Ena, da te nema trebalo bi te izmisliti 😃😂😂😂 Nasmija me do suza 😂😂😂
Pa da,ona glukoza izgleda bila preslaba za mene🤣🤣
Ne znam, meni na nalazu za zadnji piše da mora biti ispod 8.5.... a doktorica mi je napisala da je nalaz u redu, jedino imam malo preniske vrijednosti hemoglobina, imam 107, a trebalo bi biti 119 pa sam dobila ferrum tabletice.
confused ima nalaz ko i ja... samo kaj meni za cerviks piše 1 članak, uloživa za vrh prsta... hvala Bogu kaj nije posteljica u pitanju.
26.8. Ivan 💙💙
Hvala Bogu za Confused ❤️❤️ Već vidim Kak ce bit Snaznih pozitivnih vibri kad krenemo jedna po jedna u rađaonu😀 Puskam vas sve ponovno i nadam se da uspijem čitati navečer😘😘😘😘😘😘
Ajde super za Confused i da nije posteljica. Ok su tjedni pa se nadam da će što duže izdržati u komadu.
Ja strgana pa su i takve fotke za 34 tt
Gdje nam je Proud, nadam se da ne ćeka još u trudničkoj.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I ako koji put zamjenim č i ć nemojte zamjeriti jedan pored drugog su i stalno stisnem krivo. A kad pošaljem skužim. Od sad se prebacujem na c 🙄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajde super za Confused i da nije posteljica. Ok su tjedni pa se nadam da će što duže izdržati u komadu.
Ja strgana pa su i takve fotke za 34 tt
Ogromna sam si, imam osječaj da su mi se bokovi puno raširili u zadnjih tjeda dva.
Gdje nam je Proud, nadam se da ne ćeka još u trudničkoj.
Ljepotica naša😍😍😍,lijepa ko i uvijek mama i busa🤗🤗😍😍😘😘..nisi niš ogromna,mini si 😘...vjerojatno je Proudy svratila u koji dučančić ili na kavicu...
Moj bebo je izgleda jaako nisko skroz,štuca mišek mali već 15ak minuta ali ja to osjećam skroz dolje u pipici..jezivo..ako se otvorim bude mi pal van🙈🙈
proud ti provociras s tim kilama haaaa? 😂😂😂😂super da si osla rijesiti zub
jama super za tebe i bebana 😙
macica super za ogtt 😙
ivy slatkica 😍😍 a ogromna nisi uopce ni malo ☺
ena poznat mi taj osjecaj i ovaj moj nekad kad stuca osjecam kroz cucicu covjece bas cudan oskecaj uh
i nama danas okruglih 30 cijeli dan sam u zurbi dragi odlazi veceras slikich nabacim kad stignem
ljubim vas 😙😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo i nas , sutra 31 tjedan ..izgleda danas sve neke ne bas divne vijesti , ja sam s veseljem i nadom isla ginicu , na kraju hladan tus , beba okrenuta glavicom dolje , jako jako nisko , doslovce krevet-wc a ja sam se nadala da ce rec da mogu malo komotnije sada 😶 nizak hemoglobin i dan heferol , opet 15.05 kod svog i u bolnici 18.05..
Sortiraj odgovore
Najstariji