Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    27. Travanj 2018. 14:40

Pharma tako je. I meni je isto pisalo kod referentnih ali kad sam došla kod dok. Rekla je da nije dobar, nakon 2 sata mora biti ispod 6,5 i poslala me pravac Vuk Vrhovec. Od tada hodočastim tamo svaki mjesec i nosim profile. I oni na V. V i u Petrovoj se drže tih vrijednosti. Mislim da malo pretjeruju, jer su prije nekoliko god mijenjali vrijednosti al ajd ga znaj. 😳

27. Travanj 2018. 14:41

Yvone

Macic nije problem srednji nego zadnji rezultat. Ne smije biti veći od 6,5. Nije to nis tak strašno ali velim pripazi. Ja sam zbog takvog nalazu u 11 tj. Dobila dijagnozu gestacijskog( isto zadnj. Vrijednost 7.4)
    Za dr tegobe kaj veliš nisam upućena ali meni je jučer i danas strašan pritisak u pipi😀

Za zadnji meni pise u nalazu da može biti do 7.8al nisam imala problema hb, prvi mi je bio 4.1 drugi 6 i zadnji 5.3...nakon testiranja otišla po colu i kinder jaje😁🙈

pharmamma
    27. Travanj 2018. 14:42

Confused se javila,srećom ipak nije ljuštenje posteljice.. 😊😊 cerviks je omekšan i uloziva je za vrh prsta,danas dobiva deksametazon i ostaje koji dan za svaki slucaj..ali bitno da su vijesti dobre 🙏❤️

27. Travanj 2018. 14:43

pharmamma

Confused se javila,srećom ipak nije ljuštenje posteljice.. 😊😊 cerviks je omekšan i uloziva je za vrh prsta,danas dobiva deksametazon i ostaje koji dan za svaki slucaj..ali bitno da su vijesti dobre 🙏❤️

Ajde super☺️🙏🤞😍😘

Yvone
    27. Travanj 2018. 14:44

Ena, da te nema trebalo bi te izmisliti 😃😂😂😂 Nasmija me do suza 😂😂😂

27. Travanj 2018. 14:50

Yvone

Ena, da te nema trebalo bi te izmisliti 😃😂😂😂 Nasmija me do suza 😂😂😂

Pa da,ona glukoza izgleda bila preslaba za mene🤣🤣

Marijaa30
    27. Travanj 2018. 15:12

Ne znam, meni na nalazu za zadnji piše da mora biti ispod 8.5.... a doktorica mi je napisala da je nalaz u redu, jedino imam malo preniske vrijednosti hemoglobina, imam 107, a trebalo bi biti 119 pa sam dobila ferrum tabletice.
    confused ima nalaz ko i ja... samo kaj meni za cerviks piše 1 članak, uloživa za vrh prsta... hvala Bogu kaj nije posteljica u pitanju.

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    27. Travanj 2018. 15:15

Hvala Bogu za Confused ❤️❤️ Već vidim Kak ce bit Snaznih pozitivnih vibri kad krenemo jedna po jedna u rađaonu😀 Puskam vas sve ponovno i nadam se da uspijem čitati navečer😘😘😘😘😘😘

ivymicek
    27. Travanj 2018. 15:22

Ajde super za Confused i da nije posteljica. Ok su tjedni pa se nadam da će što duže izdržati u komadu.
    Ja strgana pa su i takve fotke za 34 tt

Gdje nam je Proud, nadam se da ne ćeka još u trudničkoj.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    27. Travanj 2018. 15:26

I ako koji put zamjenim č i ć nemojte zamjeriti jedan pored drugog su i stalno stisnem krivo. A kad pošaljem skužim. Od sad se prebacujem na c 🙄

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI