za kolica,bilo bi najbolje kad bi mogla otići negdje i vidjeti ih,pipnuti,provozati...
Macica jel gotovo ? Ajde jesti nestao😁😘.
Ugodan dan vam svima,meni se čini da ću ko i jučer više spavati nego biti budna,dok dragi ne dođe s posla..nestalo mi svega slatkog,moram naručiti mužiću da kupi😂🤣..
Evo,sve sam napisala,sad vise nemoram cijeli dan. E da,sretno svima na pregledima,čekamo izvjesna😀😍😘🤩🤗☺️
Losah, drago mi je da je s bebicom sve u redu i da mozes normalno sve raditi.
Pharma, nek budu dobri nalazi! Moje ce poslati doktorici poslije 13 sati. Nadam se da budu dobri. Mama mi zna izmjeriti tu I tam secer ujutro i uvijek je oko 4.5, a kak bu sad...valjda bum saznala danas.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji